Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(madmuazele @ 2010 05 26, 07:17)
Man apskritai čia prisižiūrėjus visko reikia ir visko norisi doh.gif  doh.gif

ir nesakyk irnesakyk.gif
Atsakyti
O kad pomidorai taip greitai augtų kaip temos puslapiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Būtų pasaka drinks_cheers.gif Nes aš net nelendu čia su savo 5 cm dydžio pomidorais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 05 26, 05:04)
Ta vielutė padeda nuo ligų?

Pati nebandziau,tik siemet darysiu eksperimenta, bet radau ir knygoj parasyta, kad varine viela pagerina derejima ir apsaugo nuo virusiniu ligu.
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 05 26, 08:58)
Pati nebandziau,tik siemet darysiu eksperimenta,  bet radau ir knygoj parasyta, kad varine viela pagerina derejima ir apsaugo nuo virusiniu ligu.

du metai jau taip rishau. kazkokio stebuklo nepastebejau, bet gal ir yra tiesos g.gif
Atsakyti
Varis įeina į bordo skiedinio sudėtį,o šis naudojamas nuo maro,taigi varinė vielutė po truputį atiduoda varį pomidorui,o jei dar nupurškiam skiestomis parūgomis,tai pomidorai apsaugoti nuo maro.
Atsakyti
Na taip, arba varinė vielutė, arba Bordo mišinys. Tik manau su vielutėm bus paprasčiau. Dar dėl vėrimo - perverti reikia stiebą kiaurai. Ir kas kokį 10 cm. O kas dėl žalos pomidorui, manau ar tik įdurta, ar kiaurai perverta - tas pats. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane,jau keli su pomidoriukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2010 05 26, 10:08)
Na taip, arba varinė vielutė, arba Bordo mišinys. Tik manau su vielutėm bus paprasčiau. Dar dėl vėrimo - perverti reikia stiebą kiaurai. Ir kas kokį 10 cm. O kas dėl žalos pomidorui, manau ar tik įdurta, ar kiaurai perverta - tas pats. mirksiukas.gif

kad kas desimt reikia nezinojau reiks keleta ir taip pamegint, paziuresiu ar skirsis su pervertais viena karta g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 05 26, 11:13)
Pas mane,jau keli su pomidoriukais thumbup.gif

Kaip fainiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 05 26, 11:26)
Kaip fainiai bigsmile.gif

Geras jausmas , pamačius lotuliukas.gif
Atsakyti
mano ,,Agatas" irgi jau turi pomidoriukus lazdyno riesuto dydzio, gailiuosi, kad tik du daigelius uzsiauginau doh.gif Japoninis triufelis turi mazuciuku visai, tik uzmegztu pomidoriuku, o kiti arba zydi arba tik mane nervina su savo kaprizais blush2.gif
Atsakyti