QUOTE(VilijaVVK @ 2010 06 01, 15:41)
moterys super, super trakuose. jau antra leliuka ten savo gimdziau ir jauciuosi labai patenkinta gimdyma prieme gydytojas Ragolskis, superinis, vaikas gime daug didesnis uz pirma ir nekirpta, neplysus straksiu kaip zuikis. personalas malonus, nu ne vieno zodelio pries. su niekuo nesitariau. tik gulejom palatoj dviese nes labai jau didelis gimstamumas ir dar viena kas, palyciu vaikuciui patiest ant vystymo stalo pasiimkit, nes jau nebeduoda durys tai senos, bet man tai skirtumo nebuvo sekmes visoms
dziugu kad patiko ir viskas sekmingai praejo
QUOTE(Pamaiviuke @ 2010 06 01, 18:14)
Sveikutes, zadejau parasyti atsiliepimus, kai grisiu is ligonines, bet kad va vis dar cia guliu jau nuo penktadienio - stebi. Atsiliepimai tik geri tiek apie gydytojus, tiek apie akuserius. Per tiek dienu teko pabendrauti su visais :-) Apie vedeja irgi nieko blogo negalaciau pasakyt, gal ir nera viena is mandagiausiu, bet kaip apie gydytoja manau tai zmogus, kuris ismano ka daro - o man tai svarbiausia :-) ir siaip kiekviena diena ateina apziuri, pasiteirauja kaip jauciuos. Kas del paluciu gal nedave,nes buvo daug gimdanciu, nes pas mane palatoj ant vistymo stalo guli jau paruostos kelios nors dar ir negimdau :-) palatoj teko pora dienu paguleti dviems, nes irgi daug gimdyviu - akusere sake pilnatis :-) bet atsilaisvinus palatom vel likau viena. Kas del mokamos palatos, tai mano poziuriu neverta jo rinktis, kiek spejau pamatyt nelabai kuom ji ir geresne uz kitas nebent jau niekaip negalit apseiti be atskiro WC ir duso :-) o ir naujos durys ten istatytos :-) pakolkas tiek, jei kas domintu klauskit, leliukas nelabai skuba listi, tai manau dar sia savaite cia pakaraliausim :-)
stiprybes belaukiant leliuko, lengvo gimdymo
turiu klausimeli, kiek gydytoju budi nakti, vienas? ir kiek ju buna dienos metu?