as po TA siandien...sake 3 cm. ..ydomu priimtu jau mane..gimdyt?
nes jau sunku but...ar reikia laukti...
QUOTE(Zivile0515 @ 2011 04 06, 19:28)
Kol sąrėmių reguliarių nėra, sėdėkit namie, nes išsiųs namo vis tiek.
QUOTE(prieblanda @ 2011 04 06, 17:36)
Kol sąrėmių reguliarių nėra, sėdėkit namie, nes išsiųs namo vis tiek.
snipstas...
QUOTE(Zivile0515 @ 2011 04 06, 18:37)
su 3cm kitos ir po savaite isvaiksto, tikrai be saremiu neverta vaziuot
Na su saremiais labai individualus reikalas. man saremiai jau tikrai saremiai buna tik tada, kai vandenys nubega, o iki to nelabai ir suprantu, ar cia siaip pamaudzia, ar jau laikas. Taigi gali buti apgaulinga . O nubegus vandenims irgi galima labai greitai pagimdyti - gali ir nebespėti nuvažiuoti
QUOTE(indica @ 2011 04 06, 11:21)
As irgi pries pora metu taip padariau ir visiskai nepasigailejau Tamstai irgi linkiu to paties! Lauksim svieziausiu atsiliepimu!
QUOTE(Ga-aP @ 2011 04 06, 17:02)
O as gimdziau rugpjuti, 2010. Nesitariau, nevaziavau ziuret, bet viskas buvo super Sekmes jums
Aš prieš 10 mėn, ten gimdžiau, važiavau nesitarusi, nebuvau ir apžiūrėti Tik, kad greitoji nuvežė, nes šeimoje tik aš viena vairuoju Tai tikrai esu patenkinta visa priežiūra Tad sėkmės ir kitoms
QUOTE(Zivile0515 @ 2011 04 06, 19:28)
Man buvo prasidėję nestiprūs sąrėmiai, ir kai nuvažiavau, atsidarymas buvo vos 1cm., kadangi atvažiavom naktį apie 4val., tai paliko iki rytoj, ryte apie 10 val. apžiūrėjo, kad jau atsidarymas 4cm. tai namo jau ir nebeišleido 15.00 val gimė mano mažiukas
Šiaip visada galima pasiskambinti ir pasiklausti. Bet galiu beveik garantuoti, kad jei nėra suėjusios pilnai 41 sav. ir neras veiklos požymių, išsiųs po apžiūros namo. Tai jei iki šiol nieko įtartino nevyksta, siūlau bent iki 8 val. ryto palaukti
as tai jau vaziuociau...ale jei paguldys tam kad paziureti,...tai nee...jau tada tegu krapsto leliuka lauk-na as taip noreciau )
nz siandiena dar palauksiu...o iki 41 sav. tai labai nenoriu laukt..labai nenoriu....
nz siandiena dar palauksiu...o iki 41 sav. tai labai nenoriu laukt..labai nenoriu....
QUOTE(Zivile0515 @ 2011 04 07, 08:23)
as tai jau vaziuociau...ale jei paguldys tam kad paziureti,...tai nee...jau tada tegu krapsto leliuka lauk-na as taip noreciau )
Nu zinokit nekrapsto leliuko lauk suejus terminui, jei tik jus to norite. Nebent 41sav. sueina, tada jau ziuri, ka daryti. Is karto pasake, jog 2 sav. normalu ir nera ko leliuko krapstyti, jei dar pats nesipraso. Taip man ir buvo. Pirmas gime 41sav.2d., o antras 40sav.6d. As ir nenorejau laukt virs termino, ir jau buvo pakankamai atsibodes tas nestumas, nepatogumai, bet ko mes neiskenciam, kad tik leliukams butu geriau. Pirma maziuka krapste gydytojai, nes nebebuvo prasmes laukt, o antra maziuke pati nusprende ateiti (ligoninej nubego vandenukai) jai skirta diena nesulaukusi ligoninej numatytos vizitacijos ir gydytoju konciliumo
Jei dar gerai jauciates (kaip galima jaustis 9menesy:), tai ir nekrapstykit anksciau laiko. Tegul vaikutis pats nusprendzia, kada turetu buti jo gimimo diena.
QUOTE(Zivile0515 @ 2011 04 07, 09:23)
Nu čia jau ne jums spręsti, o mažiukui Nėra geriau, kai vaikiukas gimsta laiku niekieno neišprievartautas. Tada ir gimdymas kitoks. Iš mano pažįstamų buvo tokių, kieno vaikus krapštė laukan, nors gimdymas nebuvo prasidėjęs, tai gimdymai labai sunkūs buvo... bet gal tai sutapimas.. linkiu pailsėti jums gerai, nes aš tai nespėjau pailsėt. Gimdžiau 41 sav. ir 3 d. po termino, ale tikėjausi dar ištempti iki pirmadienio
Lengvai ir greitai jumei
QUOTE(Zivile0515 @ 2011 04 07, 07:23)
jeigu nieks nevyksta tai nuvaziavus gali net ir neziureti jusu, man taip buvo, buvo likusios pora dienu iki termino, o termino pabaiga turejo butu ant ilgojo savaitgalio Mindauginiu tai norejau kad pasiziuretu kaip ten kas pas mane, tai atsisake apziureti, o sekancia diena pagimdziau
gulekit istiesus kojas ir laukit kol pats vaikiukas pasibels