Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(ritusia @ 2006 02 20, 20:14)
Nu mamkos šaunuolės. Dabar skorpiukas Žirmūnų mamyčių saitą atakuoja.  schmoll.gif . o prieš kažkiek metų ji čia aplink Žirmūnus trynėsi, iš mano vyro pinigų prašinėjo neva norėdama namo, į Palangą grįžti.  g.gif

Dar vienas negražus akmuo į Skorpiuko daržą
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2006 02 20, 21:14)
Šioms dviems mamytėms tikriausia reik psichologo pagalbos blink.gif jos gal psichiškai nesveikos doh.gif

Psichologas nepades schmoll.gif schmoll.gif ,psichiatro reikia ir ligoninej pusmeti paguleti tarp savu!!
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2006 02 20, 19:50)
O kaip su šituo reikalu ar suderinta  mirksiukas.gif ?:
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.

Būtų įdomu išgirst pačios Supermamos komentarą....

vobla,
Man Auges kaip tik laidos pradžioje paskambino ir pranešė, kad Srovės rodo Auksės istoriją. Taip kad šioje vietoje tikriausiai viskas aišku. rolleyes.gif

Šaunuolės mūsų supermamos, laidoje tikrai pasirodėte SUPER. thumbup.gif Didžiuojuosi, kad forume yra tokių aktyvių ir ryžtingų mamų kaip jus. wub.gif

P.S. Man labai fainai atrodė mūsų forumo smailikai, kai tokie išdidinti ir dar komentaras buvo į vietą. biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif oho kiek narių temoje thumbup.gif
na pirmiausia tai tikrai super visos trys pašnekovės, šaunuolės, kad nepabijojo kamerų thumbup.gif
o apie skorpiuką schmoll.gif moteriške moteriške, nemanai, kad gyvenime lazda turi du galus ? (čia retorinis klausimas, tau į jį atsakyti nebūtina wink.gif)
o Auksės nežinau gal kažkuri mano dalis ir gaili bei pateisina, juk tos nestuke.gif vienaip mato sitacijas nestuke.gif
aš linkusi kaltę dalint tokia proporcija 80 - skorpiukui, 20 - Auksei mirksiukas.gif (čia iš mano varpinės žiūrint)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 20 vasario 2006 - 20:28
Įdomu, kaip dabar scorpuks pasiteisins... ai, visai baisu, kad vaikas tokią mamą aferistę turės unsure.gif
Atsakyti
tikrai kad supermamos saunuoles!!!! thumbup.gif o toms tai abiems reikia gydytis ne tik skorpiukui bet ir auksei abi is vieno molio. idomu dar kada mes cia skorpiuka pamatysim?! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 20, 21:24)

P.S. Man labai fainai atrodė mūsų forumo smailikai, kai tokie išdidinti ir dar komentaras buvo į vietą.  biggrin.gif

aha ypač įstrigo šis verysad.gif toks gražus pasirodė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SVAJA32 @ 2006 02 20, 22:22)
Psichologas nepades  schmoll.gif  schmoll.gif ,psichiatro reikia ir ligoninej pusmeti paguleti tarp savu!!

drinks_cheers.gif as bis zodziu... blink.gif
Atsakyti
koki sleikstuli jauciau ziuredama i tas dvi aferistes,tikros besirdes taip prisidengti vaiku,man tokia geda doctor.gif joms daktaro reikia,papultu ta priedurne skorpiukas ar skorpionas ar dar bilenkokia beprote man i rankas tikrai sudorociau gun_bandana.gif fart.gif
Atsakyti
Aš kai pamačiau tą auksę ir skorpiuką, tai matos kad auksė kaimietė, kurią stumdė anoji kaip norėjo. Jauna, nėščia, naivi. o čia siūlo pagalbą, gal būt prašo neišduoti, kad istorija išgalvota, ir motyvuoja tuo, kad jinai neva padeda jos vaikeliui. Manau, kad Auksė gailisai, kad viskas taip buvo ir ji taip negražiai nuskambėjo. O va skorpiukas tai arba nesveika, arba tikra aferistė.
Atsakyti
zinot net kruptelejau pamacius sia laida blink.gif ziuriu,ogi supermama.lt forumas doh.gif nezinojau apie sia tema nieko...bet uzteko ka maciau per tv doh.gif netikejau kad yra tokiu zmoniu schmoll.gif ir liudna ir bjauru..

Spaudziu rankas musu mamytems seklems wub.gif bis.gif saunuoles...
Atsakyti
nu bet ir mamuku vienoj vietoj... drinks_cheers.gif
Atsakyti