Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

Aukse, labas! biggrin.gif

Kaip tu?
Atsakyti
As gal ne visai i tema parasysiu, bet cia bus apie valstybes poziuri i vienisas mamas.

Visai neseniai skaiciau Tukstantmecio tikslu ataskaita, kur labai graziai kalbama, kas pas mus socialinej sferoj negerai ir ka reikia tobulinti.

Taigi skaitau: seimose kur maitintojas yra vienas skurdas 60% didesnis nei seimose, kur yra abu tevai. Po to pagalvoju, kad valstybe panaikino visas egzistavusias pasalpas ir lengvatas vienisoms mamos. Ku logika? Ta pati valstybe konstatuoja fakta ir priima tam faktui priestaraujanti sprendima!

Labai gaila, kad didele dauguma tu seimu su vienu maitintoju - tai tokios vargses vienisos neissilavinusios, darbo stazo neturincios merginos, atstumtos seimos ir infantilu bernu. Is ju atimama ir ta viena galimybe, susikurti pagrinda po kojomis. g.gif

Nemoka mus valstybe prioritetu skirstyt, o paskui, kaip mano mama sako, po 20 metu tu seimu palikuonys siautes gatvese, nes netures ko prarasti.
Atsakyti
Sveikos čia Auksė-rašo jos mintis Skorpiukas smartass.gif tongue.gif
Šiandien kai jus išėjot pradzhiai paskambinau jo mamai-ji garantavo kad be problemu galiu vazhiuot pas juos ir kad paruoštas kambarys anukui tongue.gif tiesa labai nepatenkinti liko sunaus blaškymusi ir begalo uzhsiuto ant jo dėl jo neatsakingumo smile.gif Atleiskit bet jie nenori susitikt su jumis-taip kaip greičiausiai jiems gėda 4u.gif 4u.gif 4u.gif man garantuoja ramu gyvenima pas save smile.gif Daug ko nezhada taip kaip patys sunkiai verčiasi bet ramybe garantavo smile.gif
Greičiausiai prispaustas tėveliu vakare paskambino vaikelio tėtis-zhasinas ir pasiulė jau šyvakar nuvešt mane namo pas jo tėvus,tačiau apsisprendzhiau gimdyt Vilniuje smile.gif
Ryt jis vazhiuos atgal trumpam i kaima tad daiktukus teigė kad nuveš pats-turbut bijo susitikimo su jumis-tikras zhasinas blink.gif
Kagi aš jums begalo uzh viska dėkinga-pasizhadu ateityje kai pati jau stosiuos ant koju nelikt abejinga svetimo skausmui neatsizhvelgiant net i tai kad to zhmogaus visiškai gal ir nepazhinosiu
Aš gavau didelia gyvenimo pamoka-kad ne visi pasaulio zhmonės kiaulės 4u.gif
Jei ne Skorpis su savo įdėjom ir tokia puikia mamyčiu komanda-manes turbut jau čia ir nebutu-atleiskit uzh atviruma bet susigraudinau(įsiterpiu aš sekretorė smile.gif -ji verkia iš laimės smile.gif )

Skorpiukas
Kagi mamytės esu jums taip pat uzh viska dėkinga-moralini palaikyma man ir parama Auksei smile.gif Tad dabar beliko laukt musu mylimo ir laukiamo angeliuko atėjimo i ši pasauli smile.gif Puikiu darbu pradėjom šiuos metus-aš jus myliu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu nezinau ar cia as viena tokia durna - ar man cia kvepia kazkuo negeru - .... O ir stilius tikrai ne Aukses, skorpiuk, ar nebus cia tavo zodziai perteikti tik kad tipo ji sneka.. kazkaip man visa tai jau per dau gitartina...
1. kai siuliau savo visa parama ir busta - netiko,nes kaimas... (o dabar tinka nors tarp zasino tevu... na jei vaiko teva vadina taip aukse manau ir as galiu si zodi pavartoti...
2. siuliau juk ir darba vyrui,nu ne milijonas bet po triju men 1000 garantuotas opradziai 800-900... - netikio nes vyras antot skorpiuko jau turi neblogai apmokama darba statybose...
3. kai panos sumaste vaziuot ieskot pacios teisybes- visi patapo geri,globojantys ir susirupine atgailaujantys....
Tai leiskit paklausti - kam jum ta parama - ? jei viskas daug maz gerai... tai bent as zinau ne viena seima kuri augina daug vaiku ir tikrai neturi net elementariausiu dalykeliu, kuriu cia buvo sumesta auksei,nes ji viena kaip pirstas....
jei jos vyras dirba - tai tada is vis nesuprantu.. nu as cia jau tikrai matau daug nesueinanciu krastu... AR TIK NE NAUDOS ieskojot, merginos???
ir kas kad nenori anyta susitikt su mamytem is Sm.. jeigu buvo suteikta pagalba - manau turi pilna teise pakalbeti - kaip galejo taip atsitikt, kad visi ja buvo palike "taip kaip stovi ir alkana vienisa klaidziojancia gatvemis ...i pabaiga nestumo"....
schmoll.gif nesuprantu daug ko...
bet kaip sakant ...lai lieka tai jum ant sazines,tikrai nenoreciau but isdurninta nors ir mano pagalba buvo nedidele...
Gero,lengvo gimdymo...
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 16, 14:03)
2. siuliau juk ir darba vyrui,nu ne milijonas bet po triju men 1000 garantuotas  opradziai 800-900... - netikio nes vyras antot skorpiuko jau turi neblogai apmokama darba statybose...
3. kai panos sumaste vaziuot ieskot pacios teisybes- visi patapo geri,globojantys ir susirupine atgailaujantys....
Tai leiskit paklausti - kam jum ta parama - ? jei viskas daug maz gerai... tai bent as zinau ne viena seima kuri augina daug vaiku ir tikrai neturi net elementariausiu dalykeliu, kuriu cia buvo sumesta auksei,nes ji viena kaip pirstas....
jei jos vyras dirba - tai tada is vis nesuprantu.. nu as cia jau tikrai matau daug nesueinanciu krastu... AR TIK NE NAUDOS ieskojot, merginos???

