Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Natha @ 2010 05 30, 19:43)
Na nudžiūvusio lapo spalva man ruda, gal kitiems ji labiau geltona smile.gif tokie maži taškeliai grynai mirusio audinio. Čia šiek tiek matosi

Oi doh.gif nugi visai be reikalo jaudiniesi, garantuoju, kad čia bus nuo saulės nudegę. Tikriausiai nelabai buvo užgrūdinti, išnešei lepūnėlius tokius, tai ir apsvilo....Nieko tu tiems pomidorams nedaryk, jie sveikutėliai ir sėkmingai augs toliau.
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2010 05 30, 19:43)
tokie maži taškeliai grynai mirusio audinio.
Prasidėjo dar ant palangės, O agurkams lapai šviesėja, paskui taškiukais nugelsta ir ant galo paruduoja.

QUOTE(Edexa @ 2010 05 30, 21:01)
Oi doh.gif nugi visai be reikalo jaudiniesi, garantuoju, kad čia bus nuo saulės nudegę.

Na kažin ar čia nuo saulės ar ne kokia virusinė ligelė juodą darbą dirba?
Atsakyti
:sos
Ar čia liga? Prieš kokias tris dienas liejau pomidorai buvo sveiki, o šiandien visų apatiniai lapai tokie
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 30, 20:12)

nėra ten jokios ligos schmoll.gif Ir pas mane buvo kai kurių pomidorų lapai tokie po pasodinimo į šiltnamį. Seniai nuskinti ir pamiršti. Dabar žalios džiunglės.

Atsakyti
Kad pas ją ir agurkų lapai ruduoja ir nudžiūna.O maniškiai nupiepėliai nustebino,augaliukai gal 10 cm o ziedelio užuomazgą kelia,o vienas na tas iš normalesnių jau žydi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 30, 20:38)
Visas dvi dienas rišau, genėjau, lapus skyniau. Turbūt sapnuosiu savo pomidorus šiandien.

O aš nei vieno lapo dar nenuskyniau saviškiams blush2.gif , nežiojau, kad reikia unsure.gif Reiks ryt senas temas apie pomidorus skaityti ir mokytis blush2.gif
Aš šįvakar dar apmulčiavau, tik tos žolės nedaug - daržui jau ir nelieka, tik šiltnamiui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 30 gegužės 2010 - 20:41
QUOTE(Asese @ 2010 05 30, 20:40)
O aš nei vieno lapo dar nenuskyniau saviškiams  blush2.gif , nežiojau, kad reikia  unsure.gif  Reiks ryt senas temas apie pomidorus skaityti ir mokytis  blush2.gif

mano jau taip išsikėtoję, išvešėję, kad jau pradėjau lapus skainiot.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 30, 21:12)

ne. Be anksčiau išvardintų priežasčių dar panagrinėčiau laistymo ypatumus. Pradėti laistyti dirvą, bet ne lapus, net ir agurkų lapų nešlapinti 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
Šalnos tikrai buvo,lauke apdengti agurkai nušąlo,o pomidorai ir paprikos atlaikė,nes buvo užgrūdinti.Tiesa,kai kurie pomidorai nušąlo.O mano šiltnamyje sudygo tūkstančiai pomidorų pernykščių,vaizdas nerealus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 30, 20:55)
Labukas,
Šalnos tikrai buvo,lauke apdengti agurkai nušąlo,o pomidorai ir paprikos atlaikė,nes buvo užgrūdinti.Tiesa,kai kurie pomidorai nušąlo.O mano šiltnamyje sudygo tūkstančiai pomidorų pernykščių,vaizdas nerealus  biggrin.gif

oi, kaip gaila.. mes irgi dengėm šeštadienį viską, kas buvo neuždengta. Bet pas mus aplenkė šitas 'malonumas'. Baisiai drebėjau dėl pomidorų - šiltnamiai plieskė nuo žvakių (atrakcija kaimynams gavosi).

O sudygę pernykščiai pomidoriukai - vaizdelis matytas biggrin.gif Pas mane tas pats, tik kiekiai mažesni.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 30, 22:40)
O aš nei vieno lapo dar nenuskyniau saviškiams  blush2.gif , nežiojau, kad reikia  unsure.gif  Reiks ryt senas temas apie pomidorus skaityti ir mokytis  blush2.gif
Aš šįvakar dar apmulčiavau, tik tos žolės nedaug - daržui jau ir nelieka, tik šiltnamiui  ax.gif

nenoriu nieko blogo parasyti, bet maciau jusu siltnamy jis kaip ir puikus, bet lapu ten gerokai per daug, nes jusu pomidorai labai grazus bet maistingas naudingas medziagas naudoja lapams o ne vaisiams.
tik nepykit.

beje del tu visu ligu, man rods tiesiog kaip kazkas rase labai neteisingas laistymas, pomidorai laistomi karta savaitej arba kai labai karstas oras du kartus, palaistoma gausiai ir neuzpilama nie ant lapu nei ant stiebu, tiesiog pilama i tarpus.

Ir turiu klausima ar nepastebejot kai yra siltnamyje kartu agurkai ir pomidorai, tai tuomet nera daug ligu, idesiu kita diena savo siltnamio foto, dabar jau tamsoka fotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 05 30, 21:40)
Aš šįvakar dar apmulčiavau, tik tos žolės nedaug - daržui jau ir nelieka, tik šiltnamiui  ax.gif

nu tavo pomidorai super,tik po porą aapatinių lapų nuskink,o po to jau matysi.Su lapais jeigu vietos yra,nereikia persistengti skabant juos.
Atsakyti