Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2010 05 25, 17:44)
tai kad duobutės didelės, tai gerai. Bet žemės, manyčiau, daugiau reikėjo užbert ant mėšlo  g.gif Gal reik klausyt Edexos ir pilt daugiau vandens.  Bandykit kelis daugiau paliet ir matysit, ar skiriasi nuo likusių.

aciukas uz patarimus 4u.gif priliejau ant poros daigeliu po 3 kibirus vandens, dabar jau turbut tik laukti belieka, kurie pirma prades taisytis, tai ir kitus taip gelbeti reikes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 25, 19:24)
o kas čia per veislė ir kur pirkai?baziliko ta prasme  ax.gif

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 25, 19:35)
Mane ir bazilikas sudomino bigsmile.gif

PAVYDIT? tongue.gif tongue.gif

Bazilikas dyyydelis ir garbanotas - beveik salota bigsmile.gif
Papildyta:
GREISI, aciu tuomet uz kibiriuka blush2.gif 4u.gif

Black cherry jau sedi shiltnamyje thumbup.gif
G's Delight i didesni vazona perdejau ax.gif

Edexa, tai Tau aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

man tokie mainai labai patinko- net kojos is namu neishkelus radau "gatava produkta" ties durimis bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif ir chiliukai tokie simpatukai wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 25, 18:37)
Čia dėl įdomumo
Turbūt rimčiausias permakultūrinis ūkis Europoje:
http://www.krameterhof.at/en/

Ispudinga, bet man toks ukis tai atrodo kad dvieju gyvenimu reiktu kad tiek sukurti doh.gif
bet ten kai rasho kad neva tai jokio didelio darbo prie tokio ukio nereikia tai man visai mistika doh.gif
Greisi, gal kazka analogishko bandysi? bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

temos pagyvinimui biggrin.gif

ui kaip noriu pomidoru ax.gif
Atsakyti
Casual, nu ir įmetei grožybių 4u.gif
Atšąlo ,o pomidorai ar nesustresuos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 25 gegužės 2010 - 20:24
QUOTE(Casual @ 2010 05 25, 21:12)
temos pagyvinimui  biggrin.gif

Siaubas! Niekad nemiriau dėl pomidorų ir šiaip ... dėl paėdimo, bet jūs čia taip mokat įtikint. Baisuma wacko.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 25, 22:39)
Siaubas! Niekad nemiriau dėl pomidorų ir šiaip ... dėl paėdimo, bet jūs čia taip mokat įtikint. Baisuma  wacko.gif  hihihi.gif

O manęs nieks neįtiksins kad pomidorai skanu biggrin.gif nors ir auginu juos,dukra mažoji labai mėgsta marinuotus žalius pomidorus ir šiaip visi šveičia
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 25, 22:50)
O manęs nieks neįtiksins kad pomidorai skanu biggrin.gif nors ir auginu juos,dukra mažoji labai mėgsta marinuotus žalius pomidorus ir šiaip visi šveičia

tiesiog dar neradai to vienintelio SAVO pomidoro wub.gif wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 25, 18:56)
Ispudinga, bet man toks ukis tai atrodo kad dvieju gyvenimu reiktu kad tiek sukurti doh.gif
bet ten kai rasho kad neva tai jokio didelio darbo prie tokio ukio nereikia tai man visai mistika doh.gif
Greisi, gal kazka analogishko bandysi?  bigsmile.gif

Kaip sako "jei nenori dirbti visa gyvenima, susirask megiama darba"
Bet Lietuvoi su tokiom nesamonem, bet koki mylima darba pavercia biurokratine kancia doh.gif

Ir dar straipsniukas, pergyvenancioms del saltu oru. Pasiruoskit balinti siltnamius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 25 gegužės 2010 - 22:57
QUOTE(Casual @ 2010 05 25, 23:10)
tiesiog dar neradai to vienintelio SAVO pomidoro  wub.gif  wub.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir neatrasiu tikriausiai ir per likusį laiką biggrin.gif nėra skanių ir taškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 25, 22:50)

vajej, čia ne dėl valgymo ar ypatingų skonio savybių. Įdomiau įvairovė, stebėti skirtumus, laukti derliaus, kuris gali gražiai ir pagulėti. Jei visai atvirai, tai mes neturim tikslo užauginti sau, pusei giminės ( kuri gali tik iš mandagumo paimti ) ir dar kaimynams dalint verkiant, kad jau nėra, kur dėti. Tik tiek, kiek reikia. Todėl ir sakau, kad savo tokiu entuziazmu gundo sodinti daugiau, nei realiai reikia tongue.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 05 25, 18:04)
vos vos pabarsciau zemes, o duobutes pas mane visada dideles gaunasi blush2.gif
siemet pirma karta veriu, jei tiem keliem pervertiems nieko blogo nebus, tai perversiu visus. Persiveria super lengvai. O kaip jus mokino verti? ar perverti ar tik ibesti i kota ta varine vielute? pas mus keli kaimynai zaidzia su vielute, tik vienas perveria, kitas tik ibeda. Pomidorus rudeni israuna zaliais lapais, tai va kazkaip siemet susigundziau ir as.

Ta vielutė padeda nuo ligų?
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 25, 19:56)
Papildyta:
PAVYDIT?  tongue.gif  tongue.gif

Pavydžiu tongue.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 25, 21:39)
Siaubas! Niekad nemiriau dėl pomidorų ir šiaip ... dėl paėdimo, bet jūs čia taip mokat įtikint. Baisuma  wacko.gif  hihihi.gif

Man apskritai čia prisižiūrėjus visko reikia ir visko norisi doh.gif doh.gif
Atsakyti