QUOTE(Casual @ 2010 06 06, 19:26)
jungiuosi prie klausinejanciu
merginos, atsimenu dug kas betaliuxus auginat, kaip su ju genejimu? visai negeneti? jie tokiais krumais tai taip ir palikt?
(jie i shiltnami ikishti , tie kur lauke tai neapsisprendzia ar mirt ar gyvent )
merginos, atsimenu dug kas betaliuxus auginat, kaip su ju genejimu? visai negeneti? jie tokiais krumais tai taip ir palikt?
(jie i shiltnami ikishti , tie kur lauke tai neapsisprendzia ar mirt ar gyvent )
aš pernai genėjau. Šiemet nutariau bandyt negenėt, paskui irgi išsigandau, į kokį krūmą virsta Bet dabar jau genėt gaila, visur žiedai žiedeliai.
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2010 06 06, 15:49)
As su konkreciu klausimu - pirmi metai auginu Red cherry, black cherry ir snow white cherry - ar reikia smarkiai geneti Palikau po du stiebus, bet labai pazastis leidzia, niekada su sitais nesusiduriau, gal nereik genet, nes tuoj ir ziedus ten krauna, bet bijau dziungles padaryti
Pažastis skabyk, nes jie išsikeroja baisiai greit. Na, aš kartais, kai pažastėlę randu žydinčią, palieku žiedukus, o nuskabau viršūnėlę, kad toliau neaugtų Nes žiedukų vis gaila visada
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 06 06, 15:59)
greisi,is jusu pirkau pomidorus[ankstyva mergaite]paraset,kad ju geneti nereikia,tai kaip juos teisingai priziureti//? kiek stiebu auginti,tiek kie augs,ar kaip? arlapus reikia apskinti? o jau kotai kokie ju stori
kaip suprantu, turit Early bush girl? Jie žemaūgiai, jų genėt nereik, kiek augs tiek palikt. Augs kaip krūmiukas. Lapus po truputį aš apskabau ir žemaūgiamsl
Papildyta:
QUOTE(Daivad @ 2010 06 06, 15:47)
sveiki,
aš ir norėjau pagalbos- pamačiau pirmuosius kenkėjus pomidorų šiltnamy - baltasparnius
gal kas žinot kaip juos efektyviai išnaikint natūraliu būdu? turiu mažiuką lėliuką, tai šiemet ypač tos chemijos nesinori
aš ir norėjau pagalbos- pamačiau pirmuosius kenkėjus pomidorų šiltnamy - baltasparnius
gal kas žinot kaip juos efektyviai išnaikint natūraliu būdu? turiu mažiuką lėliuką, tai šiemet ypač tos chemijos nesinori
žinai, nieks nieko veiksmingo liaudiško nuo šito brudo pasiūlyt nelabai gali..
Radau va tik ką 'Rojaus soduose':
'Jei "musytes" baltos - tai baltasparniai. Shlykstus gyviai, puola viska, kai kuriu rusiu baltasparniai - karantininiai gyviai, kuriuos isnaikint itin sunku (tu "karantininiu" lervos gyvena isigrauzusios i augalo audinius, todel ne visi insekticidai kerta).
Liaudishka priemone - baltasparniai "dievina" geltona spalva, todel i apniktus vazonus prikaisioja geltonu lipniu lenteliu (panasiai kaip musgaudziu popierines juostos lipnia marmalyne istepliotos). Jie tupia ant tu lenteliu ir...
Tu lenteliu kartais buna pirkt, taciau galima pabandyt ir paciam pasidaryt. Bet mano asmenine nuomone, raikia rimto sisteminio insekticido ''
Dar radau minimą preparatą Aphisol Bio. Bet minimas jis kalbant apie gėles. Reiktų paieškot daugiau info apie jį.