Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Natalėja @ 2010 06 19, 14:38)
Sveikos mergaitės!
Aš vis apžiūriu ir džiaugiuosi Jūsų auginamais pomidorais. Pati esu visiškai žalia šitam reikale, nes tik pirmus metus turiu šiltnamį... renkuosi info iš visur ir visaip  blush2.gif Tik kažkaip, kaip kokiai "blondinei" niekaip nedaeina ar reikia skabyti pažastis iš žemaūgių pomidorų. Turiu pasisodinusi kelis, pažastų priauge, o aš žiūriu ir nežinau ar reik apskabyt ar palikt jas. Patarkit ir nepykit už pasikarojančius klausimus.... ax.gif

Zemaugiams skabyti pazastu nereikia. As nuskinu didesnius lapus is apacios, nes labai vienas salia kito augadami vienas kita uzgozt pradeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2010 06 19, 15:22)
Pas mane didžiausi Monte Carlo, bet dar nerausta,laukiu nesulaukiu:

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunus pomidorai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 06 19, 13:30)
Pagaliau mes turim vieną raudoną  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o as siandien 5 nedidelius nuskyniau pomidorus i salotas thumbup.gif
Atsakyti
Kaž kodėl mano pomidorai mažai mezga? Gražūs , stori, bet mažai šakelių su žiedukais. Na, ar veisles tokias pasisodinau g.gif , ar kažko jiems trūksta? Patys gražiausi man kažkokie "arbūziniai", net nežinau kaip vadinasi, bet tikri arbūzai kabo ant šakų. Čia pora daigų man davė, tik va, galvoju, ar galima juos pasilikti sėklaipo to kaži, gal kuri auginate tokius. Ačiū už bet kokią infprmaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 06 19, 15:30)
Pagaliau mes turim vieną raudoną  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dideliausi sveikinimai clap_1.gif clap.gif thumbup.gif essen.gif

As raudonus siandien pirkau turguj blush2.gif ir nunesiau pora i siltnami, gal ir manieji paims pavyzdi ir greiciau prinoks tongue.gif

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 06 20, 16:39)
o as siandien 5 nedidelius nuskyniau pomidorus i salotas  thumbup.gif

Oho, net 5 bigsmile.gif kaip smagu isivaizduoju wub.gif , saviskiu as irgi labai laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2010 06 21, 16:14)
Dideliausi sveikinimai  clap_1.gif  clap.gif  thumbup.gif  essen.gif

As raudonus siandien pirkau turguj  blush2.gif ir nunesiau pora i siltnami, gal ir manieji paims pavyzdi ir greiciau prinoks  tongue.gif
Oho, net 5  bigsmile.gif kaip smagu isivaizduoju  wub.gif , saviskiu as irgi labai laukiu  rolleyes.gif

Jau tikrai smagu thumbup.gif Aš tai niekaip nesulaukiu blush2.gif
Atsakyti
As tai laukiu kol pas kaimyne sunoks ax.gif nes po to kai pas ja sunoks tai uz 2 savaiciu ims nokti pas mane doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jin pasodino dviem savaitem anksciau ir pas ja jau pomidoru ohohoho kiek nemazu tokiu, bet dar neraudoni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2010 06 21, 16:14)
Dideliausi sveikinimai  clap_1.gif  clap.gif  thumbup.gif  essen.gif

As raudonus siandien pirkau turguj  blush2.gif ir nunesiau pora i siltnami, gal ir manieji paims pavyzdi ir greiciau prinoks  tongue.gif

Mes saviškį suvalgėm kaip didžiausią brangenybę į keturias dalis pasidalinę lotuliukas.gif Nesvarbu, kad visi prekybcentriai pilni po 4 Lt už kilogramą lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif mes irgi po kelis vysniukus nusiskinam essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu mes dar nevalgom savo pomidoru jau keletas visai nori parausri bet dar vis nedrysta.as dar manau kad naktys labai vesios tai del to jie nelabai noksta.agurkus tai jau valgom pilnai bet ir tu galetu buti daugiau smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms oro_buckis.gif ,
Grįžau iš atostogų,tai mano darbai apleisti...Vyras daug čiliukų pražudė,o kuriuos palaistė,tai oho koks derlius.Pomidorai išaugino po penkis galingus stiebus,tai turėjau darbo,nes reikėjo po vieną padaryti.Taigi mano derlius vėluos...Galėjo jau visi būti iki stogo,su nukirpta viršūne.Nu kitą kartą taip ilgai neatostogausiu.
Tiesa vyšninių negenėjau .
Atsakyti
sveika sugrįžus, Greisi 4u.gif Tikiuosi, bent jau atostogos geros buvo biggrin.gif
O vyšniniai po kiek stiebų turi, visai negenėjai? Grožis bus bigsmile.gif
Kaip baklažanai auga? Mano Listada de Gandia jau pumpurų prikrovė, Rosa Bianca - net nesiruošia.
Atsakyti