Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Natha @ 2010 05 30, 17:43)

Man irgi atrodo jog jie nudege g.gif visai panasiai ir pas mane buvo kai i lauka isnesiau neuzgrudintus daigus, po to demes ir toliau plito. Nudega ne tik tie lapelei ant kuriu tokios demes, bet ir kiti, tik senesni labiau ir ant ju iskarto matosi, kiti lapeliai apsipuosia tokiom demem jei dar gauna intensyvios saules, tai maniskiams dar ir antra diena stovint ant palanges plito tos demes, kai pastaciau atokiau nuo lango, jie atsigavo per keles dienas, tai siulyciau pameginti jiems padaryti koki tai seseli, jei saules dabar daugiaulietuvoi 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2010 05 30, 18:38)
Visas dvi dienas rišau, genėjau, lapus skyniau. Turbūt sapnuosiu savo pomidorus šiandien.

As tai jau senai pradejau skabyti lapus, tai po viena, tai po du, o jau pazastys kai zelia doh.gif pora kartu per savaite karpau. jos jau isigudrino!!! pradedama augti pazastis, pirmiausiai augina viena arba du lapelius ir po to auga pati, kai nukerpu pazasti palikdamas 1-2cm, kad nebeaugtu ten, ji buna issiauginusi 1 ar 2 lapukus is kuriu vel gali isaugti doh.gif
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 30, 19:55)
mano šiltnamyje sudygo tūkstančiai pomidorų pernykščių,vaizdas nerealus  biggrin.gif

Kaip cia suprasti? g.gif blink.gif jie ka ne vienmeciai? tai kam tada juos kas met sodinti? irnesakyk.gif
Atsakyti
Nu pomidorų prikrena gausybė,ypač vyšninių ar vynuoginių.Dalį į lauką galima manau,žinau kas taip augina.O daigų gražumas smile.gif
Atsakyti
O pas mane tai šiltnamyje kartu auga pomidorai ir paprikos. Tai nežinau kodėl, bet paprikų lapai pasidarė skylėti, apžiūrėjau, bet nieko ten nemačiau. Atrodo kad nėra ten jokio amaro. Kas galėtų būti???
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 05 31, 08:50)
O pas mane tai šiltnamyje kartu auga pomidorai ir paprikos. Tai nežinau kodėl, bet paprikų lapai pasidarė skylėti, apžiūrėjau, bet nieko ten nemačiau. Atrodo kad nėra ten jokio amaro. Kas galėtų būti???

pas mane papriku lapai irgi kaip susaudyti ir nematau jokiu vabaliuku, kas juos grauztu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 31, 06:41)

Sveika,
Vilmai reik pažastys skabyt g.gif blush2.gif
Atsakyti
mano paprikų lapus kėkvienais metais kažkas valgo,o vilmos neauginau,bet manau tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 31, 10:23)
mano paprikų lapus kėkvienais  metais kažkas valgo,o vilmos neauginau,bet manau tikrai nereikia.

o paskui paciu papriku nepradeda grauzt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 05 31, 11:31)
o paskui paciu papriku nepradeda grauzt? g.gif

dar taip nebuvo,bet niekada nežinai...
Atsakyti
Isbandziau baziliko arbata - nu rezultatas nerealus, visi nugeibeliai atsigavo, visi pomidorai sodriai zali pasidare, lapai pakilo - grazu ziuret, turbut tikrai jiems patiko.
Tik va kas kiek laiko laistyt g.gif , manau pora kart per menesi turetu uztekti g.gif
Atsakyti
o kokį kiekį džiovintų užpylei?
Atsakyti
O jei neturiu baziliko,tai galima parduotuviniu laistyti ar jis nieko gero neduos. g.gif
Atsakyti
mergaites, cry.gif kazkas puola baklazanus, jauciu kad ir pomidormams bus panasiai, ketvirtadieni nupurskem Previcuru, nuo grybeliniu siandien ziuriu lapelpaiai stai tokie ir ant ju zalsvi vabaliukai, nuotraukoje nelabai matosi, patarkite ka daryti, vat ikeliu nuotraukyte
user posted image
Atsakyti