o mano dieną naktį uždarytas, tik langai praviri viršuje. Taip mažiau svyruoja dienos-nakties temperatūra. Ir vasarą taip bus. Nematau reikalo papildomai dieną įleidinėt karštį ir kasdien laistyt
o mano dieną naktį uždarytas, tik langai praviri viršuje. Taip mažiau svyruoja dienos-nakties temperatūra. Ir vasarą taip bus. Nematau reikalo papildomai dieną įleidinėt karštį ir kasdien laistyt
Labas ,esu tylioji ir nuolatine sios temos skaitytoja.Prisiskaiciusi jusu patarimu isdrysau ir as pati uzsiauginti daigu,sios dienos foto aciu jums uz pagalba
Sakykit, kas gali būti pomidorams, jei kai kurių lapų karšteliai džiūsta ir sudžiuvę yra juodos spalvos... na kaip būtų kad nuo saulės, bet nuo saulės būna geltoni....?
sveiki, aš ir norėjau pagalbos- pamačiau pirmuosius kenkėjus pomidorų šiltnamy - baltasparnius gal kas žinot kaip juos efektyviai išnaikint natūraliu būdu? turiu mažiuką lėliuką, tai šiemet ypač tos chemijos nesinori
As su konkreciu klausimu - pirmi metai auginu Red cherry, black cherry ir snow white cherry - ar reikia smarkiai geneti Palikau po du stiebus, bet labai pazastis leidzia, niekada su sitais nesusiduriau, gal nereik genet, nes tuoj ir ziedus ten krauna, bet bijau dziungles padaryti
O "Mikrona" jau rytoj ragausim - geltonutis toks, leisiu jau vaikams po viena nusiskinti
greisi,is jusu pirkau pomidorus[ankstyva mergaite]paraset,kad ju geneti nereikia,tai kaip juos teisingai priziureti//? kiek stiebu auginti,tiek kie augs,ar kaip? arlapus reikia apskinti? o jau kotai kokie ju stori
jungiuosi prie klausinejanciu merginos, atsimenu dug kas betaliuxus auginat, kaip su ju genejimu? visai negeneti? jie tokiais krumais tai taip ir palikt? (jie i shiltnami ikishti , tie kur lauke tai neapsisprendzia ar mirt ar gyvent )