Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(skorpiukas @ 2006 02 08, 18:16)
Brangute tu pati temstanti ir priedo prie savo gražuolytės mis pupytės pamiršai kabutes pritvirtint lotuliukas.gif o kas aferiste tai dar išsiaiškinsim,ir plius ne kažkam kažką aiškinu,o konkrečiai TAU
Ne ir gėdos neturiu nes už savo mela ir kitu mamyčiu ižeidinėjimus jau atsiprašius,o visa gyvenima atsiprašynėt nesiruošiu,tad tau viskas aišku?!

Labai malonu kad ir manes nepamirsti, o kad gedos neturi tai aisku nuo pat pradziu, cia tos kabutes visiskai ne prie ko, matyt kad daugiau parasytum tik parasei. o del aferistes jau nebera ka aiskintis, nes jau ir taip viskas aisku...beje, jei man aiskini tai ir kreipkis i mane, ai tiesa tu juk geroji, tu net i mane Jus kreipiesi...aciu tau uz tokia malone... aciuks.gif

Beje, turiu pastebejima viena, kadangi jau tokia profe ant melavimo ir aferizmo sukimo, tai turetum ir skaityti ismokti, jeigu ka tai as rasiau tamsta i tave kreipdamasi, o ne temstanti, matai kaip viskas akivaizdu, tau jau net akyse temsta... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juste: 08 vasario 2006 - 18:31
QUOTE(skorpiukas @ 2006 02 08, 18:24)
Žinot gal geriau diskutuokit apie savo FEISUS "geruolytės,gražuolytės" mis pupytės doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pabandysiu paaiškinti: žodis face [feis] iš anglų k. reiškia veidą biggrin.gif
Atsakyti
Žurnalas jau rašė, laikraštis rašė... Bus laida Srovėse... Gal jau užtenka blush2.gif Atsibodo tas pats per tą patį blush2.gif Kad prisimelavo viskas aišku, o toliau. Po laidos vėl bus diskusijos ? Jei teisingai suprantu, šis skyrelis skirtas paramai, o ne rašinėjimams ir atsikirtinėjimams. O pastaruoju metu čia daugiau niekas ir nebevyksta.
Jei esu neteisi, atsiprašau....
Atsakyti

Aš manau , kad metas nustot pyktis . Nes jau čia panašu i linšo teismą . Čia ir taip viskas aišku . Žmonės patys pažiurės perskaitys ir padarys savo išvadas .
Atsakyti
Net nulekiau paskaityti ,,Mamos,,zurnala ir vistiek nesupratau,ko cia toks sarsalas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tikriausiai ne mano riestai nosytei tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuxx @ 2006 02 08, 19:04)
Net nulekiau paskaityti ,,Mamos,,zurnala ir vistiek nesupratau,ko cia toks sarsalas schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Tikriausiai ne mano riestai nosytei tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

nu ko gi tu nesupratai?
Atsakyti
Nesupratau ,ar ta Vilma (atrodo toks vardas) jusu vadinama yra aferiste? O kas cia Skorpiukas? Kaip suprantu Vilma straipsni rase,kad sutiko nescia panike ir jai paramos prasesi,o isejo turbut aferizmas? Jei labai sudetinga ,tai neaiskinkit,man tik siaip idomu
Atsakyti
QUOTE(daliuxx @ 2006 02 08, 20:03)
Nesupratau ,ar ta Vilma (atrodo toks vardas) jusu vadinama yra aferiste? O kas cia Skorpiukas? Kaip suprantu Vilma straipsni rase,kad sutiko nescia panike ir jai paramos prasesi,o isejo turbut aferizmas? Jei labai sudetinga ,tai neaiskinkit,man tik siaip idomu

a tu sita tema nuo pirmo posto paskaityk idemiai...
Atsakyti
QUOTE(daliuxx @ 2006 02 08, 20:03)

cia Vilma ir skorpiukas vienas ir tas pats zmogus

QUOTE(Milde @ 2006 02 08, 20:10)
a tu sita tema nuo pirmo posto paskaityk idemiai...

jo jo, as ir norejau tau ta pati pasiulyti, tu paskaityk tema nuo pradziu ir viska kuo puikiausiai suprasi....net nekils jokiu klausimu
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 02 08, 18:16)
Brangute tu ..........Ne ir gėdos neturiu nes už savo mela ir kitu mamyčiu ižeidinėjimus jau atsiprašius,o visa gyvenima atsiprašynėt nesiruošiu,tad tau viskas aišku?!

nu tai teisingai vienu atsiprasius reikia ant kitu "uzvaziuot" savo "maloniu" tonu, SVARSTYTKLES juk turi buti subalansuotos g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 02 08, 22:37)
nu tai teisingai vienu atsiprasius reikia ant kitu "uzvaziuot" savo "maloniu" tonu, SVARSTYTKLES juk turi buti subalansuotos  g.gif

Žinot bet mano nuomone čia diskusijos ne apie nuotraukas,o aš nepradėjau aptarinėt kas ir kaip atrodo,tad pačios pradėjot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 02 08, 17:24)
Žinot gal geriau diskutuokit apie savo FEISUS "geruolytės,gražuolytės" mis pupytės doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O čia tai jau pranokai pati save, rytoj vėl sakysi, kad nervai nelaikė ir užvažiavai, kaip tada.... jei nervai nelaiko, tai ir nebesijunk tu čia, nes pagal istorijos esmę vistiek esi kalta (gal abi), ginkis nesigynusi. Geriau su savo artimaisiais pabūk ir praeis, jie juk tave myli tokią, kokia tu esi, o eidama čia ir replikuodama ar įžeidinėdama tik sau kenki.

Atsakyti