QUOTE(Osvile @ 2010 06 28, 11:17)
Ugnuže, iš patirties - gali, ir tai sėkmingai daro. Maniškiai kai kurie net visais lapais nulinko, suvyto. Žemesnė vieta, molinga žemė, drenažo nėra ir kyla tas vanduo.
Nepasakosiu, kas su mano žolės mulčiavimu pasidarė
Ir nafik aš jį dariau
QUOTE(Osvile @ 2010 06 28, 11:26)
Na, kad labai lakios fantazijos nereikia. Mėšliuku daugmaž viskas pavirto. Džiaugiuosi, kad prie pačių pomidorų jau viskas apdžiuvo, bet va takelis net verda. Reiks nuimt turbūt bent nuo tako.
mulciuotas visas siltnamis pas mane, lauke - braskes, zirniai ir visi takeliai. Kai kur lauke tikrai mesliukas (zema vieta, takeliuose per liutis vanduo neblogai laikesi). Zoliu/ravejimo tikrai maziau, bet kadangi tai dariau pirma karta, tai vis kirba mintis ar nepakenkiau kokiems zirniams, nes labai prastai auga... Gal visgi ne, nes daug kas skundziasi tiek braskem, tiek zirniais. Pas mus slapia labai ir vejuota, gal visgi tas birzelis toks ne koks su maza siluma kaltas
Tiesa, dabar apie spinatus
:
vakar persodinau gervuoge is vienos vietos i kita (pirmametinius stiebus tris), siandien lapai kazko pavyte, virsuneles nuleistos
. Kazin kaip bus, gal zinot ar jos labai lepios? Gal dar atsigaus po patirto soko?