Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Mergaites, o negali pomidoru lapai suktis del pertresimo g.gif As kazkodel taip itariu...
Atsakyti
Sukasi dėl pertrešimo azotu, pabandykit kalio ir fosforo trašų uždėti, kad pusiausvyra atsistatytų.
Atsakyti
dar turiu klausimėlį. Šiandien apžiūrėjau savo pomidorus, ir įtariu, ka saviškius pertrešiau, nes lapai didžiuliai ilgi, gal kokių 50 cm vienas, tamsiai žalios splavos, pažastis aš jiems išskabiusi. o žiedų gal koks vienas kitas, tiesa yra keli žali pomidoriukai. Ką man toliau daryt, gal lapus apskabyt, kad ne lapai augtų, o žydėtų ir pomidorų būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 06 24, 14:40)
Nu va pas mane ir jau noksta pirmieji betaliux.....user posted image

kaip smagu, tuoj galėsit skanauti pirmuosius vaisius, sakykit Betaliux aukštaūgiai? ir kada pasėti buvo? ačiū, labai jau domisi mano mamukas, irgi sodininkas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu pas mane jie uzaugo virs metro tikrai o seti buvo vasario 16 ar 26 dabar neatsimenu tiksliai......
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 06 26, 23:41)
Nu pas mane jie uzaugo virs metro tikrai o seti buvo vasario 16 ar 26 dabar neatsimenu tiksliai......

ačiū, perduosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2010 06 26, 20:42)
dar turiu klausimėlį. Šiandien apžiūrėjau savo pomidorus, ir įtariu, ka saviškius pertrešiau, nes lapai didžiuliai ilgi, gal kokių 50 cm vienas, tamsiai žalios splavos, pažastis aš jiems išskabiusi. o žiedų gal koks vienas kitas, tiesa yra keli žali pomidoriukai. Ką man toliau daryt, gal lapus apskabyt, kad ne lapai augtų, o  žydėtų ir pomidorų būtų?  g.gif

Aš niekad nebijau lapų skabyti, jei tik ateinu į šiltnamį-tai ir nurežiu po kelis (nuo krūmo ne daugiau kaip po tris vienu kartu).
Atsakyti
Laba

gal kiek ne į temą

šiltnami man prie pomidorų visą taką krapai užžėlė sad.gif skruzdės susinešė sėklas iš šitnamio galo kuriame buvau pasėjusi... tai daba galvoju ar galima tuos krapus tiesiog išrauti ir džiovinti o paskui naudoti marinavimui? nes taip palikti negaliu bo tas miškas jau pomidorus stelbia o ir praeiti nebeįmanoma yuoi bus sad.gif o išmesti gaila nes vakavimui nebeturėsiu
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2010 06 27, 19:35)
Laba

gal kiek ne į temą

šiltnami man prie pomidorų visą taką krapai užžėlė sad.gif skruzdės susinešė sėklas iš šitnamio galo kuriame buvau pasėjusi... tai daba galvoju ar galima tuos krapus tiesiog išrauti ir džiovinti o paskui naudoti marinavimui? nes taip palikti negaliu bo tas miškas jau pomidorus stelbia o ir praeiti nebeįmanoma yuoi bus sad.gif o išmesti gaila nes vakavimui nebeturėsiu

galit pasisodinti naujų, užaugs dar vakavimui smile.gif man asmeniškai labiau patinka vakuoti su žaliais krapais.
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2010 06 27, 20:35)
Laba

gal kiek ne į temą

Šitus galit ušsišaldyti žiemai, labai skanu po to jais pagardinti patiekalus
Atsakyti
smile.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(ilja @ 2010 06 27, 21:22)
Šitus galit ušsišaldyti žiemai, labai skanu po to jais pagardinti patiekalus
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar gali pomidorų viršūnės imti vysti dėl per didelės drėgmės? Maniškiai šiltnamyje pradėjo vysti, žemė labai įmirkusi po savaitės lietaus, o dabar kai taip atšilo, dieną vysta daugelis pomidorų. verysad.gif
Atsakyti