QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 28, 15:45)
Dar galvoju, o kodėl kokiose maxėse kokių egzotinių pomidorų nepardavinėja?
Niu geltonus, lyg ir mačiau, bet jokių dryžuotų ir pan?
Ar lietuviai tik raudonus pripažįsta
Airijoi parduotuvese isvis kokias 5 rusis tik imanoma rasti
QUOTE(Lotynė @ 2010 05 28, 17:16)
Tai nieks nepasakys, kas ten su mano pomidorais darosi?
Paimti saują baziliko, užplikyt ir po 20 min į kibirą ir laistyt
Tai uzplikyti galima taip kaip arbata, kai ant saukstelio zoliu uzpili ~300ml vandens, o galima ir ant to paties saukstelio uzpilti tik tiek, kad apsemtu zoles. stiprumas skirsis keliolika kartu ir skiesti vandeniu reiks skirtingu santyku, tik kokio stiprumo nuovyra kokiu santykiu?
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 29, 12:05)
labai smulkiai sutrint i miltus (as su blenderiu tryniau), uzpilti vandeniu ir liet su visais tirsciais. Sako, kad kalcio turi, kuris taip reikalingas ziedams ir vaisiams...
Dar vienas budas
Kiausinu lukstu antpilas: I 3 l talpos stiklaini suberkite 10 nevirtu kiausiniu lukstu (praplaukite, padziovinkite ), uzpilkite karstu vandeniu. Siam antpilui leiskite nusistoveti 4-5 dienas. Noredami patresti laistykite baklazanus, pipirus, paprikas.