QUOTE(prieblanda @ 2010 07 02, 10:14)
O kokia ta kaina tiesiai šviesiai?
QUOTE(jurgituke.s @ 2010 07 02, 11:34)
As taip pat labai noreciau suzinoti, kokia ta kaina. Nes kazkaip savo gydytojos nepaklausiau, o jau tuoj vaziuosiu gimdyt.
QUOTE(ataner.s @ 2010 07 02, 13:49)
Butu labai idomi ta gyd. Meskaites kaina, jei gali pasidalinti
Merginos, o nemanot, kad vie6ai apie tai niekas nekalba ir b8t7 tikrai negražu forume rašyti skaičiukus. Tokiuų dalykų reikia klausti pačių gydytojų arba tų kurie jau mokėjo ar pan. Tad manau, čia jau per AŽ bendraukit.
QUOTE(Lovelyvixen @ 2010 07 06, 18:30)
sveikos, turiu klausima..
poliklinika man israse siuntima gimdymui.. siai dienai mums yra 40 savaiciu ir kelios dienos.. dar mano gine liepe 07 07 nuvaziuoti i ligonine, kurioje gimdysiu lialiuko toniukus pasiklausyti ir kt patikrinimus pasidaryti.. kaip manote ar mane TGN priims techninei apziurai
?
O tu ryt iš pat ryto pasiskambink jiems, tau pasakys kas kur ir kaip, tiesiog, kad nereikėtų važiuoti bergždžiai
Papildyta:
QUOTE(Kajune @ 2010 07 06, 21:02)
Labukas
Ar yra gimdžiusių TGN su epidūru
Kažin ar įmanoma jo prisiprašyti
Kadangi aš pagimdžiau pati be epidūro, tai nežinau, bet čia forume merginos minėjo, kad jei nori, yra anesteziologas ir visada gausi epidūrą, o šiaip jei yra galimybės nuvykit į TGN ir išsiklausinėsit visko. Arba tiesiog, pasiskambinkit ir manau, jums lygiai taip pat suteiks informaciją jums rūpimais klausimais