man buvo paaiskinta taip :
i kaima nenorim,nes vyras grizo,atsiprase,aukse dabar galvoja ar jam atleisti, bet jau leido dalyvauti gimdyme, jis gailisi ir nori but kartu su aukse... vyras turi nebloga darba - todel aciu,bet tavo pasiulimo nereikia (nereik nei darbo nei buto..nes viskas bus gerai,vyras neblogai uzdirbs zodziu viskas ok, tai as klausiau kam tada dar mamyciu pagalba jeigu viskas taip gerai..tik vat butuko ieskosi vln...) na suprantu - i kaima nenori niekas, bet jei tikrai sunku ... na bet ne man spresti...
o ta pacia diena jau visai kita istorija buvo sekama vienai is mamyciu... nu nesuprantu daug ko...
Skorpiuk, palauk.. Niekas nieko neteisia. Mes tik norim tiesos. Juk turim teisę ją žinot? O jūs čia kažką muilinat.. Aš suprantu, jai gal gėda, gal tiesiog nesinori kažko, tik nedrįsta atsakyt, tačiau kodėl tu mums meluoji? Pirma vyras atsipeikėjo, viskas gerai.. dabar vėl negerai. Na tai jei buvo negerai, tai taip ir reikėjo sakyt, o ne trint, nes tas blaškymasis toks įtartinas atrodo
na bet tu vis remiesi i religija... apie tai ka islamas kalba... bet pati zinai,kaip jos yra laikomasi,ir pati zinai kaip turkai megsta apgaudineti..bet cia mes ne apie tai...
o jeigu kazka suzinojai negero apie Aukse...tikrai butu malonu isgirsti,nes mes juk ir taip gana nemazai isimaise i ta nesamoniu rata...
ir dar.. jei tau paciai daug kas neaisku - kodel nenori kad mamytes ja nuvestu i kaima..ir kodel sakai neit per daug i ligonine? mes pacios turim vaikus ir zinom kas tai yra gimdymas..nebijok,tikrai nieko blogo nelinkim jai..o tik norim tiesos!!
o jeigu kazka suzinojai negero apie Aukse...tikrai butu malonu isgirsti,nes mes juk ir taip gana nemazai isimaise i ta nesamoniu rata...
ir dar.. jei tau paciai daug kas neaisku - kodel nenori kad mamytes ja nuvestu i kaima..ir kodel sakai neit per daug i ligonine? mes pacios turim vaikus ir zinom kas tai yra gimdymas..nebijok,tikrai nieko blogo nelinkim jai..o tik norim tiesos!!
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 16, 16:09)
Ir galiausiai kaltinimai jog esu kitais zhodzhiais vagilė-labai stipriai klysti,taip kaip pvz mano religijoj tai viena didzhiausiu nuodėmiu Turkijoj iki šiol uzh tai atkerta ranka...
Atsargiau kaltink šalis...
Tiesa kai gims mazhius-jei berniukas,tai mergaitiškus rubelius grazhinsiu i Vilniaus sandėliuka,jei mergaitė tai berniukiškus grazhinsiu ir dar pridėsiu savo nikštuko išaugtus rubelius Dar karta kartoju man net jei bus ragas pagalbos neprašysiu ir kas buvo skirta ne man grazhinsiu visa likuti
INGAKALNI priedo ji savo brangiausiojo jau nematė akyse beveik 2 savaites ir jei jis pasireiškia telefonu tai jo eiliniu pazhadu atsibodo klausyt taip kaip jis nieko iš ankstesniu pazhadu neišpildė
INGAKALNI priedo ji savo brangiausiojo jau nematė akyse beveik 2 savaites ir jei jis pasireiškia telefonu tai jo eiliniu pazhadu atsibodo klausyt taip kaip jis nieko iš ankstesniu pazhadu neišpildė
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 16, 17:22)
na bet tu vis remiesi i religija... apie tai ka islamas kalba... bet pati zinai,kaip jos yra laikomasi,ir pati zinai kaip turkai megsta apgaudineti..bet cia mes ne apie tai...
Turkai savu neapgaudinėja,o aš savu
Į ligonine nesakau neit apsoliučiai visoms-sakau tik kad nesuguzhėtume visu tabunu o lankyti prašom aš to draust tikrai negaliu ir nenoriu-tik reikėtu kaip nors paeiliui,kad nebutu per daug zhmoniu
Zodziu, visgi reiktu nuvaziuot i ta kaima kur ji gyveno ir pasiklausti ka zmones apie ja gali pasakyti ... jei niekio nenores sneket savi,svetimi kaime mielai sneka... juk as is kaimo tai zinau
tai vat, o ka ten suzninojai apie ja blogo? na juk minejai?
tai vat, o ka ten suzninojai apie ja blogo? na juk minejai?
