O matau Skorpiukas prisijungęs gal pakomentuos....
Manau, kad komentarai nenutils dar, ypač dar ir po "Respublikos" straipsnio. Bet asmeniškai aš būčiau linkus daugiau Aukse tikėt.
Beje ar tikrai visos suaukotus daiktus atsiėmėte, aš maniau, kad rašėt jog paliksit Nebesuprantu "Respublikoj" rašė, kad atsiėmėt viską
Faktas vienas melavo abi, viena daugiau kita mažiau. Skorpiukas nori atidaryti fondą, reklamuojasi, o čia dabar bac ir pakiša koją supermamos. Jai reik eit iki galo... Tik protelio neužtenka, per daug painiotis ir dar giliau į melą klimpt pradeda. O gal būt bijo ir teisinės atsakomybės, nes čia jau sukčiavimas gaunasi
Beje, kaip Auksė su sūnaitėliu
man atrodo, kad abi "geros"
kažin, ar žmogus, turintis savyje tiek pykčio, tiek neigiamų emocijų gali įrodyti, kad NORI kilniai padėti kitiems ???? Juk pyktis - tai savanaudiškumas...
ir dar..
fondas, fondas...
koks skirtumas, KAS padeda - ar soroso fondai, ar Supermamos, ar šiaip koks žmogus atvažiavo ir kokį daiktą padovanojo -
kaip pati su tuo susijusi, galiu pasakyti - NĖRAjiokio skirtumo, kas aukoja.. ir kartais keli palaikymo žodžiai, koks mažai kainuojantis žaisliukas neįgaliam, nepasiturinčiam, tam, kuriam REIKIA tampa labai brangiu, vertingu.. vertingesniu už "aukštas labdaras" siekiant kažkokių žemų tikslų...
Ko tyli, Skorpiukas?
Gaila, vakar ištryniau jos AŽ man... taip pat ne madum žodžiai tepti...
ir dar..
fondas, fondas...
koks skirtumas, KAS padeda - ar soroso fondai, ar Supermamos, ar šiaip koks žmogus atvažiavo ir kokį daiktą padovanojo -
kaip pati su tuo susijusi, galiu pasakyti - NĖRAjiokio skirtumo, kas aukoja.. ir kartais keli palaikymo žodžiai, koks mažai kainuojantis žaisliukas neįgaliam, nepasiturinčiam, tam, kuriam REIKIA tampa labai brangiu, vertingu.. vertingesniu už "aukštas labdaras" siekiant kažkokių žemų tikslų...
Ko tyli, Skorpiukas?
Gaila, vakar ištryniau jos AŽ man... taip pat ne madum žodžiai tepti...
QUOTE(renax @ 2006 02 06, 21:30)
Pabandysiu atspauzdint veliau aukses laiska , ilgas labai .
Niekada negalvojau kad imanoma taip , bet pasirodo imanoma.
Aukse su leliuku jau namuose pas vyro tevelius . Skorpiuk turek sazines ir neliesk jos dabar , ir negazdink . Tu tik man pasakyk kodel tas zaislas kuris pirktas uz Laimos pinigelius buvo pas tave . Ir iki kiek nebaisu meluot ?
Viskas mano atzvilgiu si istorija issemta .
Niekada negalvojau kad imanoma taip , bet pasirodo imanoma.
Aukse su leliuku jau namuose pas vyro tevelius . Skorpiuk turek sazines ir neliesk jos dabar , ir negazdink . Tu tik man pasakyk kodel tas zaislas kuris pirktas uz Laimos pinigelius buvo pas tave . Ir iki kiek nebaisu meluot ?
Viskas mano atzvilgiu si istorija issemta .
