Sveikučiai, jaučiu, jau daugelis savo pomidoriukus raškot Aš tai niekaip nesuprantu, mano vazonuose VILMA visai nesikeroja, o į aukštį, kad varo, rašė ant pakelio, kad apie 30cm. auga, tai jau pusmetrį dabar pasiekę, ir nesiruošia žydėti Ir tokie stagarai kažkokie, o ne tvirti kotai...Įdomu, ar čia man dar tikėtis pomidorų, ar jau amen jiems?
Cia pomidoru toks pavadinimas,ar pati sugalvojot?Pirma syki matau(zinoma pomidorus)
vaizdelis tai ne koks
puva galiukai sakyciau.... manau, kad cia liga kazkokia
puva galiukai sakyciau.... manau, kad cia liga kazkokia
QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 22, 20:48)
Cia pomidoru toks pavadinimas,ar pati sugalvojot?Pirma syki matau(zinoma pomidorus)
Cia toks pavadinimas
QUOTE(Casual @ 2010 06 22, 20:50)
man ir labai nepatinka ir itariu liga, bet ka daryt nezinau
QUOTE(mamadonata @ 2010 06 22, 20:56)
sureguliuok vėdinimą,laistymą.Ar per tankiai nepasodinti?Mano pernai keli buvo tokie,kurie prisilietę prie plėvelės ,nuskyniau ir tiek.Daugiau tokių nebuvo.
QUOTE(SIKSNOSPARNYTEA @ 2010 06 22, 15:37)
Gal kas žinote, kodėl pomidorų lapai pradėjo suktis į tūteles ? parduotuvėje sakė, kad trąšų per mažai, patręšiau, bet jie vistiek sukasi. Gaila labai, nes buvo tokie gražūs ir pomidorų daug jau yra
Pas mane sukasi kai jiems labai karsta ir dregmes truksta, pradejus gausiau laistyti, ne labai greitai teatsigauna.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 06 22, 15:51)
Sunkiausias darbas buvo nurėžti visus papildomus stiebus,kurie tokie stori ir su žiedais.
Ar ne meluoji? Man tai sunkiausias darbas butu negyvelius israuti zuiciau ratais "o gal atsigaus, o gal....."
QUOTE(mamadonata @ 2010 06 22, 17:35)
Reikia pagalbos
"Peniams" kazkas nutiko, ar cia liga? Kai kuriu pomidoriuku galai parudave ir paminksteje, bet ne visu... ar israut krumus, ar gelbet kazkaip? Nuskyniau visus tokius nurudavusius
"Peniams" kazkas nutiko, ar cia liga? Kai kuriu pomidoriuku galai parudave ir paminksteje, bet ne visu... ar israut krumus, ar gelbet kazkaip? Nuskyniau visus tokius nurudavusius
Kokie tai transvestitai keicia lyti is peniu i siknas pavirs pamegink duoti viagros, gal atsimins savo prigimti
Nepyk uz juoda humora, man jei taip butu turbut ir policija kviesciau netycia kai uzkliunu uz kokio ziedo ir ji nulauziu tai taip gaila, taip keikiuosi ipac kai nutraukus zieda po juo pamatau uzsimezgusi pomidoriuka
Mergaičiai reikia konsultacijos,kaimynei kai kurių pomidorų lapai sukasi į tūteles,ypač susisukę vadinamosios jaučio širdys,ir dar ka kurių pomidorų lapai lenkiasi per pusę į vidų,na kaip pirštus lenktumėme prie delno.Prieš sodindama į duobutes dėjo arklio mėšlo.Gaila kad neturiu galimybės įkelti foto,nes labai grybauja kompas.
QUOTE(Lady Dy @ 2010 06 23, 01:13)
Mergaičiai reikia konsultacijos,kaimynei kai kurių pomidorų lapai sukasi į tūteles,ypač susisukę vadinamosios jaučio širdys,ir dar ka kurių pomidorų lapai lenkiasi per pusę į vidų,na kaip pirštus lenktumėme prie delno.Prieš sodindama į duobutes dėjo arklio mėšlo.Gaila kad neturiu galimybės įkelti foto,nes labai grybauja kompas.
Mano sukosi į apačią lapai šienet labai, kai susodinau... Pasirodo tikrai jiems buvo stresas per didelis, per karšta buvo. Būtinas geras vėdinimas... Atsigavo visi, o maniau kad mirs...
Mano Ola Polka irgi susisukę lapai, bet vaisių labai daug primegzta, daigai visai mažučiai, o tiesiog aplipę pomidoriukais, tai matyt tas susisukimas nelabai ir rodiklis, kad kažkas negerai. Tiesa, aš joms beveik visoms sugebėjau viršūnes nugenėt Dabar auginu po vieną pažastėlę
Beje, padariau išvadą, kad mano žiedai rudavo ir džiuvo nieko neužmezgę dėl tų poros karščio dienų Ir nors dabar tikrąja to žodžio prasme stovi baloje (drenažas nepadarytas) , iš naujų žiedų toliau mezga pomidoriukus.
Lady Dy, Buivolo širdis nesusukę lapelių
Beje, padariau išvadą, kad mano žiedai rudavo ir džiuvo nieko neužmezgę dėl tų poros karščio dienų Ir nors dabar tikrąja to žodžio prasme stovi baloje (drenažas nepadarytas) , iš naujų žiedų toliau mezga pomidoriukus.
Lady Dy, Buivolo širdis nesusukę lapelių
QUOTE(saintlina @ 2010 06 22, 18:47)
išduok receptuką, aaa
parasysiu siek tiek veliau, o gal ir vaizdine medziaga pateiksiu, siandien ruosiuosi daryti.
Susirašiau, kad determinantinių veislių negenėti, bet šiandien nuėjau šiltnamio aptvarkyt ir nežianu nuo kurio galo pradėt tą tvarką daryt Tiek stiebų priaugino, kad net nežinau nuo kurio galo rišt pradėt Tai kaip su tais vynuoginiais yra, keliais stiebais reikai augint Galva visai susisuko, nors pavasarį atrodo viskas aišku buvo