QUOTE(SNija @ 2011 03 15, 07:43)
aha man irgi su stumimu sunkiai, vos nepasakiau kaip galima šikti gulint....
va va, man irgi naturaliai taip norisi palyginti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2011 03 15, 08:34)
Nežinau kodėl jums buvo nepatogu, o man stumimas buvo vieni juokai.. Tik iškart neleido, nes sūnelis nebuvo iki galo įsistatęs.. Na, bet kai leido. Trys stumimai ir viskas
As vargau 10 saremiu, o per kiekviena ju 3 stumimai.. Gimdymui labai ruosiausi, visiskai jo nebijojau, saremius istveriau puikiai (atvaziavau i ligonine su 9cm atsidarymu), vaikutis mazutis, o va stumimas buvo labai apsunkintas. Po visko masciau, kame cia saknys, tai manau, tik gulimoji gimdymo padetis galejo viska apsunkinti.. Nes, kiek teko dometis, pvz. tupinti moteris kartais gali net nestumti - vaikelis uzgimsta savaime, na bet cia jau kita tema. Man tik idomu, ar pavyktu su kokiu Traku ligonines gydytoju tartis del kitokios pozos Gal kuri zinote, kuris ten labiausiai prijaucia naturalizmui ?
QUOTE(spengla @ 2011 03 15, 09:41)
Va va, tokia pati praktika... Ir aš šitos dalies prisibijau jau, nors dar yra nemažai laiko.
Indica, lauksim atsiliepimų, o gal šį kartą viskas bus visai sklandžiai ir nebūtinai nepatogiai?
Indica, lauksim atsiliepimų, o gal šį kartą viskas bus visai sklandžiai ir nebūtinai nepatogiai?
Na, tikiuosi, antras gimdymas jau savaime bus lengvesnis, o dar ir laiko nuo pirmojo nedaug praeje O gal dar rasiu koki gydytoja, pasiryzusi paeksperimentuoti..