QUOTE(jolacka 1 @ 2010 06 10, 14:02)
Na profesionalas tai tikrai , bet jau parekt tai supratau , kad megejas
Na lauksim tikru skausmingu saremiu
bet vistiek galetu man pasiulyt palata , sake nenorom ,kad galiu paguldyt bet poto pasake kas is to ,namie gi vistiek geriau bus
o ir lovu tik 6-ios liko
Na, ko gero mane būtent Rogalskis apžiūrėjo
Nes birželio 10d. mane su mažiuku išleido namučio. Tik labai keistas tas apžiūrėjimas buvo
Pažiūrėjo kiek kraujuoju, paspaudė pilvą, paklausė ar leido sėdėti ir kai aš atsakiau, kad leido ne tik sėdėti bet ir šokti - paklausė ar vaiką išleidžia, pasakiau, kad taip, tai pasakė, kad ruoškitės namo
Tiek aš jį ir mačiau
Apžiūra truko max. 3minutes
Dėl tų 6 lovų - tai tikrai kai aš išvažinėjau, girdėjosi ne vieno mažiuko verksmas
Žinau, kad tądien operavo gimdyvę.
Taigi mano atsiliepimai apie Trakus.
Į ligoninę atvažiavom 4 val.ryte, ir pasirodo, kad pas mane atsidarymas buvo tik per pirštą. Paliko stebėti iki ryto, ryte patikrinus apie 9 val. paaiškėjo, kad atsidarymas buvo jau apie 5 cm. tad žinoma niekas manęs nepaleido. 15 val. gimė mano sūnus. Gimdyme dalyvavo gyd. Streižienė, akušerė Lina, ir dar daug kito personalo, kurių deja vardų nežinau, bet jie tikrai nuostabūs
Didelis ačiū jiems
Šiaip tikrai jei iškildavo kažkokių klausimų, padėdavo patardavo.
Tiesa, aš gimdžiau 2010-06-08 didžiojoje gimdykloje, o tuo pat metu mažojojoje vyko dar vienas gimdymas. Kaip akušerė sakė visą laiką vyko lengtynės, kuri pagimdys greičiau
Mes visa veikla vyko beveik vienodu tempu
Aš "lenktynes"pralaimėjau.
Mergina mažojojoje gimdykloje pagimdė anksčiau. Jai gimė duktė, o man sūnus
Tad akušerė juokavo, kad gal suženysim vaikiukus, gal marti tik ką gimė
Tiesa, su niekuo nesitariau, atvežė į Trakus greitoji pagalba.