Nemanau kad Aukse niekuom nekalta. Kaip ir seimoje , taip ir tokiose situacijose kalti abi dalyves .
Bet skorpiukas kaltas tuom kad kaup bebutu itrauke nescia moteri , tikrai apsmeize ( nemanau kad lindo ji i ta lova , nemanau kad skorpiuk tavo teise rasyt kieno vaikas ir nasiai ) . tiek jau to nezinau kaip ten nelankyta ,bet kai mes nuvaziavom buvo bent pora rusiu mineralinio , irpampersai , ir naujas pledukas ir pilna spintele maisto .
Visviena man si situacija kokia bebutu yra labai apgailetina , be jokio zmogiskumo tik su daug melo . daiktelius atidaveme visviena vaikuciui jie skirti tuo labiau niekas taip ju ir nepanoro kazkur deti .
Na labai abejoju ar Aukse sukure sia istorija , aisku ji kalta ir ta pripazysta ka blogai padare. Ir kas idomu nedrabsto skorpiuko nebutais kaltinimais . vienu zodziu manau laikas viska baigt vienaip ar kitaip .
Nebesvarbu kas sukure istorija, svarbiau kas joje dalyvavo. Zmonems visokiu minciu kyla, bet tokius nesvarius planus igyvendinti ir juos pateisinti visai kas kita. Kaip mama gali leisti manipuliuoti savo vaiku ar vaiko vardu? Kazkoks infantilumas.
Linkim abiems moterelems gyvent graziai ir issikuopt savo sazines.
O kas ketina Aukse toliau remt? Juk kaip supratau ji turi seima?
Linkim abiems moterelems gyvent graziai ir issikuopt savo sazines.
O kas ketina Aukse toliau remt? Juk kaip supratau ji turi seima?
manau kad išvis temą reikia vėl uždaryti ir užmiršti, kas padaryta tas ir nebeplėtoti nu koks skirtumas dabar jau, a
QUOTE(renax @ 2006 02 07, 14:13)
Nemanau kad Aukse niekuom nekalta. Kaip ir seimoje , taip ir tokiose situacijose kalti abi dalyves .
Bet skorpiukas kaltas tuom kad kaup bebutu itrauke nescia moteri , tikrai apsmeize ( nemanau kad lindo ji i ta lova , nemanau kad skorpiuk tavo teise rasyt kieno vaikas ir nasiai ) . tiek jau to nezinau kaip ten nelankyta ,bet kai mes nuvaziavom buvo bent pora rusiu mineralinio , irpampersai , ir naujas pledukas ir pilna spintele maisto .
Visviena man si situacija kokia bebutu yra labai apgailetina , be jokio zmogiskumo tik su daug melo . daiktelius atidaveme visviena vaikuciui jie skirti tuo labiau niekas taip ju ir nepanoro kazkur deti .
Na labai abejoju ar Aukse sukure sia istorija , aisku ji kalta ir ta pripazysta ka blogai padare. Ir kas idomu nedrabsto skorpiuko nebutais kaltinimais . vienu zodziu manau laikas viska baigt vienaip ar kitaip .
as ta vakar irn orejau parasyti. Aukse kalta delto kad laiku nepasake tiesos, bet ja galima suprasti.Ji bijojo.Kai buvom ligoninej pas ja negirdejom nei vieno blogo zodzio apie skorpiuka.renax nepaminejo kad ja ir vyras tikrai lanke ir niekur nedingo kaip kad buvo rasyta laikrastyje.
Šią temą aš paprašiau mamulios atidaryti..kalbėjausi su renax, kuri paprašė galbūt atidaryti temą, kad išspręsti situaciją su paaukotais mamytei ir kūdikui daiktais..gal kas nors norės atsiimti, gal kas paliks likimo valiai...Nežinau kokia dabar ten situacija
Aš bent kol kas niekuo negaliu padėti, nes tos mamos, kurias aš paskutiniuoju metu lankiau atsisakė daugiau priimti daiktų, motyvuodamos, kad kaip gali taip verčiasi, kad joms nejauku ir pan. Pažadėjo pačios kreiptis, jei tikrai labai labai kažko reiks Aš būtent šios Auksės situacijos nežinau nė kiek, atsiprašau, tačiau mano šeimos gyvenime buvo tragedija, kurios metu negalėjau rūpintis dar papildomais kriminalais..kriminalai buvo nutikę man asmeniškai ir tebesitęsia Užtat nepasigėdinau patrukdyti mamulios dar sykį su ta pačia tiesos-melo istorija..esu jai dėkinga už šitą galimybę galų gale baigti šią istoriją, nuspręsti daiktų likimą ir tuo pačiu padėti toms mamos kaip Renax, Boruzka (ir kitoms, nežinau visų atsiprašau..), kurios dėjo daug pastangų, turbūt gaišo savo ir šeimos brangų laiką, rūpinosi, jaudinosi už žmogų, kaip už artimą žmogų..Gal atsilieps mamos, kurios irgi prisidėjo savo pagalba ir pasakys savo nuomonę
Aš bent kol kas niekuo negaliu padėti, nes tos mamos, kurias aš paskutiniuoju metu lankiau atsisakė daugiau priimti daiktų, motyvuodamos, kad kaip gali taip verčiasi, kad joms nejauku ir pan. Pažadėjo pačios kreiptis, jei tikrai labai labai kažko reiks Aš būtent šios Auksės situacijos nežinau nė kiek, atsiprašau, tačiau mano šeimos gyvenime buvo tragedija, kurios metu negalėjau rūpintis dar papildomais kriminalais..kriminalai buvo nutikę man asmeniškai ir tebesitęsia Užtat nepasigėdinau patrukdyti mamulios dar sykį su ta pačia tiesos-melo istorija..esu jai dėkinga už šitą galimybę galų gale baigti šią istoriją, nuspręsti daiktų likimą ir tuo pačiu padėti toms mamos kaip Renax, Boruzka (ir kitoms, nežinau visų atsiprašau..), kurios dėjo daug pastangų, turbūt gaišo savo ir šeimos brangų laiką, rūpinosi, jaudinosi už žmogų, kaip už artimą žmogų..Gal atsilieps mamos, kurios irgi prisidėjo savo pagalba ir pasakys savo nuomonę
na as nelabai galiu ka ir pasakyti,viska jau issakiau,abi prisimelavo.. slykstu kad prisidengiant reikejo tai daryt...
