O mamkos tave skorpiuk!
Jaucia mano sirdis, tapti siais metais kriskto mamyte
Manau, jog Aukse dvejoja, nes dar kazhko tikisi ish vaiko tevo... Bet jei jis toks misteris neapsisprendelis, tai kuo greichiau jinai ji pasius ir ims tvarkytis savarankishkai - tuo geriau Siutina, tokie, atsiprashant, teveliai : tai padesiu, tai vel nebe... Nei pakarta, nei paleista paskui
Atsiųskit ir man sąrašėlį. Aš jį irgi papildysiu
Papildžiau. Išsiunčiau į AŽ. Manau, turimų daiktų sąrašiuką ir trūkstamų daiktų sąrašiuką reiktų skelbti internete, kad būtų aiškų, ko dar reikia.
Beje, aš susimaišiau - kažkas juk siūlė čiužinuką. Atsiliepkit
Beje, aš susimaišiau - kažkas juk siūlė čiužinuką. Atsiliepkit
Aš siūliau ir tebesiūlau. O dėl sąrašiuko skelbimo, tai, manau, neverta, nes juk tetrūksta vos kelių dalykėlių, o ir tie iš vaistinės, tai aš ir už savo lėšas galiu nupirkt, kad jau pasižadėjau padėt viskuo, kuo galėsiu. Problema tik su pataliukais, tai jei kas turit nereikalingus, ir galėtumėt atiduot, būtų super
Sveikos mielosios
Turiu naujienu dėl labdaros-paramos fondo atidarymo
Kita mėn Mamos zhurnale išeina straipsnis apie mano internacionaline šeimynėle
Tad gerbiamos Neilos paprašiau pagalbos kad teksto pabaigoje šį ta pridėtu
PVZ Šiuo metu Vilma įnertingai uzhsiėmusi labdaros-paramos fondo "Besilaukiančiom ir jaunom mamytėm kurios neturi kur eit" atidarymu
Jei kas norite bendrai prisidėt ar kuo nors paremt atidarant ši fonda rašykite jai į elektronini pašta vilmap@mail.ru arba jos telefono numeris redakcijoje
Tikėkimės kad bus išspauzdinta taip gal atsirastu papildomai rėmėju
Nu kagi naujienos apie nėštuke-dar ne
Turiu naujienu dėl labdaros-paramos fondo atidarymo
Kita mėn Mamos zhurnale išeina straipsnis apie mano internacionaline šeimynėle
Tad gerbiamos Neilos paprašiau pagalbos kad teksto pabaigoje šį ta pridėtu
PVZ Šiuo metu Vilma įnertingai uzhsiėmusi labdaros-paramos fondo "Besilaukiančiom ir jaunom mamytėm kurios neturi kur eit" atidarymu
Jei kas norite bendrai prisidėt ar kuo nors paremt atidarant ši fonda rašykite jai į elektronini pašta vilmap@mail.ru arba jos telefono numeris redakcijoje
Tikėkimės kad bus išspauzdinta taip gal atsirastu papildomai rėmėju
Nu kagi naujienos apie nėštuke-dar ne
Naujausios naujienos
Svolačius tevas į krumus-pačia atsakingiausia minute jis viska metė ir į savo dvokianti kaima
Aš tokius atsiprašant kaip paršus kastruočiau
Negano to kam gi tada iki paskutinio jai reikėjo teigt viltis- tiek prarasto laiko
Brook šiaip planuoju dalyvaut gimdyme bet jei ka atsiusk savo tel
Mazha ka
Svolačius tevas į krumus-pačia atsakingiausia minute jis viska metė ir į savo dvokianti kaima
Aš tokius atsiprašant kaip paršus kastruočiau
Negano to kam gi tada iki paskutinio jai reikėjo teigt viltis- tiek prarasto laiko
Brook šiaip planuoju dalyvaut gimdyme bet jei ka atsiusk savo tel
Mazha ka
Tiesa ar zhinot kodėl jos nenori priimt i carito prieglobos namus
Adėl to kad ten mamkos pasirodo gauna tik stoga o jai pareiškė kad jums 93Lt uzh vaika- neuzhteks net pampersms
Ten mamkos ir maista pačios verda uz savo šašus-tai pogalais kas čia per prieglaudos namai jei motinom su vaikeliu ant ranku reikia mastyt ne tik kaip mazhiu savo pienuku išmaitint bet ir apie maista sau-taip iš nervu ir mazhiui pieno nebus-o tuo labiau ka jau kalbėt apie mišinukus tai juk irgi pinigai-kazhkoks durdomas!!!!!!!!!!!!!!!!!
O kur gi zhiuri musu valstybėlė ***** jie visai jau praradusi saika te zhino kaip kainas kelt ant visko o kad zhmonėm palengvint gyvenimo salygas tai nulis pastangu!!!!!
Jei anksčiau buvo 800Lt uzh vaikelio gimima ir+250LT uzh pampersus pašalpa tai geradariai pakėlė uzh vaiko gimima iki 1000Lt bet nuėmė pampersu pašalpa-jau 50Lt mazhiau-svoooolooočiai!!!!
Mano nervai konkrečiai pradeda nelaikyt-jei ka atleiskit bet kam nors reikėjo išsiliet-sori
Ryt eisim į Vytenio glaudos namus-galiausiai vis vien ko dasimušiu-ač jiem net naktimis kaip baisiausias košmaras sapnuosius,galiausiai patys paprašys kad ja atvesčiau
Adėl to kad ten mamkos pasirodo gauna tik stoga o jai pareiškė kad jums 93Lt uzh vaika- neuzhteks net pampersms
Ten mamkos ir maista pačios verda uz savo šašus-tai pogalais kas čia per prieglaudos namai jei motinom su vaikeliu ant ranku reikia mastyt ne tik kaip mazhiu savo pienuku išmaitint bet ir apie maista sau-taip iš nervu ir mazhiui pieno nebus-o tuo labiau ka jau kalbėt apie mišinukus tai juk irgi pinigai-kazhkoks durdomas!!!!!!!!!!!!!!!!!
O kur gi zhiuri musu valstybėlė ***** jie visai jau praradusi saika te zhino kaip kainas kelt ant visko o kad zhmonėm palengvint gyvenimo salygas tai nulis pastangu!!!!!
Jei anksčiau buvo 800Lt uzh vaikelio gimima ir+250LT uzh pampersus pašalpa tai geradariai pakėlė uzh vaiko gimima iki 1000Lt bet nuėmė pampersu pašalpa-jau 50Lt mazhiau-svoooolooočiai!!!!
Mano nervai konkrečiai pradeda nelaikyt-jei ka atleiskit bet kam nors reikėjo išsiliet-sori
Ryt eisim į Vytenio glaudos namus-galiausiai vis vien ko dasimušiu-ač jiem net naktimis kaip baisiausias košmaras sapnuosius,galiausiai patys paprašys kad ja atvesčiau