Tai gal tikrai laikas nuvaziuoti kaima ir manau nieko baisaus nebus jei ir teciui pasiskambinsim ane ?
jei nesunku duok mums kordinates kur ka ir kaip rasti darysim ekskursija as dar radau uzuolaidas i kambari manau pravers .
jei nesunku duok mums kordinates kur ka ir kaip rasti darysim ekskursija as dar radau uzuolaidas i kambari manau pravers .
O ar nemanot kad su savo šuru muru tik pakenksit jos ateitiniam gyvenime gyvent ten-ne jums juk po to koše siurbt
Juk jei ir jo tėvai suzhinos tiesa tai išvarys kad neraudonuotu ir netaptu apkalbu centru
Juk jei ir jo tėvai suzhinos tiesa tai išvarys kad neraudonuotu ir netaptu apkalbu centru
laba s visoms mamytems, labas skorpiuk:***
skorpiuk kaip tu? kaip tu ten gyva tarnaite dar vis esi?***** ash zinok taves visai nesuprantu, kaip taip leidai sau ant galvos uzsilipti na gerai kaip yra taip yra bet tai kad nors ji kuo nors padetu indus paplauti ar dar kazka o tai sedi visa laika nieko nedarydama ruko kaip paravozas po pakeli, ir kad nors savas pirktu, kodel jusu sheimos naudoja? o dar tie jos ishejimai nieko nepasakius vakare arba visa nakti negryzta ir nieko nepaaishkina lygtais viskas taip ir turi buti, zinai ish dalies ash tave suprantu ash atiduociau labai daug ka uz maziuka ta angeliuka ir del jo gyvenime galima nuversti kalnus, dauguma geru darbu daroma ne mamos labuj o tam angeliukui na kuo jis kaltas.
tai va ziurekit mamytes... ash cia paskaiciau ir zinokit ash jusu nesuprantu pirma jus palaikot o po to kazkokie kaltinimai vagystemis savanaudishkumu...? zinot tokio gero zmogaus kaip skorpiukas ash dar nemaciau i ja paziurekit juk jai ish tos jokios naudos, ji ishleidzia automatishkai daugiau pinigu nes maitina dar viena zmogu, namie jokio intymumo , o jie juk sheima , ir apskritai visi zmones kazkokie idomus pradzioj linksi galva kad viskas fine o po to... gal tai pavydas kad kitam pasiseka igyvendinti savo sumanyma?
skorpiuk kaip tu? kaip tu ten gyva tarnaite dar vis esi?***** ash zinok taves visai nesuprantu, kaip taip leidai sau ant galvos uzsilipti na gerai kaip yra taip yra bet tai kad nors ji kuo nors padetu indus paplauti ar dar kazka o tai sedi visa laika nieko nedarydama ruko kaip paravozas po pakeli, ir kad nors savas pirktu, kodel jusu sheimos naudoja? o dar tie jos ishejimai nieko nepasakius vakare arba visa nakti negryzta ir nieko nepaaishkina lygtais viskas taip ir turi buti, zinai ish dalies ash tave suprantu ash atiduociau labai daug ka uz maziuka ta angeliuka ir del jo gyvenime galima nuversti kalnus, dauguma geru darbu daroma ne mamos labuj o tam angeliukui na kuo jis kaltas.
tai va ziurekit mamytes... ash cia paskaiciau ir zinokit ash jusu nesuprantu pirma jus palaikot o po to kazkokie kaltinimai vagystemis savanaudishkumu...? zinot tokio gero zmogaus kaip skorpiukas ash dar nemaciau i ja paziurekit juk jai ish tos jokios naudos, ji ishleidzia automatishkai daugiau pinigu nes maitina dar viena zmogu, namie jokio intymumo , o jie juk sheima , ir apskritai visi zmones kazkokie idomus pradzioj linksi galva kad viskas fine o po to... gal tai pavydas kad kitam pasiseka igyvendinti savo sumanyma?
Zinot jei jau taip kas ka atnešėt galit ateit ir pasiimt
Man kaltinimu ir intrigu tikrai nereikia-aš tik stengiausi kaip geriau o gavosi šnipštas
Man kaltinimu ir intrigu tikrai nereikia-aš tik stengiausi kaip geriau o gavosi šnipštas