QUOTE(skorpiukas @ 2006 02 08, 18:16)
Brangute tu pati temstanti ir priedo prie savo gražuolytės mis pupytės pamiršai kabutes pritvirtint o kas aferiste tai dar išsiaiškinsim,ir plius ne kažkam kažką aiškinu,o konkrečiai TAU
Ne ir gėdos neturiu nes už savo mela ir kitu mamyčiu ižeidinėjimus jau atsiprašius,o visa gyvenima atsiprašynėt nesiruošiu,tad tau viskas aišku?!
Ne ir gėdos neturiu nes už savo mela ir kitu mamyčiu ižeidinėjimus jau atsiprašius,o visa gyvenima atsiprašynėt nesiruošiu,tad tau viskas aišku?!
Labai malonu kad ir manes nepamirsti, o kad gedos neturi tai aisku nuo pat pradziu, cia tos kabutes visiskai ne prie ko, matyt kad daugiau parasytum tik parasei. o del aferistes jau nebera ka aiskintis, nes jau ir taip viskas aisku...beje, jei man aiskini tai ir kreipkis i mane, ai tiesa tu juk geroji, tu net i mane Jus kreipiesi...aciu tau uz tokia malone...
Beje, turiu pastebejima viena, kadangi jau tokia profe ant melavimo ir aferizmo sukimo, tai turetum ir skaityti ismokti, jeigu ka tai as rasiau tamsta i tave kreipdamasi, o ne temstanti, matai kaip viskas akivaizdu, tau jau net akyse temsta...