Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Edexa, ar lengvai radai ? ax.gif
As net zinute tavo tik pries 20 min teperskaiciau doh.gif labai intensyvi diena buvo.. blush2.gif
mainai man patiko thumbup.gif Ant baziliko is toliau ziurint pagalvojau kad salota doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tokio garbanoto dar macius nebuvau bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

GREISI, mano galva neveikianti - as gi vakar ramia sazine tavo kibiriuka "prichvatizavau" blush2.gif Prie progos kazka sugalvosiu kaip grazinti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 05 25, 16:11)
meslo dejau po keturias saujas i duobute, bet jis gerai perpuves g.gif
dregna, bet nera kad butu labai slapia.

o žemės dar dėjot ant mėšlo viršaus, nesodinot tiesiai ant jo pomidoro? Nes geroka duobute turejo but, kad keturios saujos meslo tilptų, dar ant viršaus žemių ir pomidoras.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, jungiuosi prie jūsų smile.gif Pagaliau ir aš jau turiu šiltnamuką. Viena pusė jau pomidoriukais apsodinta, o kita dar laukia savo eilės. Keliais postais aukščiau buvo užsiminta apie varines vielutes. Ar kas dar esate taip varstę pomidorus? Savaitgalį tėtis svečiavosi, tai jis mane ir "pamokino". Sako, kad tada ligos pomidorų nepuola. Bet man kažkaip baisu kotus badyti, kad visai "nenubadyčiau"...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 25, 13:35)
Ačiū, GREISI, tavo pomidoras jau parvažiavęs, susipažinęs su giminiuočiais, dabar stovi kaip tikras manekenas  wub.gif ir dairosi per nuosavą langą....  Einu, pavaišinsiu jį raugintų dilgėlių pietumis rolleyes.gif

taviškis dar mašinoje,nes važiuosiu,tik po rytojaus,tikiuosi nesupyks ax.gif .
Casual,man tas kibirėlis nereikalingas dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 25, 16:25)
o žemės dar dėjot ant mėšlo viršaus, nesodinot tiesiai ant jo pomidoro? Nes geroka duobute turejo but, kad keturios saujos meslo tilptų, dar ant viršaus žemių ir pomidoras.

vos vos pabarsciau zemes, o duobutes pas mane visada dideles gaunasi blush2.gif

QUOTE(jju @ 2010 05 25, 16:39)
Sveikos mergaitės, jungiuosi prie jūsų smile.gif Pagaliau ir aš jau turiu šiltnamuką. Viena pusė jau pomidoriukais apsodinta, o kita dar laukia savo eilės. Keliais postais aukščiau buvo užsiminta apie varines vielutes. Ar kas dar esate taip varstę pomidorus? Savaitgalį tėtis svečiavosi, tai jis mane ir "pamokino". Sako, kad tada ligos pomidorų nepuola. Bet man kažkaip baisu kotus badyti, kad visai "nenubadyčiau"...

siemet pirma karta veriu, jei tiem keliem pervertiems nieko blogo nebus, tai perversiu visus. Persiveria super lengvai. O kaip jus mokino verti? ar perverti ar tik ibesti i kota ta varine vielute? pas mus keli kaimynai zaidzia su vielute, tik vienas perveria, kitas tik ibeda. Pomidorus rudeni israuna zaliais lapais, tai va kazkaip siemet susigundziau ir as.
Atsakyti
Čia dėl įdomumo
Turbūt rimčiausias permakultūrinis ūkis Europoje:
http://www.krameterhof.at/en/
Papildyta:
pavartykite nuotraukas http://www.krameterh...hp?id=billich,o jau
GROŽIS smile.gif
Augalų įvairovė doh.gif
http://www.krameterh....php?id=billich
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=ZAFJEizrw9Q
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 25 gegužės 2010 - 17:21
QUOTE(Vessta @ 2010 05 25, 17:04)
vos vos pabarsciau zemes, o duobutes pas mane visada dideles gaunasi blush2.gif

tai kad duobutės didelės, tai gerai. Bet žemės, manyčiau, daugiau reikėjo užbert ant mėšlo g.gif Gal reik klausyt Edexos ir pilt daugiau vandens. Bandykit kelis daugiau paliet ir matysit, ar skiriasi nuo likusių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 gegužės 2010 - 17:45
QUOTE(Casual @ 2010 05 25, 17:25)
Edexa, ar lengvai radai ? ax.gif
As net zinute tavo tik pries 20 min teperskaiciau  doh.gif  labai intensyvi diena buvo.. blush2.gif
mainai man patiko thumbup.gif  Ant baziliko is toliau ziurint pagalvojau kad salota  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tokio garbanoto dar macius nebuvau  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū tau, CASUAL, jau tiek prikrovei, kad net apsidairiau aplink ar čia man vienai...žiūriu, gal dar kas mainų ateina biggrin.gif
Vos ne vos užkopiau į IX aukštą.....liftu biggrin.gif
Kur jau ten tokio botanikos sodo nerasi thumbup.gif kaip jaukiai ten atrooodo... ax.gif
Bazilikas tik šitas ir patinka, jau net iš tolo man labai aromatniai kvepia.

Atsakyti
o kas čia per veislė ir kur pirkai?baziliko ta prasme ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 25 gegužės 2010 - 18:27
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 25, 18:24)
o kas čia per veislė ir kur pirkai?baziliko ta prasme  ax.gif

Mane ir bazilikas sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 25, 19:24)
o kas čia per veislė ir kur pirkai?baziliko ta prasme  ax.gif

TOSCANO. Hibridas.
Kur pirkau neprisimenu, nes einu per visas parduotuves kaip čigonka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 25 gegužės 2010 - 19:03
Mano kai kurie nupiepėliai žiedukus krauna thumbup.gif jau galvojau kad bepražys visai rudenį
Atsakyti