Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 06, 14:01)
Marvel stripe labai vėlyvi,bija ,kad nebūčiau per vėlai juos pasėjus.Mes irgi valgome po du pamidorus į dieną,tiksliau vaikai.Vyšniniai jau noksta,lauke irgi.Tik gaila pastebėjau kaip kažkas įtartinas viršūnes,dar taip nėra buvę.Tiesa varinėm vėlutėmis sudursčiau pusę pomidorų,kurie įtartini mažiukame šiltnamyje buvo,man rodos jiems patiko.

nessupratau,,,ka daryti reikia?
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 07 07, 20:30)

sudurstyt, pervert, subadyt - atlikti badymo ir palikimo stiebe varinės vielutės veiksmus, niu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 07 07, 20:30)

Nu kažkas či aforume patarė,o viską mėgstu išbandyti.Taigi keli pomidorų daigai buvo prie mirties,tai tikrąja prasme juos subadžiau varinėm vielutėm.Gal sutapimas,bet leidžia naują viršūnę ir ji nebedžiūna.......
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 07 07, 20:09)
buvo mulciuota, bet mulcas pelyt  pradejo, viska ismeciau lauk. Na, dabar vejas pakilo, tai pradziuvo. Ziuresim, ar ilgam.

kaip pelyti?
Atsakyti
nu siandien pomidorai nutare man panika pradet varyt doh.gif Ziedu sakeles pradejo geltonuot ir visas ziedelis nudziuves nukrenta su visa sakele. Kas cia dabar per naujiena???????? Ko jiems mazai/per daug/serga?
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 07, 19:54)
kaip pelyti?

na, pelesis ant mulco atsirado. Bet as ji jau pries geras tris savaites istrenkiau, pomidorai, rodos, nieko nepajuto. Dabar kazkas jiems nepatikt pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 07 07, 22:02)
nu siandien pomidorai nutare man panika pradet varyt  doh.gif  Ziedu sakeles pradejo geltonuot ir visas ziedelis nudziuves nukrenta su visa sakele. Kas cia dabar per naujiena???????? Ko jiems mazai/per daug/serga?
Papildyta:
na, pelesis ant mulco atsirado. Bet as ji jau pries geras tris savaites istrenkiau, pomidorai, rodos, nieko nepajuto. Dabar kazkas jiems nepatikt pradejo  doh.gif

nu siandien pomidorai nutare man panika pradet varyt doh.gif Ziedu sakeles pradejo geltonuot ir visas ziedelis nudziuves nukrenta su visa sakele. Kas cia dabar per naujiena???????? Ko jiems mazai/per daug/serga?
Va taip ir pas mane pirmieji pirkti delfinai,po to keli taifūnai.Tai rėžiau visas viršūnes,purškiau asiūkliais,badžiau vielom,vieną išroviau.Dar taip nėra buvę,prisikarksėjau.Bet jau mano bėda palikau trim savaitėms ,niekas neliejo,nedarinėjo,paskui perliejo.Nu ,kad pavalgyti,užtektų.Ačiū Dievui vyšniniai kaip kareiviai.Lauke pomidorai žali,žali.Jokių ligos požymių.........
Atsakyti
Pas mane lauke pomidorai , irgi neblogai žaliuoja , šiltnamyje keli raudoni, neskinu , kad kiti užsikrėstų biggrin.gif
Atsakyti
Saviškius šiltnamyje gerokai apskabiau,nes jau buvo tikros džiunglės.
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Mano siltnamy rytais irgi buna rasa ant pomidoru, siltnamis - sonai is stiklu o stogas pleveles.
Siuo metu vieni pomidorai su daug vaisiu o kiti dar tik vienas kitas.
Kaip jus risat PVZ Jaucio sirdies pomidora? Jis man nusvers visa kota zemen.
Papildyta:
Sveikos visos smile.gif
Mano siltnamy rytais irgi buna rasa ant pomidoru, siltnamis - sonai is stiklu o stogas pleveles.
Siuo metu pomidorai vieni su daug vaisiu, o kiti dar tik vienas kitas. Faina toms, kurios jau ragaujat 4u.gif Ech, nuskinu lapus, pazasis ir vis pirstus pakvepinu (svieziu pomidoriuku kvepia biggrin.gif )

Kaip jus risat didelis ir daug sverianty PVZ Jaucio sirdies pomidora? Jis man nusvers visa kota zemen. g.gif Galvoju, galbut merliuku surist unsure.gif ir virvele iki virsaus.
Papildyta:
O cia gavau balkoninio pomidoro daigelius tai siltnamyje vienas zemeje, o kitas vazone auga. Vazone pasejau kartu ir ciobrelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzilona: 07 liepos 2010 - 23:02
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 07, 21:39)
Va taip ir pas mane pirmieji pirkti delfinai,po to keli taifūnai.Tai rėžiau visas viršūnes,purškiau asiūkliais,badžiau vielom,vieną išroviau.Dar taip nėra buvę,prisikarksėjau.Bet jau mano bėda palikau trim savaitėms ,niekas neliejo,nedarinėjo,paskui perliejo.Nu ,kad pavalgyti,užtektų.Ačiū Dievui vyšniniai kaip kareiviai.Lauke pomidorai žali,žali.Jokių ligos požymių.........

eisiu ir as purkst asiukliais. Nors lapai grazus, virsunes irgi grazios, tik tie ziedai.. doh.gif Gal iseis i Kauna uzlekt to Biomixo dar.
O lauke ir maniskiai graziai atrodo kol kas. Tik vaisiu kur kas maziau nei ant siltnaminiu. Na, bet anksti dar. Ir vysniniu dauguma dziugina. O jau Sweet Million bigsmile.gif Vieni ziedai, is tolo sviecia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 07 08, 08:53)
eisiu ir as purkst asiukliais. Nors lapai grazus, virsunes irgi grazios, tik tie ziedai..  doh.gif Gal iseis i Kauna uzlekt to Biomixo dar.
O lauke ir maniskiai graziai atrodo kol kas. Tik vaisiu kur kas maziau nei ant siltnaminiu. Na, bet anksti dar. Ir vysniniu dauguma dziugina. O jau Sweet Million  bigsmile.gif  Vieni ziedai, is tolo sviecia  thumbup.gif

Kitą kartą jeigu kur ilgai išvažiuosiu,tai tik vyšninius sodinsiu.Pas mane iš pradžių žiedai po to viršūnės.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 07, 20:34)
sudurstyt, pervert, subadyt - atlikti badymo ir palikimo stiebe varinės vielutės veiksmus, niu  rolleyes.gif  biggrin.gif

cia toks gydymo budas?
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 07 08, 12:19)
cia toks gydymo budas?

na gydymui, tai nemanau, kad pades...Bet profilaktikai manau nekenks ax.gif Mano irgi su auskarais siemet rolleyes.gif auga graziai, mezga irgi graziai, jau ir sunokusiu yra thumbup.gif kad tik neprisisnekejus cia doh.gif
Atsakyti