abi vertos viena kitos .. skorpiukas is veido tikra aferiste, geriau jau nesifotografavus būtų tam žurnalui Auksės nemačiau, bet įtariu veidelis ne ką geresnis
QUOTE(skorpiukas @ 2006 02 08, 22:02)
tad pačios pradėjot
Zinai brangute, tu cia pati pirma pradejai, pradedama sia klaikia istorija, tik nesuprantu kaiptau paciai asmeniskai leido sazine ipainioti i visa sita purvina istorija maza tuomet dar negimusi vaikiuka...ai tiesa, juk tu nei sazines nei gedos neturi, juk pati sakei...ka ir bepridursi
QUOTE(Vate @ 2006 02 08, 22:03)
O čia tai jau pranokai pati save, rytoj vėl sakysi, kad nervai nelaikė ir užvažiavai, kaip tada.... jei nervai nelaiko, tai ir nebesijunk tu čia, nes pagal istorijos esmę vistiek esi kalta (gal abi), ginkis nesigynusi. Geriau su savo artimaisiais pabūk ir praeis, jie juk tave myli tokią, kokia tu esi, o eidama čia ir replikuodama ar įžeidinėdama tik sau kenki.
paklausyk geriau Vilma protingesniu moteru
na įtariu skorpukas tuoj pasidarys įžymiausiu 2006m. žmogumi, laikraščiai, žurnalai rašo, forume kalbos netyla, net laidos kuriamos...ne kiekvienam nuskyla toks populiarumas
QUOTE(tula @ 2006 02 08, 23:39)
na įtariu skorpukas tuoj pasidarys įžymiausiu 2006m. žmogumi, laikraščiai, žurnalai rašo, forume kalbos netyla, net laidos kuriamos...ne kiekvienam nuskyla toks populiarumas
Tiesiog "ZVAIGZDE"
O as pasiulyciau sustot . jei norit paplepet apie toki veiksni kaip aferizmas , tema paplepejimose nepamaisys . As paprasiau atidaryt tema ne izeidinejimams , jiems cia ne vieta , tuo labiau kai prasideda izeidinejimai asmeniskai isores ,rases ir panasiai . Sustokim ir nepavirskim kaimo isterikem .
Sios dvi dalyves kaltos abi , ir manau ispresta viskas bus civilizuotai , ne mano ideja laidos as jose nedalyvausiu . Nemanau kad tai kazkam pades , nors tikiuosi gal bent skaidrumo ines . Kas dar kvailiau kai didziuosius komentarus raso net nedalyvavusios visoje eigoje , negalima kaltint nezinant .
Todel siulau sustot ir palikti sia tema kaippazintine kaip buna , o ne atejus pasakut fe koks feisas . Patikekit mano feisas dar didesnes aferistes
Dabar dar toks dalykas aukse sian atves drabuzelius kurie mergaitiski , kurie per mazi arba kuriu per daug . As juos pasiimsiu jei turite ideju kam atiduot parasykite .
Net zmogus padares nusizengima lieka zmogum , juk nieko nenuzude, pamelavo bet tikiuosi abi prisipazins kur klaidas padare . Uzteks drasos pripazint ir atsiprasyt viena kitos net , o mes jau padarem isvadas . O mumis naudojasi labai daug kas ( patikekit ir zimiai labiau nei sios abi ) , tai kad supraskim viska zmogiskai ir tikiuosi pasisakymai likusieji bus i tema .
Jei ir toliau eis asmeniski pasisakymai ne i tema teks paprasyt uzdaryti tema , bet manau perskaitysite ir suprasite .
Sios dvi dalyves kaltos abi , ir manau ispresta viskas bus civilizuotai , ne mano ideja laidos as jose nedalyvausiu . Nemanau kad tai kazkam pades , nors tikiuosi gal bent skaidrumo ines . Kas dar kvailiau kai didziuosius komentarus raso net nedalyvavusios visoje eigoje , negalima kaltint nezinant .
Todel siulau sustot ir palikti sia tema kaippazintine kaip buna , o ne atejus pasakut fe koks feisas . Patikekit mano feisas dar didesnes aferistes
Dabar dar toks dalykas aukse sian atves drabuzelius kurie mergaitiski , kurie per mazi arba kuriu per daug . As juos pasiimsiu jei turite ideju kam atiduot parasykite .
Net zmogus padares nusizengima lieka zmogum , juk nieko nenuzude, pamelavo bet tikiuosi abi prisipazins kur klaidas padare . Uzteks drasos pripazint ir atsiprasyt viena kitos net , o mes jau padarem isvadas . O mumis naudojasi labai daug kas ( patikekit ir zimiai labiau nei sios abi ) , tai kad supraskim viska zmogiskai ir tikiuosi pasisakymai likusieji bus i tema .
Jei ir toliau eis asmeniski pasisakymai ne i tema teks paprasyt uzdaryti tema , bet manau perskaitysite ir suprasite .
Na va, Renax spėjo pima parašyt Aš irgi atėjau norėdama dar sykį priminti kam atidaryta ši tema..kad atidaryti temą, reikėjo prašyti Mamulios vėl leisti virti šiam "širšalui"..mes visos atidarydamos temą turbūt tikėjomės išspręsti tai, kur ir kam turi pakliūti tie daiktai, kurie buvo surinkti vaikučiui..bet čia vėl visos verda įžeidinėjimuose
QUOTE(renax @ 2006 02 09, 08:55)
SOS vaikų kaime gyvena mergina prieš porą savaičių mergytę pagimdžius. Aš jai savo vežimėlį atidaviau, Renax atsimeni tą pilkąjį Bet sakė, kad rūbelių labiausiai trūksta. Trūko dar šiaip visokių smulkmenėlių, bet po truputį, bendrom jėgom renkasi.
Tėvelio galima sakyt kaip ir nėra. Nereikia jam vaiko.
Eimute labai saunu gal tu pas ja vaziuosi as dar nuo saves prideciau ko nors , as visa sloguojanti ir krekscianti atiduociau tau Parasysiu tau azkai pas mane rubeliai bus , bet kuriuo atveju ka nors surinksiu .
QUOTE(renax @ 2006 02 09, 09:35)
Eimute labai saunu gal tu pas ja vaziuosi as dar nuo saves prideciau ko nors , as visa sloguojanti ir krekscianti atiduociau tau Parasysiu tau azkai pas mane rubeliai bus , bet kuriuo atveju ka nors surinksiu .
Aš ruošiuosi savaitgalį pavažiuot jei pati neatkrisiu, nes tik pasveikau.
Tu parašyk man kada galėsi mane priimti, prisistatysiu
QUOTE(Eima @ 2006 02 09, 10:43)
Aš ruošiuosi savaitgalį pavažiuot jei pati neatkrisiu, nes tik pasveikau.
jei vis dar trūksta rūbelių, galiu prisidėti..
Rūbelių tikrai trūksta. Šeštadienį važiuoju , pasižiūrėsiu ko dar reik. Jei pati nesugebėsiu surinkt, kreipsiuos į jus pagalbos
Renax,