Auksė pati nusprendė žailą nupirkt vyresniam vaikui taip kaip ji teigė kad kai jos paauks mažius,o maniškis jau išauks(kaip padėka nuo savęs)žaislą rinkom abi ,ir galvojau gražin kaip tarėmės
Ir galiausiai kai buvau pas ja ligoninėj(kai aprimo nervai nuo visko -pasišnekėt)ji man teigė kad jos praktiškai nieks nelanko,pas ja tuo metu nebuvo nei pampersu nei net mineralinio vandens ir sakė kad tai nemelas kad ją varė iš namų,tiesiog jos namiškiai apsimetė geruoliais
O gryžus namo vėl renaksui parašiau kad man rodos kad ten tikrai kažkas negero,nes tokios situacijos ligoninėj ką aš tada mačiau nebūtų ir dar papildomai surinkau jai daiktų kuriuos kai renaks atėjo visus ir atidaviau(kartu su žaislu),o juk galėjau neatiduot o gražint tai mamai(kuri pasirodo kadaise mokėsi su manim vienoje klasėje)tiesiog netyčia susitikom šioje situacijoje
Ir galiausiai tik dabar sužinojau jos pasakyta versiją,nes ji nesitikėjo kad taip nuskambės šį istorija,dengdama savo ,tipo, gera varda.Neblogai sumanė,aš jos naglumu priblokšta
Tiesa dėl laikraščio gavosi netyčia,tikrai nenorėjau skelbtis laikrašty
Taip kaip buvo paskambinta mamos zhurnalui,žurnalistė prisistatė respublikos spaustuvės ,galvojau kad gal ten spauzdina ir mamos žurnalą ir su ja pasikalbėjom,bet ten labai daug netikslumų ir man tokio skandalo tikrai nereiktu ir ar bučiau toliau bandžius jai padėt,papildomai rašius renaksui,kai šį istorija jau buvo uždaryta logiška kad kaip strutis pasislėpčiau ir laukčiau kad praeitu visas šis uraganas
O dėl teismo tai tegu negazdina aš už suteršta savo vardą ja pati paduosiu ten,tuo labiau ją jau perspėjau
Galiausiai jai ji nori skandalo-lai taip ir buna,jau ir taip apšikta iki ausu
QUOTE(renax @ 2006 02 07, 12:08)
Pagal mane skorpiukas , bent man asmeniskai ji melavo .
Kame?
Tiesa po visko kas ivyko jokio fondo tikrai nenoriu steigt,tad galit but ramios
absurdas dzidziausias ir dar supermamkos liko ypainiotos i si baisu mela ir skandala skorpiuk is kur tiek pagiezos tuomet,jei tokia esi nekalta??? kodel savo pykti lieji ant tu paciu mamu kuriu prasei "a la pagalbos"?
tokie zmones kaip tu tik gadina sio forumo varda ir trukdo mamu gyvenima nesamoningom istorijom
tokie zmones kaip tu tik gadina sio forumo varda ir trukdo mamu gyvenima nesamoningom istorijom
tik šiandien perskaičiau šeštadieninę Respubliką, tikrai neturiu žodžių - kaip jus, gerosios ir patikliosios mamytės, jinai išdūrė!!!!!
bet tai ką - dabar jau būtinai reikės tikrinti kiekvieną graudžią istoriją su kokia rimta supermamų komisija???? iš kur tos melagingos istorijos tokios gimsta?? iš neturėjimo ką veikti? ar čia toks pasipelnymo šaltinis??? juk yra tikrai daug žmonių, kuriems reikia padėti, o čia tokios kažkokios personos ateina, prikuria nenormalių istorijų ir sukelia nepasitikėjimo visais kitais tikrai nelaimingais žmonėmis
kažkaip baisu ir graudu....
bet tai ką - dabar jau būtinai reikės tikrinti kiekvieną graudžią istoriją su kokia rimta supermamų komisija???? iš kur tos melagingos istorijos tokios gimsta?? iš neturėjimo ką veikti? ar čia toks pasipelnymo šaltinis??? juk yra tikrai daug žmonių, kuriems reikia padėti, o čia tokios kažkokios personos ateina, prikuria nenormalių istorijų ir sukelia nepasitikėjimo visais kitais tikrai nelaimingais žmonėmis
kažkaip baisu ir graudu....
