Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Vessta @ 2010 05 26, 11:35)
mano ,,Agatas" irgi jau turi pomidoriukus lazdyno riesuto dydzio, gailiuosi, kad tik du daigelius uzsiauginau doh.gif Japoninis triufelis turi mazuciuku visai, tik uzmegztu pomidoriuku, o kiti arba zydi arba tik mane nervina su savo kaprizais blush2.gif

Agatas ankstyvas ,turiu tokių bigsmile.gif ,pas mane Viltis su pomidoriukais,jie taip pat ankstyvi, keletą sodinsiu ir lauke g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 25, 20:12)
[temos pagyvinimui  biggrin.gif
ui kaip noriu pomidoru  ax.gif

Black Krim siemet parsiveziau is Londono, bet tik pries pora savaiciu, tai jau siemet nebesejau, bamdysiu kitamet. Atrodo labai skaniai thumbup.gif

QUOTE(satanele @ 2010 05 26, 11:03)
Agatas ankstyvas ,turiu tokių  bigsmile.gif  ,pas mane Viltis su pomidoriukais,jie taip pat ankstyvi, keletą sodinsiu ir lauke g.gif

Pas mane agatas irgi su pomidoriukais ir labai grazus daigai, ko nepasakyciau apie juodaji maura, kuris stovi kaip tinginys.
O lauke as jau susodinau Betalux ir Agata, jauciu per anksti tai padariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2010 05 26, 12:47)
Black Krim siemet parsiveziau is Londono, bet tik pries pora savaiciu, tai jau siemet nebesejau, bamdysiu kitamet. Atrodo labai skaniai thumbup.gif
Pas mane agatas irgi su pomidoriukais ir labai grazus daigai, ko nepasakyciau apie juodaji maura, kuris stovi kaip tinginys.
O lauke as jau susodinau Betalux ir Agata, jauciu per anksti tai padariau? g.gif

Pranešė šalnas,tai šiandiena iškasiau visus pomidorus iš daržo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 26, 12:56)
Pranešė šalnas,tai šiandiena iškasiau visus pomidorus iš daržo  doh.gif

swoon.gif tai savaitgalyje vėl sodinsi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 26, 13:56)

Reikėjo apsukti agro plėvele ir tikrai būtų atlaikę, gaila tavo darbo ir pomidorų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 26, 12:56)

blink.gif doh.gif
kelis vienetus?? g.gif

pas mane lauke 5 unsure.gif bet jau neber kada gelbeti doh.gif
turiu "atsarginiu" blush2.gif
Atsakyti
Laba
Noriu paklausti kas gali būti pomidorams, jei jų apatiniai lapeliai gelsta ir lyg garbanojasi?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 05 26, 12:13)
Pas mane,jau keli su pomidoriukais thumbup.gif

Pas mane irgi thumbup.gif :juodasis princas, rumba, penis, johanisbeere jau turi pomidoriukus bigsmile.gif
O jausmas tai neapsakomas wub.gif as auginu siemet pirma karta blush2.gif viena vakara taip tingejau raveti siltnami, galvojau - nuravesiu ryt, bet kai pamaciau tuos pomidoriukus, toks upas pakilo - viska ant smugio nuravejau lotuliukas.gif

Greisi, visus iskasi? o tai agroplevele nepades? g.gif

Atsakyti
na ir ankstyvi pas visas pomidorai blink.gif
pas mane dar tik zydet ruoshiasi. ir tai net ne visi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mano MARFOS pomidorai išvis kažkokie iš krepšinio pasaulio, nesuprantu, jau dabar siekia 1,60 cm blink.gif pomidorai kumščio dydžio kyburiuoja...o dar tik gegužės pabaiga...Tai kokio aukščio bus vasaros gale blink.gif blink.gif blink.gif Gerai, kad šiltnamis 4 m aukščio, per stoglangį lips...paskui į kriaušę..netoli auga.. unsure.gif

Kiti pomidorai normalūs unsure.gif
Atsakyti
hi.gif pas mane irgi kai kurie su pomidoriukais rolleyes.gif -red cherry,tolstoy,taifun,delizia,ir jau keli geltoniukai kriausiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 26, 19:40)
hi.gif pas mane irgi kai kurie su pomidoriukais rolleyes.gif -red cherry,tolstoy,taifun,delizia,ir jau keli geltoniukai kriausiniai wub.gif

merginos, o dabar tikrai geguze?? g.gif
nes zinutes paskaicius imu galvoti kad gal liepa g.gif

na ir spartuoliai jusu pomidorai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 05 26, 19:21)
O mano MARFOS pomidorai kumščio dydžio

o cia kas per veisle ??? blink.gif blink.gif
Atsakyti