sveikutes ir as noriu pasigirti-pirmas pomidoriukas baigia prinokti sodinta vasari buvo.nors ant sakeles kiti dar zali
Kaip auginat pomidorus lauke?
Šiltanaminius šiandien apskabiau,prismaigiau į kelis auskarų(vario),palaiščiau dilgėlėmis,prieš pora dienų buvau nupurškus su asiūkliu.Kol kas visi gražūs,bandysim išsisukt be visokių kitokių nuodų,kaži kaip seksis
Šiltanaminius šiandien apskabiau,prismaigiau į kelis auskarų(vario),palaiščiau dilgėlėmis,prieš pora dienų buvau nupurškus su asiūkliu.Kol kas visi gražūs,bandysim išsisukt be visokių kitokių nuodų,kaži kaip seksis
pas mane keli pom.lauke pasodinti,bet nelabai ko tikiuosi is ju-salta,vejai ,audros..per daug ekstremaliom salygom turi laikytis
QUOTE(saintlina @ 2010 06 15, 20:10)
o kur lapai? ju beveik nesimato
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 06 15, 21:10)
o kur lapai? ju beveik nesimato
pas mane tai miskas lapu,nors ir skabau ar cia taip geriau
kadangi pas mane gana tankiai susodinti, aš skabau drastiškiau. Ir vistiek po savaitės atvažiavus randu mišką. Šiaip skaičiau, kad reik nuskint visus lapus iki pirmo žiedyno. Išaugus antram žiedynui - skint visus lapus iki antro. Čia šitą tik šiemet išskaičiau, tai su kai kuriais pomidorais eksperimentuoju. Ildi tarp tų ekpserimentinių
Kiek žinau, skinti lapus iki kekės reikia kai jau užmezga vaisius, o ne tada, kai tik žydi .
QUOTE(Ugnužė @ 2010 06 16, 10:45)
Kiek žinau, skinti lapus iki kekės reikia kai jau užmezga vaisius, o ne tada, kai tik žydi .
Pritariu, ir taip drastiškai negalima, nes nesant lapų vaisiai auga sausi, kieti
QUOTE(Ugnužė @ 2010 06 16, 08:45)
vadinasi, ne taip supratau Na, ne bėda, taip apskabiau nedaugelį. Galėsiu palyginti ir, jeigu ką, žinosiu, kaip nereikia daryti
QUOTE(Terija:) @ 2010 06 14, 20:42)
Kaip auginat pomidorus lauke?
pasodinau daigus į komposto ir pirktinių žemių mišinį, šalia pasodinau vazonėlį, mulčiavau nupjauta vejos žole, durpėm. Dar nelaisčiau. Auga puikiai.
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 16, 12:45)
pasodinau daigus į komposto ir pirktinių žemių mišinį, šalia pasodinau vazonėlį, mulčiavau nupjauta vejos žole, durpėm. Dar nelaisčiau. Auga puikiai.
Reiks ir man apmulciuot,o nedengiat?Nes kazkaip sunkiai lauke juos augint,nes kiek mama yra sodinus tai vis nieko gero
QUOTE(Terija:) @ 2010 06 16, 13:46)
Reiks ir man apmulciuot,o nedengiat?Nes kazkaip sunkiai lauke juos augint,nes kiek mama yra sodinus tai vis nieko gero
nea, nedengiu, jūros dumblių ekstraktu pradžioje palaistau, vėliau kaip ir šiltnaminių pomidorų lapus nulaužinėju periodiškai. Kaip ir viskas. Tiesa, nelabai turiu laiko žaisti su laistymu, todėl šalia kiekvieno daigo pasisodinau po vazonėlį, į jį pilu vandenį.