KAIP BAISU... NA NEZHINAU, MAN TAI IR I GALVA NEATEITU TOKIUS DALYKUS SUGALVOTI... Gi kraiteli galima supirkti ir ish pinigeliu, kurie ismokami, kai vaikas jau yra... Ash gavau priesh 7 metus uzh mazhaja 750 Lt, jei gerai pamenu. Jei nenoreti Super daiktu, tai pradzhiai tikrai pakanka... Be to, jei nedirbo, tai dekretinius( jei be vyro) ishmoika, nedaug tiesa, socialine rupyba, bent jau man mokejo uzh 2 ar 3 menesius iki vaiko gimimo... O jei tevelis padeda. tai visai nesuprantama, kaaaam visa tai??? Kam taip zheminasi, mela toki kuria...
Prtariu nuomonei kad nereikia pult i krastutinumus pasmerkiant viena, ir isteisinant kita.
Teisingai kazkas rase, jog viena kitos vertos.
Jei jau Aukse tokia gera, kodel ji tuomet sitiek ilgai visame kame dalyvavo. Kodel ta spektakli vaidinino? Kodel nesusikrove daiktu ir neisvaziavo, jeigu jos seima puiki ir vaikinas nuostabus?
Man tai isvis labiausiai prie sirdies pirma istorijos versija kad jos veike isvien, o dabar viena ant kitos kalte vercia nes jaucia kad padai svyla.
Teisingai kazkas rase, jog viena kitos vertos.
Jei jau Aukse tokia gera, kodel ji tuomet sitiek ilgai visame kame dalyvavo. Kodel ta spektakli vaidinino? Kodel nesusikrove daiktu ir neisvaziavo, jeigu jos seima puiki ir vaikinas nuostabus?
Man tai isvis labiausiai prie sirdies pirma istorijos versija kad jos veike isvien, o dabar viena ant kitos kalte vercia nes jaucia kad padai svyla.
O ko cia dar stebetis ,juk dabar sukciu visur pilna ,negalima aklai pasitiketi kazkokia SM ,kazkaip pries siunciant tuos pinigelius reiktetu patikrinti ta seima ,o paskui ja selpti .Juk taip aklai siusti tokius pinigus ,nesuprantamas man dalykas ,o aferistai ir naudojasi zmogaus gerumu .Tokius
ach tai va kodėl mamos žurnalo niekaip nerandu - išpirkti visis dėl skorpiuko, o aš visai užmiršus tą istoriją buvau
vistiek teisybės nerasit - nėr čia ko gilintis, svarbu kad išaiškino o čia dar vyniosis ir vyniosis į vatą
aš tai kai kai turiu laisvą minutėlę - tai rankdarbiais užsiimu, einu pamiegot, serialą pažiūriu, o va kažkas randa laiko ir nerealiom istorijom kurti, graudentis, vargšes vaidinti - geriau tą fantaziją kokiom knygom panaudoja, tai bent užsikals, o čia.....nu blin Lietuva toks kaimas, kad jau iš namų išeit nebegalės, gi dėmė visam gyvenimui
vistiek teisybės nerasit - nėr čia ko gilintis, svarbu kad išaiškino o čia dar vyniosis ir vyniosis į vatą
aš tai kai kai turiu laisvą minutėlę - tai rankdarbiais užsiimu, einu pamiegot, serialą pažiūriu, o va kažkas randa laiko ir nerealiom istorijom kurti, graudentis, vargšes vaidinti - geriau tą fantaziją kokiom knygom panaudoja, tai bent užsikals, o čia.....nu blin Lietuva toks kaimas, kad jau iš namų išeit nebegalės, gi dėmė visam gyvenimui
merginos, manau nukrypom į lankas. Temą tuoj vėl uždarys, vien dėl mūsų rašliavos. Todėl manau reiktų išsiaiškinti ar remiam auksę ar ne. Renax rašo,kad kol kas viskas gerai. Aš linkusi ja tikėti.
Na, jei renax sako, tai ji tikrai žino...