Del darbo nezinojau - buciau ir as kitaip i viska paziurejus. doh.gif

Ma irgi keista, kad taip staiga visi sutiko jai padet. Jie visa laika zinojo, kad varstot carito duris, kad mergina tures eit i gatve ir liko abejingi. Skorpiuk, kokios nuomones pasikeitimo priezastys? g.gif
Atsakyti
Kodėl negali ir Auksė ir Skorpiukas rašyti normalios "ž" raidės, jei jau taip lietuviškai rašo? mad.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Psichė @ 2006 01 16, 15:54)
Kodėl negali ir Auksė ir Skorpiukas rašyti normalios "ž" raidės, jei jau taip lietuviškai rašo? mad.gif tongue.gif

Nes mano kompo klaviatura nesutvarkyta:angry: ar tenkina atsakymas!!!ten nėra nei nosiniu raidzhiu tik įįįį o a ir e ir u nėra taip kaip ir u ilgosios ir zh-tikiuopsi dabar tenkina didzhioji LITUANISTE negalvok kad esu nemokša mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Skorpiuk,ner ko isizeidineti mirksiukas.gif
geriau atsakyk i mano klausima smile.gif
issklaidyk tuos visus nesusipratimus ir nesamones... ar jau neturi ka pasakyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2006 01 16, 14:44)
Del darbo nezinojau - buciau ir as kitaip i viska paziurejus.  doh.gif

Ma irgi keista, kad taip staiga visi sutiko jai padet. Jie visa laika zinojo, kad varstot carito duris, kad mergina tures eit i gatve ir liko abejingi. Skorpiuk, kokios nuomones pasikeitimo priezastys? g.gif

Aaa schmoll.gif Kad jau pradėjom, tai dėl Carito durų irgi klausimas dar.. Kaip taip išėjo, kad jums pasakė, kad nepriims dėl to, kad neturi mama pinigų, o tiek man, tiek renax, kad jokių pinigų nereikia g.gif? Be to, išvis apie Auksę jie ten nieko negirdėję. Nu spjaunam.. Tarkim, nebuvot jūs ten.. Bet tai kam mums aiškint, kad buvot?
Atsakyti
Skorpiuk.. tai ko pabegai nesuprantu, juk buvai cia kai parasiau paskutini posta ..
ir tikrai laukiu atsakymo i mano uzklausima...? arba bent pasakykit kodel norit pasiplauti?
o del lankymo ..tai zinok,ateisim, tikrai vien tam kad jei tie zmones kurie ja priims geranoriskai nusiteike, tai tikrai gal ten sutiksim, bus proga pasneket... jei ne ..tai kita buda rasim issiaiskint kas kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
As uzduosiu savo klausimus jei man bus atsakyta as liksiu patenkinta .
1 Kodel SM nepageidaujamos , juk jei viskas gerai koks skirtumas supermama ar drauge kaip beivardinsi ? Mes juk nepabaisos . Juk idomu kur mama gyvens ir galiausiai juk nemanau kad cia yra ko gedintis .Sitos vietos nepykit visai nesuprantu .
2. Jei jau buvote carite jei galima pavarde pas ka nes bunant 7 kartus pavarde su kuo bendrauji ar pas ka kreiptis tikrai zinosi ?Nes su manim maloniai bendravo ir jokiu pretenziju nekele , informavo kad yra eile bet tik tiek . Jei jus buvote tai juk butumet eileje registruoti ar esate ? .
3 ingakalnio pasiulymo atmetimas man isvis nepaaiskinamas , nors aisku jei mamos pagalba teikia manau butu juk sazininga jas informuot kodel smile.gif nes nepykit daug kas man nesueina ypac del fondu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 16, 15:03)
Nu nezinau ar cia as viena tokia durna - ar man cia kvepia kazkuo negeru - ....  O ir stilius tikrai ne Aukses, skorpiuk, ar nebus cia tavo zodziai perteikti tik kad tipo ji sneka.. kazkaip man visa tai jau per dau gitartina...
1. kai siuliau savo visa parama ir busta  - netiko,nes kaimas... (o dabar tinka nors tarp zasino tevu... na jei vaiko teva vadina taip aukse manau ir as galiu si zodi pavartoti...
2. siuliau juk ir darba vyrui,nu ne milijonas bet po triju men 1000 garantuotas  opradziai 800-900... - netikio nes vyras antot skorpiuko jau turi neblogai apmokama darba statybose...
ir kas kad nenori anyta susitikt su mamytem is Sm.. jeigu buvo suteikta pagalba - manau turi pilna teise pakalbeti - kaip galejo taip atsitikt, kad visi ja buvo palike "taip kaip stovi ir alkana vienisa klaidziojancia gatvemis ...i  pabaiga nestumo"....
schmoll.gif  nesuprantu daug ko...
bet kaip sakant ...lai lieka tai jum ant sazines,tikrai nenoreciau but isdurninta nors ir mano pagalba buvo nedidele...
Gero,lengvo  gimdymo...

