Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

o nekartoja srovių kokią kitą dieną, nes pirmadienį negalėsiu pažiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kami* @ 2006 02 19, 17:00)
o nekartoja srovių kokią kitą dieną, nes pirmadienį negalėsiu pažiūrėt doh.gif

Kartoja mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 16:04)
Ir priedo koks gi tu ZHEMAS KIRMINAS INGAKALNI tershdamas kitus mano visai nekaltus ir su tuo nesusijusius forumiukus-tu tiesiog šiukšlė kuri buvo išmesta savartynan(nes tada auksei netiko tavo pasiulymas) ir su tuo negalėdama susitaikyt bandai isikasti sau uodego lotuliukas.gif
Anegi tau turbut iprastas raustis mėšle-nepilnavertiškumo kompleksas
PADUGNĖ

QUOTE(skorpiukas @ 2006 02 08, 17:24)
Žinot gal geriau diskutuokit apie savo FEISUS "geruolytės,gražuolytės" mis pupytės doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va čia tikrasis jos veidas... na ką aš galiu pasakyti apie ją?... blink.gif nesileisiu iki jos lygio... susiturėsiu šiuo klausimu.

QUOTE(mindira @ 2006 01 24, 14:05)
Na, o man įdomu, kaip pačios elgtumėtės tokioje situacijoje? g.gif

ogi niekaip, gyvenčiau , dirbčiau, per galvą versčiaus, jei kas pasiūlytų ką, ačiū pasakyčiau. kai gimė mano pirmagimis būdavo taip; nueinu į parduotuvę nusiperku duonos, sviesto, pieno. paskui paskaičiuoju kiek liko pinigų, žiūriu užteks vaikui sūreliui nupirkti ar ne? Jei užtenka, vadinas ŠVENTĖ. ir patikėk niekada man nekilo mintis prašyti paramos, nes galvojau, kad gyvenu gerai... bigsmile.gif Aišku metai bėgo, mes prasigyvenom... Ir tik dabar aš suprantu, kad mes gyvenom vargingai...
Ir beja tada kūdikio kraiteliui skiriama buvo tik 400 lt, bet užteko ...

Pasakysiu tik tiek, nuo pat pradžių matės, kad jos melagės. Bet aš pati esu naivuolė ir kartais negaliu patikėti, kad taip galima pasielgti, esu kelis syk nukentėjus nuo aferistų, bet vis tas tikėjimas gerumu...

Keista tik tai, kad kai aš registravaus į šį forumą, buvo taisyklėse parašyta, kad negalima įžeidinėt kitų dalyvių... O jau šitie skorpiuko pasisakymai pernoksta viską... Todėl nesuprantu, kodėl moderatoriai vis dar toleruoją ją ir neuždeda draudimo jai čia lankytis?

Skorpiuk, žionok ir mes galim burnotis , ir negražiai tave vadinti. Bet juk esam kulturingi, išsilavinę žmonės, civilizuoti...

Ir nemanau, kad norint paramos reik apgaulės. Net neabejoju, jei paprašyčiau , kad kas ką padovanotų, tikrai atsirastų geradėjų, net jei žinotų , kad gyvenu pasiturinčiai. Juk kai augini vaikelį ir dirba tik tėtis, tai sunku kiekvienai šeimai. Ir jei yra daiktas, kurio tu nenaudoji negi gaila jį padovanot bendruomenės nariui, o juk mes ir esam bendruomenė. Tiesiog man to nereik, aš viską turiu pati.

Ir dar , kažkuri forumietė rašė ir dabar jau man baisu daros, jei ką dovanoji ar galų gale parduodi ką, tai baisu įsileisti namo žmogų, po tokių istorijų...

Dar vienu momentu buvo kilus mintis, kad dvi jaunos moterys, be piktų kėslų, tiesiog iš jaunumo ir kvailumo sugalvojo popigiają įsigyti daiktų. Bet po keletos skorpiuko postų vėliau, tuo suabejojau... tai jau liga....

Gal ir pavėluotai aš čia rašau...Ale.... blink.gif
Atsakyti
Nu Vetruze jau kalba cia parasei kaip is daugelio lupu...SAUNUOLE thumbup.gif
Atsakyti
Na labai lauksiu kaip interpretuos šią situaciją o ką filmavo supermamas tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2006 02 20, 00:47)
Na labai lauksiu kaip interpretuos šią situaciją o ką filmavo supermamas tik g.gif

interviu dave Brooke ingakalnis as skorpiukas ir pati Aukse g.gif
Atsakyti
vajei, visa diena praskaiciau, nu zodziu, reiks ziuret sroves 4u.gif
Atsakyti
Na jau pradeda g.gif blink.gif
Atsakyti
Žiūrim, žiūrim. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi žiūrim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ash darbe, tai laukiu zhiniu
Atsakyti