o visa istorija bus rodoma per "Sroves" nes siandien fimuos,aju turiu begti, tik dabar pastebejau kad atidaret temele
Po filmavimo parasysiu kada rodys
o visa istorija bus rodoma per "Sroves" nes siandien fimuos,aju turiu begti, tik dabar pastebejau kad atidaret temele
QUOTE(ingakalnis @ 2006 02 07, 17:08)
šaunuolės, kad netylėjot ir viską išsiaiškinot. Turbūt ir laidos rengėjai atliks tyrimą ir bus sudėlioti visi taškai ant i , be to bus gera pamoka aferistams
Tai gerai, kad yra tokių mamų- tvirtai abiem kojom stovinčių ant žemės ir ramiai išsiaiškinančių viską iki galo... gal tai bus pamoka tokiom...
Nesu ponas Dievas, nieko nenoriu teisti, bet šitaip negalima. Tokios jaunos ir tokios suktos... Prieš kam nors padedama dabar labai gerai pagalvosiu.
QUOTE(boruzka @ 2006 02 06, 18:32)
tada as parasysiu savo nuomone.panasu kad skorpiukas pasinaudojo Aukses istorija ir jos naivumu, savo geram vardui uzsitarnauti.Aukses klaida buvo ta kad ji laiku nepasake tiesos.
QUOTE(ingakalnis @ 2006 02 07, 17:08)
na as nelabai galiu ka ir pasakyti,viska jau issakiau,abi prisimelavo.. slykstu kad prisidengiant reikejo tai daryt...
Nu zinot merginos, baisu, is tiesu baisu ir skaityti, net nebezianu kuo ir betiketi, galbut labiausiai tikiu Renax, manau ji zino ka sako, siuo metu pradedu linkti link Aukses puses, bet kai pagalvoji kad ir ji cia jau ne "sventoji" tai vel viskas susimakaluoja. Man tik siaubingi gaila to mazo angeliuo, del kurio ci aviskas ir buvo sugalvota, kuriuo sugalvojo pasinaudoti kazkokia nepilno proto moteriske, nu ka moteriske, net nezianu zodziu kuriais galeciau ja pavadinti, manau cia yra zmogus neturintis visiskai zmogiskumo, man net jos vyro gaila, Skorpiuko turiu omeny, kad turi tokia zmona, nu zodziu, nera ka ir bepridurti, tebunie joms o ypac skorpiukui ant sazines visasm gyvenimui, kai sako lazda turi du galus, as tikiu, kad tas kitas lazdos galas tikrai atsisuks pries ja, ir tuoomet jau nieks nebegales jai padeti....
na as pasakau paskutini sakini sioj temelej - per Sroves,pirmadieni 19.10 bus mano,boruskos ir brook nuomuone ir pasakojimas(tai ka jus jau zinot) ir tikiuosi Auskes su Vilma(skorpiuku) versijos. As geriau nesakysiu ka galvoju kai viska daug maz susideliojau,renax tiesa sake,mes su ja jau seniau tokia minti kirbenom,na bet kaip sakant...
Skorpiuk- jei turi drasos ir esi tikrai kaip rasiai "nekalta" - isdrisi pries kameras tai pasakyti
o del to kuri kalta kuri - ne,nu sakykit,argi jau tokia naivi ir ta Aukse...naudos norejo abi,nes pagalbos realiai nemanau kad reikejo,normaliai jos abi gyvena,yra ir sunkiau besiverciancianciu,bet neverkslenanciu.. zodziu,as jau nebeturiu ko ir pridurti.
Skorpiuk- jei turi drasos ir esi tikrai kaip rasiai "nekalta" - isdrisi pries kameras tai pasakyti
o del to kuri kalta kuri - ne,nu sakykit,argi jau tokia naivi ir ta Aukse...naudos norejo abi,nes pagalbos realiai nemanau kad reikejo,normaliai jos abi gyvena,yra ir sunkiau besiverciancianciu,bet neverkslenanciu.. zodziu,as jau nebeturiu ko ir pridurti.