Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 26, 20:10)
jo,Varenos raj.salciai paliecia stipriausiai.

bijau net pagalvot doh.gif Čiagi ir braškėms, ir gėlėms, ir bulvėms (kurios jau žydi), ir agurkams, svarbiausia - ir pomidorams viso gero cray.gif censored2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 26, 21:21)
bijau net pagalvot  doh.gif  Čiagi ir braškėms, ir gėlėms, ir bulvėms (kurios jau žydi), ir agurkams, svarbiausia - ir pomidorams  viso gero  cray.gif  censored2.gif

notworthy.gif tikekimes, bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
taigi tik tiek ir belieka - tikėtis. Jei ką, sriūbausiu čia ir prašinėsiu pomidorų iš visų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 26, 21:49)
taigi tik tiek ir belieka - tikėtis. Jei ką, sriūbausiu čia ir prašinėsiu pomidorų iš visų  biggrin.gif

kad butu savaite anksciau-turejau daug atliekamu daigu.bet atidaviau kaimynei...
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 26, 20:54)
kad butu savaite anksciau-turejau daug atliekamu daigu.bet atidaviau kaimynei...

ati kol kas ir aš dar turiu ~ 160 pomidorų.. na, tikiuosi, ir turėsiu. Liepiau vyrui nemiegot, naktį pečių kurt ir paryčiui viedrus su žarijom nešt į šiltnamius. Ale knarks gi pašvilpaudamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 26, 20:26)
o MARFA,tai genetiškai modifikuotas pomidoras  biggrin.gif

drinks_cheers.gif jo , jo, ryshkiai turintis zirafos genu biggrin.gif

shakes mano pomidorams doh.gif pas mane net langas shiltnamyje paliktas verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 05 26, 22:00)
Liepiau vyrui nemiegot, naktį pečių kurt ir paryčiui viedrus su žarijom nešt į šiltnamius.  Ale knarks gi pašvilpaudamas  g.gif

doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 26, 20:35)
Siaubas...nu ir moki gąsdinti blink.gif Aš tau paskleisiu čia dezinformaciją....
Nu tikrai jie kažkokie keisti, labai auga. Jau ne ant kopėčių užlipusi derlių rinksiu, bet iš sraigtasparnio reiks skint unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 26, 21:07)
shakes mano pomidorams doh.gif  pas mane net langas shiltnamyje paliktas  verysad.gif  verysad.gif

o kurioj vietoj tavo šiltnamis? Šalnos ne visoj LT bus. Nebijok, modifikuotam šalnos nebaisios mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos pomidoriuku princeses thumbup.gif o as tai rami, del salnu, nes per mokslus + siek tiek tinginiuko dar nesusodinau pomidoru i siltnami. Dabar labai džiaugiuosi... Susinesiau su indeliais i namucius, savaitgaly tikrai reiks pasodinti 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *YSL*: 26 gegužės 2010 - 21:23
nu jo, visad sakiau - kad tingėjimas ypač teigiamas užsiėmimas thumbup.gif Dar vienas patvirtinimas.
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2010 05 26, 13:08)
Laba
Noriu paklausti kas gali būti pomidorams, jei jų apatiniai lapeliai gelsta ir lyg garbanojasi?

Dar kartą klausiu. Būsiu dėkinga jei kas nors atsakys. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlit @ 2010 05 26, 22:41)

Dar kartą klausiu. Būsiu dėkinga jei kas nors atsakys. Ačiū 4u.gif

nzn, tiksliai kodel, bet is patirties galiu pasakyti nieko baisaus, nuskink juos ir viskas smile.gif
Atsakyti