Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Vessta @ 2010 07 08, 13:26)
na gydymui, tai nemanau, kad pades...Bet profilaktikai manau nekenks ax.gif Mano irgi su auskarais siemet rolleyes.gif auga graziai, mezga irgi graziai, jau ir sunokusiu yra thumbup.gif kad tik neprisisnekejus cia doh.gif

būtent biggrin.gif .Vagyt ir mes jau valgom.Gardens delight,stupice,taifūną,legendą ir dar širdutės formos hibridus.
Atsakyti
mus dar tik ,,Agatas" ir ,,Super sweet" palepina thumbup.gif labai laukiu, kol juodi sunoks blush2.gif
Atsakyti
O mano stovi visi patenkinti , žali ir maivosi, o mums jau norisi, kad jie po biški paraudonuotų biggrin.gif

Aš ir labai laukiu juodų, nes pirmą kartą turiu juos, o dar tie arbūziniai kažkokie taip pat labai laukiami , nes nematyti ir neturėti blush2.gif
Atsakyti
beje mergaites ar daug yra auginanciu pomidorus zemyn galva? Kaip auga? gal nuotraukyte kokia ikeltumet, butu idomu paziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 07 08, 13:19)
cia toks gydymo budas?

varis apsaugo nuo grybinių ligų. Tik ar jis nepapuola ar papuola mažai ir į vaisius nesiimu spręsti.
Atsakyti
nusivyniojau is pat ryto i Zaliaja stotele arciausiai savo kaimo, ale kad tos pardavejos zino ne daugiau uz mane apie pomidoru negalavimus. Vis delto ikyriai man zyziant atrado, kad turi koki tai eko stimuliatoriu vaisiu mezgimui (ne eko neemiau biggrin.gif ). Ir`dar prigriebiau boro. Grizus padariau misini trys viename - asiukliai, stimuliatorius ir boro tirpalas. Lauksiu to stebuklo, kur kokiam tai straipsny zadejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 07 08, 15:51)
O mano stovi visi patenkinti , žali ir maivosi, o mums jau norisi, kad jie po biški paraudonuotų  biggrin.gif

Aš ir labai laukiu juodų, nes pirmą kartą turiu juos, o dar tie arbūziniai kažkokie taip pat labai laukiami , nes nematyti ir neturėti  blush2.gif

Gal butu galima arbuziniu nuotraukos? Bandem siemet daiginti, bet mazasis "isravejo" daigiukus.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 08, 12:37)
Vagyt ir mes jau valgom.Gardens delight,stupice,taifūną,legendą ir dar širdutės formos hibridus.

mes irgi Gardens delight valgom. Dar Betalux ir Gold Nugget. Ir Black russian jau keicia spalva ir dar Grape ir Sweet million..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 liepos 2010 - 16:17
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 08, 16:53)
varis apsaugo nuo grybinių ligų. Tik ar jis nepapuola ar papuola mažai ir į vaisius nesiimu spręsti.

Apie tai nepagalvojau,reiks vaikams tų neduoti tada,kaip kažin išsiaiškinti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 08, 17:25)
Apie tai nepagalvojau,reiks vaikams tų neduoti tada,kaip kažin išsiaiškinti ? g.gif

reikia paieškoti info. Kiek pamenu pomidoruose be vit A yra nemažai ir vit C, o jis skatina šlapimo išsiskyrimą. Tai gal su juo kartu pasišalina ir metalai.
Kai pati dirbau pavojingomis sąlygomis, tai mums iš insktų švinui išvaryt duodavo talonus pienui ir obuolių sultims, dar ir sanatorijas, kur kelias savaites valgai tik arbūzus.
Žodžiu, reikia pasiieškoti info apie varį wink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti