Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

as manau kad viska reik sakyt tiesiai ir konkreciai,Skorpiuk 4u.gif nes bet kokie isvedziojimai gali but ne taip suprasti smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tiesa dabar Auksė ir Brook nuėjo į moteru konsultacija nestuke.gif thumbup.gif
Laukiu zhiniu
Atsakyti
Vis viena niekaip nesuprantu kuom ingakalnio pasiulymas netiko , juk cia labai geras pasiulymas , ir tuo labiau tada ir pasitaupyt galima , ir darbas vietoje , ir atskirai gyvent nereik .
Atsakyti
As irgi nieko nesuprantu... Juk sutiko eit gyvent kazkiek laiko i kaima pas vaikiuko tecio mama, o atskirai gyvent kaime, kai ingakalnis siulo ir busta ir tikrai pagal atlyginima gera darba, tai atsisako... Tikrai visai susipainiojau... Pati buciau dziaugsmingai priemusi ingakalnio pasiulyma, jei man butu buve siuloma, kai laukiausi ir neturejau uztikrintos gyvenamosios vietos(mazdaug pries 1.5metu)...
Atsakyti

Laukiant ateinant į pasaulį angeliuko wub.gif wub.gif wub.gif soske.gif
Atsakyti
Kaip mums bebutu keista, nesiimkim vertinti, nes mes tikriausiai nezinom jos motyvu. O gal pagal jos turima varianta vaikelio tetis butu arciau...

Manau, kad reikia palaikyti mergina vien del to, kad ji gimdys. Jos situacijoj galejo buti ir kitas sprendimas sad.gif

Tai gal kuri nors turit su ja rysi ir galetumet parasyti, ko is daiktu dabar dar truksta? Nes, kaip suprantu, kai ka jau turi.
Atsakyti
na, tiesa sakant, as norejau padeti tik Auksei su vaikuciu...apie vyra buvau girdejus tik kad jis paliko,kad ale kiaule ir tiek..tai jo tikrai nemaniau islaikyt...
zodziu,buvau pasiryzus,ir su mama perkalbejus, ji ukininke butu visu darzoviu,pieno pr jau kaip nors pa blatu..o cia...nesupratau ir tiesa sakant net nemalonmiai pasijutau,kalbejau tariaus..ir bac - i kaima nenoriu nes kaip malkas reikes nest(na taip - ten jau krosni pati uzsikurtu)bet pirma laika juk mama priesais buto durys butu padejus... zodziu,noriu TEISYBES...
o jeigu su vyru viskas ok, nes kaip supratau mano pasiulymo del darbo taip pat nereikia (800 po triju men1000- reiskia ir taip tiek gauna...)...
zodziu.nu man pasidare labai idomu...

milijonais tikrai nesimetau, gyvenu kaip ir visi paprasti zmones- o padet tiesiog jaunai panelei kuri liko taip kaip stovi tikrai nuosirdziai norejau, juk pati visai neseniai nestuke.gif wub.gif
...SKORPIUK parasyk kaip cia yra...
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2006 01 12, 12:33)
As irgi nieko nesuprantu... Juk sutiko eit gyvent kazkiek laiko i kaima pas vaikiuko tecio mama, o atskirai gyvent kaime, kai ingakalnis siulo ir busta ir tikrai pagal atlyginima gera darba, tai atsisako... Tikrai visai susipainiojau... Pati buciau dziaugsmingai priemusi ingakalnio pasiulyma, jei man butu buve siuloma, kai laukiausi ir neturejau uztikrintos gyvenamosios vietos(mazdaug pries 1.5metu)...

Butent galvojant apie vaika ir panasiai tai cia labai geras pasiulymas . Bet ju reikalas jei nori likt vilniuej tai nieko nepadarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 12, 15:46)
na, tiesa sakant, as norejau padeti tik Auksei su vaikuciu...apie vyra buvau girdejus tik kad jis paliko,kad ale kiaule ir tiek..tai jo tikrai nemaniau islaikyt...
zodziu,buvau pasiryzus,ir su mama perkalbejus, ji ukininke butu visu darzoviu,pieno pr jau kaip nors pa blatu..o cia...nesupratau ir tiesa sakant net nemalonmiai pasijutau,kalbejau tariaus..ir bac - i kaima nenoriu nes kaip malkas reikes nest(na taip - ten jau krosni pati uzsikurtu)bet pirma laika juk mama priesais buto durys butu padejus... zodziu,noriu TEISYBES...
o jeigu su vyru viskas ok, nes kaip supratau mano pasiulymo del darbo taip pat nereikia (800 po triju men1000- reiskia ir taip tiek gauna...)...
zodziu.nu man pasidare labai idomu...

milijonais tikrai nesimetau, gyvenu kaip ir visi paprasti zmones- o padet tiesiog jaunai panelei kuri liko taip kaip stovi tikrai nuosirdziai norejau, juk pati visai neseniai  nestuke.gif  wub.gif 
...SKORPIUK parasyk kaip cia yra...

Ingakalni kad aš ir pati pradedu su ja susipainiot-nebesuprantu tikrai daug ko unsure.gif
Tai tėvas pasirodė pradzhiai normalus berods ir darba buvo susirades ši šeštadieni, ir zhadėjo buta ieškot ir pas mama apgyvendint,,,
Bet jau vakar ji telefonu vėlai vakare barėsi ji niekšu ir kiaule išvadino,o kai atėjau pasikalbėt ji man nieko neaiškino tik verkė ant peties ir tiek,tad nezhinau kas ir kaip dabar
Velnei griebtu pati baigiu uzhsiknist ir galutinai susipainiot
Tai ji pradziai nenorėjo į ta kaima nes sakė kad ten nesusitvarkys , o šiandien ryta jau prabilo atvirkščiai-Ingakalni aš pati pradedu nesusigaudyt gal palaukiam kas bus toliau gal ji man šį ar ryt vakara paaiškins-gal apsispres juk puikiai supranti tai ne nuo manes priklauso
Aš tik bandau padėt kuo galiu bet juk ne viskas nuo manes priklauso verysad.gif
Atsakyti
na tikiuos pranei kada ji pagimdys nestuke.gif linkiu lengvo ir greito stebuklo atejimo wub.gif
Atsakyti
As padovanosiu lovyte + apsaugele.
Parasykit, ar kuri nors zadate dovanoti ciuzinuka ir pataleli.
Atsakyti
QUOTE(Laima A. @ 2006 01 12, 17:35)
As padovanosiu lovyte + apsaugele.
Parasykit, ar kuri nors zadate dovanoti ciuzinuka ir pataleli.

Renaks sakė kad uzhvalkalėliai yra tačiau pataliuku dar neturim smile.gif
Atsakyti