Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

sveikutes 4u.gif ir as noriu pasigirti-pirmas pomidoriukas baigia prinokti bigsmile.gif sodinta vasari buvo.nors ant sakeles kiti dar zali rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip auginat pomidorus lauke? 4u.gif

Šiltanaminius šiandien apskabiau,prismaigiau į kelis auskarų(vario),palaiščiau dilgėlėmis,prieš pora dienų buvau nupurškus su asiūkliu.Kol kas visi gražūs,bandysim išsisukt be visokių kitokių nuodų,kaži kaip seksis g.gif
Atsakyti
pas mane keli pom.lauke pasodinti,bet nelabai ko tikiuosi is ju-salta,vejai ,audros..per daug ekstremaliom salygom turi laikytis schmoll.gif
Atsakyti
pasirodau, kaip žydi Ildi blink.gif Prašau nekreipti dėmesio, kad išgriuvę - pririšti iškart po fotosesijos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 06 15, 20:10)
pasirodau, kaip žydi Ildi  blink.gif  Prašau nekreipti dėmesio, kad išgriuvę - pririšti iškart po fotosesijos.

user posted image

4u.gif o kur lapai? g.gif ju beveik nesimato g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 06 15, 21:10)
4u.gif o kur lapai? g.gif ju beveik nesimato g.gif

pas mane tai miskas lapu,nors ir skabau doh.gif ar cia taip geriau g.gif
Atsakyti
kadangi pas mane gana tankiai susodinti, aš skabau drastiškiau. Ir vistiek po savaitės atvažiavus randu mišką. Šiaip skaičiau, kad reik nuskint visus lapus iki pirmo žiedyno. Išaugus antram žiedynui - skint visus lapus iki antro. Čia šitą tik šiemet išskaičiau, tai su kai kuriais pomidorais eksperimentuoju. Ildi tarp tų ekpserimentinių ax.gif
Atsakyti
Kiek žinau, skinti lapus iki kekės reikia kai jau užmezga vaisius, o ne tada, kai tik žydi g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2010 06 16, 10:45)
Kiek žinau, skinti lapus iki kekės reikia kai jau užmezga vaisius, o ne tada, kai tik žydi  g.gif .

Pritariu, ir taip drastiškai negalima, nes nesant lapų vaisiai auga sausi, kieti
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2010 06 16, 08:45)
Kiek žinau, skinti lapus iki kekės reikia kai jau užmezga vaisius, o ne tada, kai tik žydi  g.gif .

vadinasi, ne taip supratau g.gif Na, ne bėda, taip apskabiau nedaugelį. Galėsiu palyginti ir, jeigu ką, žinosiu, kaip nereikia daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2010 06 14, 20:42)
Kaip auginat pomidorus lauke?  4u.gif

pasodinau daigus į komposto ir pirktinių žemių mišinį, šalia pasodinau vazonėlį, mulčiavau nupjauta vejos žole, durpėm. Dar nelaisčiau. Auga puikiai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 16, 12:45)
pasodinau daigus į komposto ir pirktinių žemių mišinį, šalia pasodinau vazonėlį, mulčiavau nupjauta vejos žole, durpėm. Dar nelaisčiau. Auga puikiai.  ax.gif

Reiks ir man apmulciuot,o nedengiat?Nes kazkaip sunkiai lauke juos augint,nes kiek mama yra sodinus tai vis nieko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2010 06 16, 13:46)
Reiks ir man apmulciuot,o nedengiat?Nes kazkaip sunkiai lauke juos augint,nes kiek mama yra sodinus tai vis nieko gero  g.gif

nea, nedengiu, jūros dumblių ekstraktu pradžioje palaistau, vėliau kaip ir šiltnaminių pomidorų lapus nulaužinėju periodiškai. Kaip ir viskas. Tiesa, nelabai turiu laiko žaisti su laistymu, todėl šalia kiekvieno daigo pasisodinau po vazonėlį, į jį pilu vandenį.

Atsakyti