Šaunuolės mamytės , ši istorija tikrai pamokanti.
Manau mamytės tikrai turėtume padaryti rimtas išvadas, kad reikia pradėti rimtai kontroliuoti paramą, net ir čia, supermamos forume.
Tarp kitko Vilmos idėja, padėti sunkiai besiverčiančioms mamytėms tikrai verta dėmesio. Tik gaila, kad visa tai buvo sugalvoto pasipelnymo sau tikslais.
Mano siūlymas būtų jungtis visoms į asociaciją. Gautume paramos statusą. Dar papildomai manau, nemažai surinktume ir per 2proc. pajamų mokesčio paramai, dar papildomai nario mokesčiai ir kita parama.
Svarbiausia, kad viskas būtų legalu ir sukontroliuota.
QUOTE(LiniuTe @ 2006 02 20, 22:02)
Kokia čia Aaukse? Atsiprašau... Biški netaip pagalvojau Tikrai atsiprašau
tikrai ne ta
garantuoju
QUOTE(Ji @ 2006 02 20, 21:08)
Šaunuolės mamytės , ši istorija tikrai pamokanti.
Manau mamytės tikrai turėtume padaryti rimtas išvadas, kad reikia pradėti rimtai kontroliuoti paramą, net ir čia, supermamos forume.
Tarp kitko Vilmos idėja, padėti sunkiai besiverčiančioms mamytėms tikrai verta dėmesio. Tik gaila, kad visa tai buvo sugalvoto pasipelnymo sau tikslais.
Mano siūlymas būtų jungtis visoms į asociaciją. Gautume paramos statusą. Dar papildomai manau, nemažai surinktume ir per 2proc. pajamų mokesčio paramai, dar papildomai nario mokesčiai ir kita parama.
idėja
tada būtų lengviau sukontroliuoti ir paramos srautus, kurie dabar tai vienoje tai kitoje temoje
man susidarė toks įspūdis po laidos, kad būtų atsiradę mamyčių, kurioms labiau reikėtų paramos, kuri atiteko Auksei. Juk laidoje buvo ir akcentuota, kad Auksė su šeima gyvena ne pasiturinčiai, bet nėra ir labai labai blogai
QUOTE(LiniuTe @ 2006 02 20, 21:02)
Kokia čia Aaukse? Atsiprašau... Biški netaip pagalvojau Tikrai atsiprašau
Nepykstu. Aš kita Auksė Ir mano vardas man patinka
dėl paramos asociacijos idėja
QUOTE(Pukė @ 2006 02 20, 21:20)
mano nuomone šitas viršyjo visas ribas
QUOTE(Rutele24 @ 2006 02 20, 21:22)
mano nuomone šitas viršyjo visas ribas
Šiandien šoko gavau dvigubą dozę.
...ir dar labiau nusivyliau žmonėmis - mamom, kurios sugeba prigalvoti labai negražių dalykų........
nu bet klausykitės pažaist mergina užsimanė tipo sukuriu istorija, idedu fotkę sąskaitikę ir plaukia pinigai
:4u:As laida ziurejau man jos abidvi kazkokios nenormalios,viena istorija sukuria o kita vaimeni atlieka,o paskui bando issukineti,ta viena dar matai biznio plana sugalvojo,tai jau vsai isdurnejo ar galimas biznis is to?!Tikrai yra zmoniu kuriems tikrai reikia pagalbos,o per tokias "vistaprotes",paskui niekas nebetiki ktais zmonemis!!!!!!!!!!!! Na nezinau ir dar vaiku susilaukia,pacios su savim nesusitvarko,tai koks vakams pavizdys,siaubas O mamytes saunuoles kad suseke. .
Aš apakus išvis palikau po šių laidų ir temų net netikejau kad šitaip va lengvai manipuliuojama zmonėmis čia,forume,kur taip įdomiai plėpėti galima nužmogėjimas visiškas
kažkaip nebetaip jaučiuos čia graudu skaityt tokias nesąmones..einu išsivirt arbatos ir į lovą..manau šiandienai užteks šoko dozės
kazkoks absurdas gaila, neturiu galimybes sroviu paziuret, bet vien is skorpiuko zinuciu susidariau nuomone, kad ji - ligota profkine merga is kokios asocialios seimos. tikrai zmogui ne viskas tvarkoj. ji vienoj zinutej puola visas, kitoj dekoja dievui, kad vilmai sunus gime. alachui tegul geriau padekoja ta musulmone. visiskai nestabilios psichikos zmogus. tokia bjauria mazvaike uz plauku gerai patasyt kaip ji, pati budama motina, gali tokias nesamones daryt???
nesuprantu,kaip galima tokiais baisiais dalykais spekuliuoti
ash net pajuokaut ligu tema bijau..nekalbu net apie bandyma pasipelnyti(cia jau,apskritai,man nesuvokiami dalykai)bet,kaip zmones nebijo nelaimes prisishaukt?
o shita aukses istorija tai graudziai juokinga.graudu,kad yra tokiu nesaziningu zmoniu,bet juoka sukele visos tos fantazijos apie jos gyvenima,vaiko teva,gimines ir artimuosius tokia nebloga meksikietishka melodrama gautusi