Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Edexa @ 2010 06 11, 09:42)
Tai va, šitą ir aš žinau, todėl ir pyliau dolomitmilčius ir pelenus. Jie nurūgština. Matyt per mažai pyliau, rudenį reiks labiau pasistengt tongue.gif Nežiūrint į tai, kad žemė rūgšti, šiaip viskas neblogai auga....kolkas rolleyes.gif

Ai, mergičkos, kurios sėjot pomidorus vasario pabaigoje, gal jau rausti pas jus pradeda? Nes pati vakar tris pirmuosius jau nuskyniau... turėtų ir pas jus panašiai būti smile.gif

Toli gražu dar iki vaisių pas mane. Kol kas tik žydi. kaip Jūs sugebat taip anksti užsiauginti...Fantastika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2010 06 11, 10:22)
Toli gražu dar iki vaisių pas mane. Kol kas tik žydi. kaip Jūs sugebat taip anksti užsiauginti...Fantastika ax.gif

Mes dar irgi greit nevalgysim unsure.gif
Atsakyti
pas mane dar tik žydi, namačiau nei vieno užmedzto, o maždaug kiek laiko dar reiks kol nusiskinsi pirmą vaisių. na per kiek laiko užaugs senjoras pomidoras?
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2010 06 11, 10:54)
pas mane dar tik žydi, namačiau nei vieno užmedzto, o maždaug kiek laiko dar reiks kol nusiskinsi pirmą vaisių. na per kiek laiko užaugs senjoras pomidoras?

Pas mane jau dvi savaites pomidoras auga bet dar neraudonuoja-nepavirto senjorų pomidorų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 06 11, 10:09)
Labai gaila, bet dar ne. Tik žydi. O sodinta 02.24

kelis žemaūgius jau ir sodinau su pomidoriukais prieš gerą mėn, o sėklos sėtos apie Velykas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 11, 10:42)

Ai, mergičkos, kurios sėjot pomidorus vasario pabaigoje, gal jau rausti pas jus pradeda? Nes pati vakar tris pirmuosius jau nuskyniau... turėtų ir pas jus panašiai būti smile.gif

Pas mane jau nemazi uzauge, bet dar zali dar nenoksta. Cia ankstyvieji Rumba.

Juodasis princas irgi vienas zalias paauges jau...

O produktyviausi - peniai lotuliukas.gif jau tu kiek primegsta doh.gif galvoju kaip sakos atlaikys kai suaugs

Tolstoi mezga... O yra tokiu pomidoru pvz armonika, princese (Ildi), Sun Stone tik zydi o vaisiu dar nesumezge, arba ziedus numeta ir viskas g.gif Jei kitiems daugintis tinkamas klimatas (ypac peniams biggrin.gif ) tai kas sitiems netinka g.gif
Atsakyti
Mano ir keli jau užmezgę, o kiti tik žydi mirksiukas.gif
Atsakyti
Tieas, merginos, o ką po pomidorais galima pasodinti dar, na turiu galvoje, kad jie pastypo į viršų, lapai nusiskabė ir - liko vietos, gal galima ją išnaudoti. Auga pas mane tik keli bazilikai, krapai ir šalavijas, nusirovė salotos, kaip dar išnaudoti tas tuščias vieteles g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 11 birželio 2010 - 21:07
QUOTE(Juračiuks @ 2010 06 11, 22:06)
Tieas, merginos, o ką po pomidorais galima pasodinti dar, na turiu galvoje, kad jie pastypo į viršų, lapai nusiskabė ir - liko vietos, gal galima ją išnaudoti. Auga pas mane tik keli bazilikai, krapai  ir šalavijas, nusirovė salotos, kaip dar išnaudoti tas tuščias vieteles  g.gif

dar baziliku ir dar shalaviju biggrin.gif biggrin.gif

o siaip bent as -papriku prikaishiojau, kelis serencius, irgi baziliku.... kazin kiek neina uzkishti- pomidorai pavirshiuje shaknis paleidzia tai jei sugalvosi labai uzsodinti pomidorai vargu ar dziaugsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 06 11, 22:23)
dar baziliku ir dar shalaviju  biggrin.gif  biggrin.gif

o siaip bent as -papriku prikaishiojau, kelis serencius, irgi baziliku.... kazin kiek neina uzkishti- pomidorai pavirshiuje shaknis paleidzia tai jei sugalvosi labai uzsodinti pomidorai vargu ar dziaugsis g.gif

aaaaa, matai kaip, ačiū už patarimą, nepagalvojau apie tas šaknis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 06 09, 16:31)
Mano pomidorų miškas

user posted image

grazus miskas wub.gif
o kaip jums tie vamzdziai nuo pomidoru svorio neiilinksta g.gif - mano pomidorai pernai kaip isproteje vede, tai nuo svorio palinko siltnamis cool.gif , siais metais risau prie kuolu mediniu.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 11, 08:42)
Tai va, šitą ir aš žinau, todėl ir pyliau dolomitmilčius ir pelenus. Jie nurūgština. Matyt per mažai pyliau, rudenį reiks labiau pasistengt tongue.gif Nežiūrint į tai, kad žemė rūgšti, šiaip viskas neblogai auga....kolkas rolleyes.gif

Mes jau pirmuosius suvalgem ax.gif
Atsakyti