Tiesa norėčiau pateikt nauju gan įdomiu faktu
Kai su Aukse an dienu kalbėjau išsiaiškinau kad kadaise esu vienojke mokykloje bendram kurse mokiusios su jos sese-pasirodo aš esu net pas ja buvusi bet tai tik prieš 6 metus
Ar tai sutapimas ar likimas sunku pasakyt
Tiesa tada kai aš buvau buvo tik 4 vaikai šeimoje , gyveno normaliai berots tėvai man tada pasirodė normalus
Tad tiek čia jei jums bus ydomu
kaip sekesi apziuoj
Į antakalnio poliklinika-ten įstatė raga, bet kovo 8 priėmė viskas čiki piki
tai ar pagulde ar kaip...nagi papasakok..labai idomu
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 12, 19:08)
tai ar pagulde ar kaip...nagi papasakok..labai idomu
Ne jos nepaguldė,tik pasakė jei gimdymas neprasidės ilgiau nei 5d nuo nustatytos datos tada apsilankyt dar karta teks
Lauksim naujienu. Tai kaip ten su vardo rinkimu? Ar Aukse jau galvoja variantus?
Sveikutės Aš dar ne savo namuose, o tik pas boruzka, tai papasakosiu kas ir kaip išsamiau, kai būsiu prie savo pc, o dabar tenoriu atsakyt į kažkurios mamos klausimą, ar kas dovanoją čiužinuką. Aš jį dovanoju (nenaudotas, kokosinis, 4 sluoksnių). Pas mane standartinis dydis, tai jei lovelė irgi standartinė, puikiai tiks Tai tiek Vėliau parašysiu dar, nes ne prie savo klaviatūros, tai kaip ne su savo batais
del to, kad Aukse neprieme Ingakalnio pasiulymo, tikrai keista: buvau gatvej ir zinau, kad svarbiausia maistas ir stogas virs galvos. Tuo metu buciau priemus bet kuri pasiulyma. Matyt, ji dar kazko tikisi is vaiko tevo ar savo seimos. Arba likus tiek nedaug iki gimdymo - visai galva susisuko, sprendziant tokius svarbius klausimus.
Del vyro, tai as jo nepazystu, bet is savo patirties tureciau pasakyt, kad jo poziuris rodo, kad ji reikia siust kuo toliau, nes kitaip Auksei teks augint ne viena vaika, o du. Pinigai is jo, aisku kitas klausimas.
Jus saunuoles mamytes, kad visos tokios organizuotos As irgi kiekviena diena galvoju kaip cia padeti. Daiktai viena, bet kur gyventi? is kur maistas? is kur pinigai?
Mielai prisideciau prie butelio nuomos kiekviena menesi, jei tik kitos mamytes prisidetu. Galiu ir pas save priimt, tik, bijau, kad tai nera ilgalaike iseitis (Pirmiau, aisku, reiktu suzinot, kodel ji atsisake ingakalnio pasiulymo).
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 12, 18:12)
Ne jos nepaguldė,tik pasakė jei gimdymas neprasidės ilgiau nei 5d nuo nustatytos datos tada apsilankyt dar karta teks
Guldyt jos nėra reikalo, nes dar savaitę po termino galima ramiai laukt vaikelio ateinant natūraliai Tačiau, po 3-4 dienų nuo termino, jei neprasidės gimdymas, galima atvažiuot ryte, nuo 8 iki 13 ir paguldys pagal planinį priėmimą ir tada jau ten galės išlaukt likusias dienas. Antakalny mūsų nepriėmė remdamiesi mistiškosiomis problemomis dėl socialinio draudimo (jo Auksė neturi). VGN'e priėmė be jokių cackų, pamatavo tonukus, spaudimą, ir sakė, kad viskas gerai Sakė, jei pradėtų gimdyt, greitukė veš į Raudonąjį kryžių, nes jiems priklauso rajonų gimdyves priimt, bet jei atvažiuos pati į VGN, tikrai neišvarys,. ir gimdys ten
Beje, skorpiuk, matot, jei dar ko truksta, tikrai saraseli surasykit ir atsiuskit.
Svarbiausia, kad sveikata gera ir kad vidine stiprybe niekur nedingtu! Zr. pvz. Skorpiukas
Mmkos-aš jus myliu
Jei ka atleiskit tiesiog uzhėjo sentimentalumo akimirka
Jei ka atleiskit tiesiog uzhėjo sentimentalumo akimirka