Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

[quote=skorpiukas,2006 01 15, 03:22]
Tiesa ar zhinot kodėl jos nenori priimt i carito prieglobos namus
Adėl to kad ten mamkos pasirodo gauna tik stoga o jai pareiškė kad jums 93Lt uzh vaika- neuzhteks net pampersms mad.gif
Ten mamkos ir maista pačios verda uz savo šašus-tai pogalais kas čia per prieglaudos namai jei motinom su vaikeliu ant ranku reikia mastyt ne tik kaip mazhiu savo pienuku išmaitint bet ir apie maista sau-taip iš nervu ir mazhiui pieno nebus-o tuo labiau ka jau kalbėt apie mišinukus tai juk irgi pinigai-kazhkoks durdomas!!!!!!!!!!!!!!!!!

As maniau, kad jos nepriima, nes ten eile. Kaip cia is tikruju? Tai yra kazkokia galimybe, kad ja priims, jeigu turetu daugiau pinigeliu? g.gif

Kiek ismanau, pasalpu sistema mamytems, ji turi galimybe is valstybes gaut pinigeliu, kaip visai pajamu negaunanti. manau, +200-300 LT. Tik reikia deklaruot kad jos pajamos vienam zmogui (iskaitant ir vaikeli) ~50 LT!

Atsakyti
Taigi.. O dar vaikelio tėčio nepamirškit. Jis irgi privalo savo atžala pasirūpint, nepaleiskit taip.
Atsakyti
Taigi ja priimt uosviai zadejo ar irgi jau nebepriima ? Nes gi butu iseitis ir seneliai prie vaiko priprastu ir galbut vyras susimastytu . Kaip situacija su uosciais ?
O del pasalpu ju nesumazino buvo 750 +250lt o dabar 1000 lt . Ji turi deklaruot tevyste ir bandyt prisiteist alimentus kai vaikas gims. priklauso socialine pasalpa .
O boruzkos but gal laikinai iseitu isnuomuot jai ?

O su teciu neitu pasneket , nes zmogui jei jaunas irgi buna stresas , siaip gal reiktu su teciu susitikt ,nes cia irgi bus ne iseitis gal zmogus tik issigandes .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 15 sausio 2006 - 13:08
Aš manau, jei uošviam rūpėtų, mergina seniai nebemiegotų ant svetimų žmonių sofkutės..
Atsakyti
Mano tetis isvis nenori nuomoti toliau to butelio, nes teta sena jai persunku rupintis.jis pats grysh tik balandzio menesi tai tada kazka galvos.
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2006 01 15, 11:11)
Aš manau, jei uošviam rūpėtų, mergina seniai nebemiegotų ant svetimų žmonių sofkutės..

Hmm o vis delto reiktu su uosviais susisiekt , jei zmones is kaimo pas juos gali visai kitaip viskas mastytis . Merginos gal verta su teciu susitikt ir paprotint ? Bent suzinot kodel , gal jis geranoriskai prisiims tevyste ? Visokiu gyvenime situaciju buna .
Atsakyti
Gal ir tikrai, reiktų mums susitikt, pabendraut g.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2006 01 15, 13:19)
Hmm o vis delto reiktu su uosviais susisiekt , jei zmones is kaimo pas juos gali visai kitaip viskas mastytis . Merginos gal verta su teciu susitikt ir paprotint ? Bent suzinot kodel , gal jis geranoriskai prisiims tevyste ? Visokiu gyvenime situaciju buna .

Kiek suprantu jau ne karta buvo su juo sneketa. Zadejo, pabegdavo, zadejo, pabegdavo. Ar ne taip, skorpiuk?

I savartyna tokius "vyrus"! Kaip tokiam zmogui visa gyvenima i akis reiktu ziuret, kai jis tave paliko ir nepasirupino paciu atsakingiausiu momentu. Istiks bet kokie sunkumai ir vel spruks i krumus? Atleiskit bet mano nuomone siuo klausimu labai griezta! Manau, Aukse tik islos, jei su juo nebeprasides.

Be to, manau, Brooke teisi. Zmoniu tokia prigimtis - jei jiems kas nors tikrai svarbu, tai jie ir stengiasi ir pastangu ideda. O jei jau nelabai rupi, tai ir pritingi pasistengt, laika marinuoja. Vadinas, tiems giminaiciams nelabai rupi.
Atsakyti
Aš pasilieku prie savo nuomonės, kad prasidėt su tuo tėveliu neverta, tačiau norėčiau su juo pačiu pabendraut, nes man rūpi, ar jis išvis ketina vaiku kažkaip rūpintis..
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2006 01 15, 13:35)
Aš pasilieku prie savo nuomonės, kad prasidėt su tuo tėveliu neverta, tačiau norėčiau su juo pačiu pabendraut, nes man rūpi, ar jis išvis ketina vaiku kažkaip rūpintis..

Pasirupinti materialiai ji galima priversti, kitas klausimas, ar tiesiog rupinsis juo.

Butu idomu suzinot, kuo jis uzsiima ir kokie apskritai jo gyvenimo planai.
Atsakyti
Skorpiuk, sakyk, ką Auksė nutarė?
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2006 01 15, 14:22)
Pasirupinti materialiai ji galima priversti, kitas klausimas, ar tiesiog rupinsis juo.

Butu idomu suzinot, kuo jis uzsiima ir kokie apskritai jo gyvenimo planai.

Ne nu tai kas be ko, kad materialiai pasirūpint turės unsure.gif Tačiau gal vaikinas išvis nepripažins vaiko, ar dar ką, ką gali žinot.. Tai labai komplikuotų reikalą g.gif Aš noriu apsidraust.
Atsakyti