Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

pas mane su pomidoriukais butent tie,-kurie buvo seti vasario men. bigsmile.gif
Atsakyti
Jo, net Sulija sake, neskit zvakes pomidorams, sakes bus, niekas nepasildys mano siltnamio........
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2010 05 26, 19:53)
Jo, net Sulija sake, neskit zvakes pomidorams, sakes bus, niekas nepasildys mano siltnamio........

net susirupinau-gal begti zvakes uzdegti siltnamyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 26, 19:56)
net susirupinau-gal begti zvakes uzdegti siltnamyje g.gif

Nu kad butu kaip praeita karta, kai zadejo ir nebuvo, sake isisgiedrins ir sals, nu Vilniuj tai nepanasu kad issigiedrins, o kaip kitur ?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2010 05 26, 20:03)
Nu kad butu kaip praeita karta, kai zadejo ir nebuvo, sake isisgiedrins ir sals, nu Vilniuj tai nepanasu kad issigiedrins, o kaip kitur ?

drinks_cheers.gif Vilniuj kol kas dangus apsiniaukes.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 26, 18:40)
hi.gif pas mane irgi kai kurie su pomidoriukais rolleyes.gif -red cherry,tolstoy,taifun,delizia,ir jau keli geltoniukai kriausiniai wub.gif

kelis stiebus kriausiniams leidziat?
Atsakyti
Lauke,tai kokia šešis iškasiau,šiltnamyje žvakes prašiau uždegti,o MARFA,tai genetiškai modifikuotas pomidoras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 26, 20:26)
o MARFA,tai genetiškai modifikuotas pomidoras  biggrin.gif

Siaubas...nu ir moki gąsdinti blink.gif Aš tau paskleisiu čia dezinformaciją....
Nu tikrai jie kažkokie keisti, labai auga. Jau ne ant kopėčių užlipusi derlių rinksiu, bet iš sraigtasparnio reiks skint unsure.gif
Atsakyti
Na musu pusej kazkaip nenusimato salnu,vis lyja ir lyja.Bet atsalo,tai zymiai ir augalai iskarto nustojo augti.Stovi vietoje kaip ibesti,salta vargseliams. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 26, 20:26)
Lauke,tai kokia šešis iškasiau,šiltnamyje žvakes prašiau uždegti,o MARFA,tai genetiškai modifikuotas pomidoras  biggrin.gif

nulekiau ir as -zvakutes uzdegiau rolleyes.gif rode 9 laipsnius siltnamyje doh.gif o tie,kur lauke -ryt bus"amen" doh.gif nors ir aprisau plevele..
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 26, 19:26)
Lauke,tai kokia šešis iškasiau,šiltnamyje žvakes prašiau uždegti

aš vyrą irgi išgrūdau nupirkt ir uždegt žvakučių šiltnamiuose. Paskambino, kad ir visus plyšius makrofleksu užpurškė biggrin.gif
Bet pranešė, kad Varėnos raj. vietom iki -5 blink.gif blink.gif Čia jau nepadės nei plėvelė, nei dengimas jei tiek bus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 05 26, 18:21)
O mano MARFOS pomidorai išvis kažkokie iš krepšinio pasaulio, nesuprantu, jau dabar siekia 1,60 cm blink.gif pomidorai kumščio dydžio kyburiuoja...o dar tik gegužės pabaiga...Tai kokio aukščio bus vasaros gale blink.gif  blink.gif  blink.gif Gerai, kad šiltnamis 4 m aukščio, per stoglangį lips...paskui į kriaušę..netoli auga.. unsure.gif

dangun lipsit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 26, 21:08)
aš vyrą irgi išgrūdau nupirkt ir uždegt žvakučių šiltnamiuose. Paskambino, kad ir visus plyšius makrofleksu užpurškė  biggrin.gif
Bet pranešė, kad Varėnos raj. vietom iki -5  blink.gif  blink.gif  Čia jau nepadės nei plėvelė, nei dengimas jei tiek bus  doh.gif

jo,Varenos raj.salciai paliecia stipriausiai.
Atsakyti