Merginos aš kuo puikiausiai suprantu jusu nerima
Tiesiog kai jus išėjot aš rimtai pakalbėjau su Aukse ir išaiškinau kad ji pas mane daugiau likt tikrai neglės-o ji to tikėjosi
Jei anksčiau aš pildzhiau saskaita tik po 5Lt ir jos neuzhtegdavo kad telefonu galima butu viska išsiaiškint tai ši karta papildzhiaun 20Lt kad galiausiai ji galėtu kuo puikaiusiai viska išaiškint-ir nieko galiausiai neslėpt apie ju suneli ir susiklosčiuse situacija(nes matot jai gėda)
Antra vertus darba jis susirado visai neseniai tad pinigu jis dar negavo ir visa ta laika kuri ji pas mane gyveno jis nepadėjo apsoliučiai ne kuo-net suknisto batono neatnešė-negalvokit kad pas mane milijonai pakolkas aš pati vos gala su galu suduriu-o kur dar ir vitaminai,higiena-net uzh praito mėn komunalkes par ja nesusimokėjau,o juk tai visa pinigai,ir su vyru pradėjau bartis
Trečia vertus jos brangusis buvo pasireiškes tik savaite,su kruva neišpildytu pazhadu-mano nuomone kad mes nesikreiptume i jo tėvus
O ketvirta čia daug neaiškumu ir man ,taip kaip per ta laika daug ka apie ja suzhinojau ir tikrai ne geru zhiniu
Ir penkta aš savo namuose ja priglaudus nesulaukiau jokios paramos namu ruošoj-esu kaip jos nuosava tarnaite pagamink valgyt įdėt praimt ir pačiai viska susiplaut,o ji tik kaip pernokes arbuzas sėdi ir net su manim nebendrauja-TYLI toks jausmas kad viska turiu uzh ja atlikt pati-taip kaip mana religija neleidzhia išvaryt iš namu nėščios moters ar ja kuo graudint ir verst ja ka daryt ar ka jai atsakyt-nor jei bučiau jos istorija suzhinojus anksčiau nebučiau net priėmus verysad.gifO juk ja priėmiau iš savos graudhios patirties
Ir galiausiai kaltinimai jog esu kitais zhodzhiais vagilė-labai stipriai klysti,taip kaip pvz mano religijoj tai viena didzhiausiu nuodėmiu Turkijoj iki šiol uzh tai atkerta ranka,o mano gyvenimo kredo KAS SKIRTA NE MAN IR GULI NE VIETOJ-NIEKADA NEPASISAVINSIU
Renata555 kai buvom susitikusios mane perspėjo kad bus nesusipratimu su ja,bet tikrai negalvojau kad tokiu...
Man svarbiausia patikėkit ne ji o tas mazhas angeliukas-kuriam ji visiškai nesiruošė Aš norėjau padėt jam ir surinkti jam butinus daikčiukus,kad vaikiukas galėtu dzhiaugtis nors tuo kas yra butina,kad jam mazhiuliui nieko netruktu
O į ta kaima pas tariamus uošvius su kraiteliu vaikeliui priverčiau eit aš taip kaip zhinau kad jei ne ji pasirupins mazhuliu tai seneliai man tai garantavo
Jusu pasirinkimas tikėt ar ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiukas: 16 sausio 2006 - 16:15