QUOTE(EditaR. @ 2010 05 27, 12:53)
tai kad pati streiziene sake, kad labai jau suplysau, dar juokavo kad nemazai mane siuvinet reiks. be to sunus gime 3300g ir kirpo, o mergaite virsu kilu sunkesne uz sunu gime ir nekirpo, tai issivaizduok kaip "faina" buvo
bet seip dziaugiuosi kad nekirpo, gal sutapimas ar ka, labai jau greitai viskas uzgijo, nepraejus porai savaiciu galejau sedeti
nu as su sunum 3630g irgi plysau
Jursenas gerai mane sulope, sakiau, kad paskui vel taip skaant buvau
"nekalta"
o su maze tik nubrozdinimai, sedeti galejau, ale po gimdymo bendrai, jei darai oro vonias, daznai prausi zaizda tai greiciau gyja
QUOTE(EditaR. @ 2010 05 27, 13:08)
karmon priklauso ir nuo zmogaus, bet nesu belekokia ponia kad man niekas neitinka
, tiesiog ji mane 11valanda ryto apziurinejo, sako kaklelis 5 cm atsidares tada paklause nuo kada saremiai prasideje, atsakiau kad nuo 9 val vakaro, tai pasake kad nenusisnekeciau, per tiek laiko buciau jau 3 kartus spejus pagimdyti,nutylejau ir tiek. dar akuserei linai atrase kad man temperaturos ryte neziurejo. seip su pirmu vaiku prasikankinau 21 valanda, o dabar pasirodo kad gimdydama ne pirma karta nebesusigaudau kas tie saremiai yra ir kada jie prasidejo.
gal ji ir nebloga, gal seip ne nuotaikoj buvo ta diena, arba as nepatikau ...
simusim..kokia man nostalgija..man buvo birzelio 15 data numatyta..pagidziau 14..arteja va dabar metukai mazei...ir..noriu vel to gimdymo
mdaaaa cia tik AK gimdo po du vaikus per valanda ta pati moteris
, delto, kad konvejeris
QUOTE(EditaR. @ 2010 05 28, 12:06)
ir mane apziurinejo su visa "palyda", tai isvis faina buvo, kai mane sitaip sudirbo prie tiek zmoniu, bet nutylejau, jau zinojau ko laukt, nes ir mano mama manes besilaukdama pas ja buvo papuolus, taip pat "su ispudziais"
tai jau nuteike tam
ai, dar buvo geras, atsisuko i rezidentus ir jiems liepe pas mane klausineti nuo kada viskas prasidejo ir t.t, tie tyli, nu tai tyliu ir as, wedeja i mane ziuri ir sako, gal gimdyve ne lietuve kad klausimo nesupranta
tau reikejo pradeti nuo Ievos ir Adomo, kaip drugeliai apdulkina geles, o paskui jau apie saremius ir i ka jie panasus
bet kaip keista, akd Trakuose rezidentai
juk cia ne universitetine ligonine