pas mane su pomidoriukais butent tie,-kurie buvo seti vasario men.
Jo, net Sulija sake, neskit zvakes pomidorams, sakes bus, niekas nepasildys mano siltnamio........
QUOTE(ievakata @ 2010 05 26, 19:53)
Jo, net Sulija sake, neskit zvakes pomidorams, sakes bus, niekas nepasildys mano siltnamio........
net susirupinau-gal begti zvakes uzdegti siltnamyje
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 26, 19:56)
net susirupinau-gal begti zvakes uzdegti siltnamyje
Nu kad butu kaip praeita karta, kai zadejo ir nebuvo, sake isisgiedrins ir sals, nu Vilniuj tai nepanasu kad issigiedrins, o kaip kitur ?
QUOTE(ievakata @ 2010 05 26, 20:03)
Nu kad butu kaip praeita karta, kai zadejo ir nebuvo, sake isisgiedrins ir sals, nu Vilniuj tai nepanasu kad issigiedrins, o kaip kitur ?
Vilniuj kol kas dangus apsiniaukes..
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 26, 18:40)
pas mane irgi kai kurie su pomidoriukais -red cherry,tolstoy,taifun,delizia,ir jau keli geltoniukai kriausiniai
kelis stiebus kriausiniams leidziat?
Lauke,tai kokia šešis iškasiau,šiltnamyje žvakes prašiau uždegti,o MARFA,tai genetiškai modifikuotas pomidoras
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 26, 20:26)
o MARFA,tai genetiškai modifikuotas pomidoras
Siaubas...nu ir moki gąsdinti Aš tau paskleisiu čia dezinformaciją....
Nu tikrai jie kažkokie keisti, labai auga. Jau ne ant kopėčių užlipusi derlių rinksiu, bet iš sraigtasparnio reiks skint
Na musu pusej kazkaip nenusimato salnu,vis lyja ir lyja.Bet atsalo,tai zymiai ir augalai iskarto nustojo augti.Stovi vietoje kaip ibesti,salta vargseliams.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 26, 20:26)
Lauke,tai kokia šešis iškasiau,šiltnamyje žvakes prašiau uždegti,o MARFA,tai genetiškai modifikuotas pomidoras
nulekiau ir as -zvakutes uzdegiau rode 9 laipsnius siltnamyje o tie,kur lauke -ryt bus"amen" nors ir aprisau plevele..
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 26, 19:26)
Lauke,tai kokia šešis iškasiau,šiltnamyje žvakes prašiau uždegti
aš vyrą irgi išgrūdau nupirkt ir uždegt žvakučių šiltnamiuose. Paskambino, kad ir visus plyšius makrofleksu užpurškė
Bet pranešė, kad Varėnos raj. vietom iki -5 Čia jau nepadės nei plėvelė, nei dengimas jei tiek bus
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 05 26, 18:21)
O mano MARFOS pomidorai išvis kažkokie iš krepšinio pasaulio, nesuprantu, jau dabar siekia 1,60 cm pomidorai kumščio dydžio kyburiuoja...o dar tik gegužės pabaiga...Tai kokio aukščio bus vasaros gale Gerai, kad šiltnamis 4 m aukščio, per stoglangį lips...paskui į kriaušę..netoli auga..
dangun lipsit
QUOTE(saintlina @ 2010 05 26, 21:08)
aš vyrą irgi išgrūdau nupirkt ir uždegt žvakučių šiltnamiuose. Paskambino, kad ir visus plyšius makrofleksu užpurškė
Bet pranešė, kad Varėnos raj. vietom iki -5 Čia jau nepadės nei plėvelė, nei dengimas jei tiek bus
jo,Varenos raj.salciai paliecia stipriausiai.