as irgi dar rubeliu turiu mazyliui mergaitisku.Man padovanojo visa maisa, bet pas man bachuras gime, tai kaip ir galetu kam praverst
Eima , gal gali atidaryt naują temą apie tą mergina . Nes čia Auksės tema . Aš irgi kanors surasčiau . Bet reikia žinot ko butent jai reik.
Net nežinau ar atidarinėt naują temą, nes čia pradžiai reik, gal vėliau kaip nors susitvarkys
Pradžiai va per Renax ir Maiiia gal rūbelių surinksim. Daug labai gi irgi nereik.
O ko dar tiksliai reik sužinosiu šeštadienį, kai nuvyksiu ir apsižiūrėsiu. Tada jei kažko reiks, atidarysiu naują temą.
Ar sutinkat taip
O pastebėjot, kad baigėsi turgus dėl Auksės ir Skorpiuko
Pradžiai va per Renax ir Maiiia gal rūbelių surinksim. Daug labai gi irgi nereik.
O ko dar tiksliai reik sužinosiu šeštadienį, kai nuvyksiu ir apsižiūrėsiu. Tada jei kažko reiks, atidarysiu naują temą.
Ar sutinkat taip
QUOTE(Eima @ 2006 02 09, 16:53)
Atsirado svarbesniu temu
QUOTE(Eima @ 2006 02 09, 17:53)
Net nežinau ar atidarinėt naują temą, nes čia pradžiai reik, gal vėliau kaip nors susitvarkys
Ar sutinkat taip
Ar sutinkat taip
Surinkau daug rubelių, dalis mano, dalis tų, kurios atidavė Beety ( sakau- ąčiū, Betty, tikiuosi tu ne prieš )
Maišas įvairių rūbelių, šiltų kojinyčių, kepuryčių. 1 užvalkalas normaliai kaldrai. Čiulptukas, buteliukas, barškutis.
Eima - kaip susikooperuojam?
oj, graudu, baisu ir net nežinau man taip gėda ....
tokiosa moterys, o taip elgiasi.
sėkmės joms visokeriopos. nes manau joms jos labai labai daug reikės.
tokiosa moterys, o taip elgiasi.
sėkmės joms visokeriopos. nes manau joms jos labai labai daug reikės.
Jooo, Lietuvėle brangi... Į kur tu ritiesi, kad tokius "žmones" savyje augini...
Na aš kiek supratau čia diskusijos apie tas dvi moteras jau lyg ir baigtos Tema palikta tik pasiskaitymui,kad pasimokytume
Manau didziausios diskusijos bus po sroviu tada ir askai ka parasysiu nes nenoriu kad diskutuotu iki laidos
QUOTE(renax @ 2006 02 12, 12:15)
Manau didziausios diskusijos bus po sroviu tada ir askai ka parasysiu nes nenoriu kad diskutuotu iki laidos
Lyg ir nerode nieko per sroves
Merginos nesupykit, bet ikeliu cia viena sms:
"Žinai tu nei kuo Auksei padėjai nei ką,tačiau esi ilgos nosies ir labai jau mėgsti visokias apkalbas ir šiaip,o savos konkrečios nuomonės tai jau patikėk tikrai nulis-kas ką pasakė tą ir palaikai
Ir savo nuomonę rašinėk Pagalbos Auksei skyrelyje,o neteršk savo nulio vertom replikom visai nieko dėta skyrelį,o gal tau liūdna pasidarė kad tau daugiau neberašau-kaimo bobute
Daugiau ir nebeparašysiu,o super mamoj lankysiuosi patinka tau tai ar ne-ne Dievas kad man uždraustum
Ir išviso be be be paširšk jeigu nori,o jei atrašysi turėk omeny kad net tavos AŽ neskaitysiu o trinsiu,nes man dzin ką ir kaip tu mastai
Čiau banbino sory"
Cia skorpiuko zodziai, zinai Skorpiuk man juokas is tave ima, geda rasyt cia kad niekas nepultu, tai pradejai landziot po AZ, sekmes tau gyvenime, ir nebejuokink voveriu ziemos laiku...
"Žinai tu nei kuo Auksei padėjai nei ką,tačiau esi ilgos nosies ir labai jau mėgsti visokias apkalbas ir šiaip,o savos konkrečios nuomonės tai jau patikėk tikrai nulis-kas ką pasakė tą ir palaikai
Ir savo nuomonę rašinėk Pagalbos Auksei skyrelyje,o neteršk savo nulio vertom replikom visai nieko dėta skyrelį,o gal tau liūdna pasidarė kad tau daugiau neberašau-kaimo bobute
Daugiau ir nebeparašysiu,o super mamoj lankysiuosi patinka tau tai ar ne-ne Dievas kad man uždraustum
Ir išviso be be be paširšk jeigu nori,o jei atrašysi turėk omeny kad net tavos AŽ neskaitysiu o trinsiu,nes man dzin ką ir kaip tu mastai
Čiau banbino sory"
Cia skorpiuko zodziai, zinai Skorpiuk man juokas is tave ima, geda rasyt cia kad niekas nepultu, tai pradejai landziot po AZ, sekmes tau gyvenime, ir nebejuokink voveriu ziemos laiku...