Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikučiai, jaučiu, jau daugelis savo pomidoriukus raškot blush2.gif Aš tai niekaip nesuprantu, mano vazonuose VILMA visai nesikeroja, o į aukštį, kad varo, rašė ant pakelio, kad apie 30cm. auga, tai jau pusmetrį dabar pasiekę, ir nesiruošia žydėti doh.gif Ir tokie stagarai kažkokie, o ne tvirti kotai...Įdomu, ar čia man dar tikėtis pomidorų, ar jau amen jiems?
Atsakyti
Reikia pagalbos help.gif
"Peniams" kazkas nutiko, ar cia liga? Kai kuriu pomidoriuku galai parudave ir paminksteje, bet ne visu... ar israut krumus, ar gelbet kazkaip? Nuskyniau visus tokius nurudavusius user posted image

Atsakyti
lotuliukas.gif Cia pomidoru toks pavadinimas,ar pati sugalvojot?Pirma syki matau(zinoma pomidorus) blush2.gif
Atsakyti
vaizdelis tai ne koks schmoll.gif
puva galiukai sakyciau.... manau, kad cia liga kazkokia
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 06 22, 20:48)
lotuliukas.gif Cia pomidoru toks pavadinimas,ar pati sugalvojot?Pirma syki matau(zinoma pomidorus) blush2.gif

Cia toks pavadinimas rolleyes.gif

QUOTE(Casual @ 2010 06 22, 20:50)
vaizdelis tai ne koks schmoll.gif
puva galiukai sakyciau.... manau, kad cia liga kazkokia

man ir labai nepatinka ir itariu liga, bet ka daryt nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2010 06 22, 20:56)
Cia toks pavadinimas  rolleyes.gif
man ir labai nepatinka ir itariu liga, bet ka daryt nezinau  doh.gif

sureguliuok vėdinimą,laistymą.Ar per tankiai nepasodinti?Mano pernai keli buvo tokie,kurie prisilietę prie plėvelės ,nuskyniau ir tiek.Daugiau tokių nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(SIKSNOSPARNYTEA @ 2010 06 22, 15:37)
Gal kas žinote, kodėl pomidorų lapai pradėjo suktis į tūteles ? parduotuvėje sakė, kad trąšų per mažai, patręšiau, bet jie vistiek sukasi.  g.gif  Gaila labai, nes buvo tokie gražūs ir pomidorų daug jau yra  unsure.gif

Pas mane sukasi kai jiems labai karsta ir dregmes truksta, pradejus gausiau laistyti, ne labai greitai teatsigauna.

QUOTE(*GREISI* @ 2010 06 22, 15:51)
Sunkiausias darbas buvo nurėžti visus papildomus stiebus,kurie tokie stori ir su žiedais.

Ar ne meluoji? biggrin.gif Man tai sunkiausias darbas butu negyvelius israuti doh.gif zuiciau ratais "o gal atsigaus, o gal....." thumbup.gif

QUOTE(mamadonata @ 2010 06 22, 17:35)
Reikia pagalbos  help.gif
"Peniams" kazkas nutiko, ar cia liga? Kai kuriu pomidoriuku galai parudave ir paminksteje, bet ne visu...  ar israut krumus, ar gelbet kazkaip? Nuskyniau visus tokius nurudavusius

Kokie tai transvestitai keicia lyti lotuliukas.gif is peniu i siknas pavirs doh.gif pamegink duoti viagros, gal atsimins savo prigimti lotuliukas.gif
Nepyk uz juoda humora, man jei taip butu turbut ir policija kviesciau lotuliukas.gif netycia kai uzkliunu uz kokio ziedo ir ji nulauziu tai taip gaila, taip keikiuosi ipac kai nutraukus zieda po juo pamatau uzsimezgusi pomidoriuka doh.gif
Atsakyti
Mergaičiai reikia konsultacijos,kaimynei kai kurių pomidorų lapai sukasi į tūteles,ypač susisukę vadinamosios jaučio širdys,ir dar ka kurių pomidorų lapai lenkiasi per pusę į vidų,na kaip pirštus lenktumėme prie delno.Prieš sodindama į duobutes dėjo arklio mėšlo.Gaila kad neturiu galimybės įkelti foto,nes labai grybauja kompas.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 06 23, 01:13)
Mergaičiai reikia konsultacijos,kaimynei kai kurių pomidorų lapai sukasi į tūteles,ypač susisukę vadinamosios jaučio širdys,ir dar ka kurių pomidorų lapai lenkiasi per pusę į vidų,na kaip pirštus lenktumėme prie delno.Prieš sodindama į duobutes dėjo arklio mėšlo.Gaila kad neturiu galimybės įkelti foto,nes labai grybauja kompas.

Mano sukosi į apačią lapai šienet labai, kai susodinau... Pasirodo tikrai jiems buvo stresas per didelis, per karšta buvo. Būtinas geras vėdinimas... Atsigavo visi, o maniau kad mirs...
Atsakyti
Mano Ola Polka irgi susisukę lapai, bet vaisių labai daug primegzta, daigai visai mažučiai, o tiesiog aplipę pomidoriukais, tai matyt tas susisukimas nelabai ir rodiklis, kad kažkas negerai. Tiesa, aš joms beveik visoms sugebėjau viršūnes nugenėt lotuliukas.gif Dabar auginu po vieną pažastėlę blush2.gif

Beje, padariau išvadą, kad mano žiedai rudavo ir džiuvo nieko neužmezgę dėl tų poros karščio dienų unsure.gif Ir nors dabar tikrąja to žodžio prasme stovi baloje (drenažas nepadarytas) doh.gif , iš naujų žiedų toliau mezga pomidoriukus.

Lady Dy, Buivolo širdis nesusukę lapelių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 23 birželio 2010 - 07:57
QUOTE(saintlina @ 2010 06 22, 18:47)
išduok receptuką, aaa  ax.gif

parasysiu siek tiek veliau, o gal ir vaizdine medziaga pateiksiu, siandien ruosiuosi daryti.
Atsakyti
Susirašiau, kad determinantinių veislių negenėti, bet šiandien nuėjau šiltnamio aptvarkyt ir nežianu nuo kurio galo pradėt tą tvarką daryt doh.gif Tiek stiebų priaugino, kad net nežinau nuo kurio galo rišt pradėt doh.gif Tai kaip su tais vynuoginiais yra, keliais stiebais reikai augint unsure.gif Galva visai susisuko, nors pavasarį atrodo viskas aišku buvo rolleyes.gif
Atsakyti