QUOTE(justaita @ 2010 11 07, 23:45)
mano irgi toks gimdymas buvo kaip Night bet epiduro negavau, prasiau jo be perstojo bet negavau.. gal kad naktis buvo
na bet pagimdziau be probl
dbr gimdysiu antra,vaziuosiu i trakus nes man ten patogiau,, bet vel bijau del to epiduro.. gal savo vestis..noriu gimdyt be jo, bet jei bus veikla, jei bus kaip pirma syki, jokios veiklos, noreciau nuskausminimo, bet jei negausiu
mastau ir nesumastau ka daryt..
as kadangi dariausi su gyd pas kuria gimdysiu tai ji man parekomendavo anot jos gera anesteziologa jei noreciau epiduro, as su juo susikambinau,susitariau kad jis atvaziuos jei man reiketu,bet apsiejau ir be jo
Papildyta:
QUOTE(MANOUCHE @ 2010 10 24, 21:52)
Bet juk ir tie vyrai kiekvienas skirtingas
. Gimdziau Trakuose, su vyru, bet, tiesa pasakius, pacioj gimdykloj nelabai ka jam ten veikt buvo
. Tai "idarbino" personalas - dave palaikyt deguonies kauke virs manes, kad lengviau kvepuotusi. Na, bet ir gimdymas sklandus buvo. O siaip, bent jau musu atveju, nepastebejau, kad personalui labai butu rupeje, yra vyras ar ne, jie dirbo, ka turi dirbt
. O kad kas rektu -
, kad ten visi pasirode taktiski ir ramus.
Vyras dalyvaujantis gimdyme turi buti tam pasiruoses, kitaip jam ner ten ko veikt. mes kartu lankem kursus, ten buvo aiskiai isaiskinta eiga nuo iki, kvepavimas, vyro masazai gimdyvei, tai va tie masazai (is keliu zinomu atsirinkom viena labiausiai tinkama ) man turbut puse skausmu nueme, kai tik uzeidavo saremis pradedavo masazuot ir palegvedavo iskart. man vyras labai labai daug padejo,labai dziaugiausi kad apsisprende kartu gimdyt. kol dar nesilaukem,visad sakydavo kad gimdyme nedalyvaus,kai pastojau,nuejom i kursus,apsipsrende dalyvaut gimdyme ir iki siol kartoja koks laimingas kad nepraleido progos padet man ir pamatyt kaip jo mazylis atkeliauja i si pasauli
o nepasiruosusiam vyrui,nezinanciam ko ten eina, visi sutartinai kartoja kad ner ko nosi kist
kas del personalo,tai manau kad yr siais laikais nemazai dar tokiu gyd,akuseriu ir kt personalo,kurie su viena moterim elgias vienaip,kai ji su vyru kitaip, kai netekejusios gimdo irgi teko girdet visokiu kuriozu. zodziu jei vyras patikimas ir jis pats to nori -as 100% uz kad jis butu kartu