Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Daiber @ 2010 06 05, 06:59)
o tai nakčiai neuždarot šiltnamio? g.gif Mes kažkaip visada vakare uždaro, ryte atidarom.

Nu mano jau senai diena ir naktimis atidarytas, auga, bujoja, jokio kondensato rytais nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Daiber @ 2010 06 05, 07:59)
o tai nakčiai neuždarot šiltnamio? g.gif Mes kažkaip visada vakare uždaro, ryte atidarom.

o mano dieną naktį uždarytas, tik langai praviri viršuje. Taip mažiau svyruoja dienos-nakties temperatūra. Ir vasarą taip bus. Nematau reikalo papildomai dieną įleidinėt karštį ir kasdien laistyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 05, 11:41)
o mano dieną naktį uždarytas, tik langai praviri viršuje. Taip mažiau svyruoja dienos-nakties temperatūra. Ir vasarą taip bus. Nematau reikalo papildomai dieną įleidinėt karštį ir kasdien laistyt  bigsmile.gif

O pasitvirtino toks metodas g.gif Nes stikliniame bande taip daryti, visi stoglangiai praviri, o durys uzdaros - tai sakes - diena per 40 laipsniu doh.gif
Atsakyti
sveikutes,radau senam laikrasti reklama apie pomidorus gigantus kurios reikia uzsakyti pastu,panasiai kaip tie reklaminiai bukleteliai.
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2010 06 05, 21:49)
sveikutes,radau senam laikrasti reklama apie pomidorus gigantus kurios reikia uzsakyti pastu,panasiai kaip tie reklaminiai bukleteliai.

Čia tikriausiai kaip ir su laipiojančiom braškėm, kurias pasirodo raišioti reikia biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif ,esu tylioji ir nuolatine sios temos skaitytoja.Prisiskaiciusi jusu patarimu isdrysau ir as pati uzsiauginti daigu,sios dienos foto
user posted image
aciu jums uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokie faini pomidoriukai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airida-M: 05 birželio 2010 - 21:27
Sakykit, kas gali būti pomidorams, jei kai kurių lapų karšteliai džiūsta ir sudžiuvę yra juodos spalvos... na kaip būtų kad nuo saulės, bet nuo saulės būna geltoni....?
Atsakyti
sveiki,
aš ir norėjau pagalbos- pamačiau pirmuosius kenkėjus pomidorų šiltnamy - baltasparnius verysad.gif
gal kas žinot kaip juos efektyviai išnaikint natūraliu būdu? turiu mažiuką lėliuką, tai šiemet ypač tos chemijos nesinori unsure.gif
Atsakyti
As su konkreciu klausimu - pirmi metai auginu Red cherry, black cherry ir snow white cherry - ar reikia smarkiai geneti g.gif Palikau po du stiebus, bet labai pazastis leidzia, niekada su sitais nesusiduriau, gal nereik genet, nes tuoj ir ziedus ten krauna, bet bijau dziungles padaryti g.gif

O "Mikrona" jau rytoj ragausim bigsmile.gif - geltonutis toks, leisiu jau vaikams po viena nusiskinti ax.gif
Atsakyti
greisi,is jusu pirkau pomidorus[ankstyva mergaite]paraset,kad ju geneti nereikia,tai kaip juos teisingai priziureti//? kiek stiebu auginti,tiek kie augs,ar kaip? arlapus reikia apskinti? o jau kotai kokie ju stori bigsmile.gif
Atsakyti
jungiuosi prie klausinejanciu biggrin.gif
merginos, atsimenu dug kas betaliuxus auginat, kaip su ju genejimu? visai negeneti? blush2.gif jie tokiais krumais blink.gif doh.gif tai taip ir palikt?
(jie i shiltnami ikishti ax.gif , tie kur lauke tai neapsisprendzia ar mirt ar gyvent cool.gif )
Atsakyti