Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

Gal kas gali atspauzdint uz mane duociau kopija , pas man 38 temperatura ir dar kelione vakare i latvija , baigiu nukvakt .Atspauzdinsiu tik dali nes manau smalsu

Cia aukses zodziai jei man reik viso galiu atiduot , man si istorija jau baigta .Cia yra tikmaza dalele bet manau kad pakakstiek .

Pas ją atvažiavau sausio 2 d. Netiesa kad nuo lapkricio gyvenau pas ja ,neva per mane nesumokejo uz komunalinius . Vos tik iejus net nespejau susilt ,ji eme destyt "dabar taip ;istorija yra tokia .... ir eme skaityt savo 'pasaka' is forumo .man akys ant kaktos ;kas cia ? kaip suprast ? Ji atsake , kad nori padet surinkt mano mažyliui kraitelį .Todėl turiu tik tylėt ir ptitart viskam ką ji sako , sąlygos tęsėsi .Vilma pareiškia : O istorija mano vyrui tokia ; kad tavo tevas kasdien geria ir veja iš namų ,nes jam geda " ji net vyra apgavo , kad tas sutiktu mane priglausti .Įsivaizduoju kaip jis dabar mane keikia ,kad as 'apgavau' jo naivią geraširdę žmonelę . Manau jis turi teisę zinoti tiesą .

.......

Nesedejau aš stoteleje ir vargšele neapsimetinejau . Buvau pakviesta atvaziuoti pas ją laukti gimdymo .

....

Taip ,sededavau prirukytoj virtuveje , todel ir pati uzsirukydavau , kad ne taip jaustusi ta smarve rukalų. Bet tikrai nesurukydavau " po pakeli per dieną ir naglai neimdavau "
tegu jinai nekliedi , kad bande aiskintis su mano vaikinu ir jo tevais . ji visalaika zinojo kad bendrauju su juo , netgi draude man tai , visaip ji iskoliodavo ir liepe sesem nei artimiesiems nesakyti kurioje as ligonineje , kad netycia su jumis nesusitiktu .
Mobilų turejau savo . Nieko ta geraširde man nedave ir tikrai nešokinejo aplink mane kaip tarnaite . Aš ir bulves skusdavau ir kita dariau , net indus kaskart ploviau. o jos vyras man kartą pasake ,jog jį biesina kad Vilma tokia netvarkinga .
Su jos broliu i jokį kaimą nevaziavau- aš jo net nepažystu , tik vieną kartą gyvenime mačiau prieš 2metus .
Kad iseidavau naktimis ir grįždavau kitą dieną - to tikrai niekada nebudavo. Pasivaiksciot eidavau tik suja iki rimi . Dar kelis kartus su vaikinu buvau , bet veliausiai 10 val vakaro jau sededavau toj virtuvej. Man nesčiai poilsio reikejo . O jie miegoti eidavo 3valanda ryto .
......
Dar didesni kliedesiai kad as lindau pas ja su jos vyru i lova . Jau didesniu nesamoniu moterškė sumąstyt negalejo. Bjauru ,kad jos mintys ir protas tokie iskrypę.Aš paduosiu i teismą uz visą tai
...

Aš iškart buvau apsisprendusi-jei vaikinas neranda buto ,aš vaziuoju pas jo mamą .O ji mane atkalbinejo , kad jiedu su motina nnores atimti is manes vaiką. Aš ir taip pazeidziama buvau , o ji vis labiau mane traumuodavo ir žeidė.
Arba tos kalbos , kad nežinau kieno vaikas ! Bjauru kad net mano vaikuti i savo bjaurias intrigas ipainiojo. A6 zinau kieno tai vaikas , ir jo tetis yra su mumis . o jai tegul Dievas kalbos dovana atima uz toki bjauru mela .Nekalta kudiki purvais drabsto .

I foruma skelbdavo viska beveik is savo galvos .Tik retkarciais manes ko nors paklausdavo . Ji zutbut uzsispyrusi atidaryti ta fonda
.......

Beje dar perspejo mane kol buvau pas ja :" jeigu asnoreciau , parduociau lovyte " ta ir ana padaryciau - juk viska mano deka gavai - tai mazdaug gali ir iseit be nieko , jei as taip panoresiu .
Dar slyksti dare mela . Kai suzinojau kad laukiuosi, ligoninei buvau kartu su vaikinu , nes jis mane atveze ten . Pas ja tikrai nebegau guostis, nesmudviems su vyru vaikelis buvo ne beda o dziaugsmas ...
Per mano sese suzinojo kad laukiuosi o tada ir prasidejo , jos skambuciai ir kvietimai susitikti . Vaikinas kazka negero nujausdamas priestaravo musu susitikimams , nors jos netnepazinojo . O ji net taksi iskviete ir sumokejo kad tik atvaziuociau , kai jos sunui 1 men buvo
....
Cia tik maza dalele deja visko viskas paaiskinta ir isdestyta
As esu paprasyta atsiprasyt visu mamu ,labiausiai Laimos uz kurios ceki nupirktu zaisliuku dziaugesi kol kas ne Aukses vaikas ax.gif
Tikiuosi viskas sustos i savas vietas o as ramiai galesiu naktim miegot .
o tevelis visas norincias pakviete i svecius ,net pasiule kartu nuvezt . Maciau ir tevelio bendradarbius kurie patvirtino kad veze ir i ligonine ir mielai sutiko padet ir daiktelius gabenant . Jei respublikos zurnaliste atsilieptukopija perduociau aukse mielai noretu susitikt , nieko nebijo . O sunelis tikras wub.gif wub.gif , zandukai tik puksejo kai mamyte maitino . As tikrai rami ji vaiku rupinsis .

O visa teksta manau atspauzdins kas nors
Atsakyti
Gal Karbynė nesupyks, bet įmetu jos fotkintą straipsnį ph34r.gif Aš tai taip perskaičiau blush2.gif
Straipsnis
Atsakyti
Nežinau ar bereikia, jei ką trinkit lauk:

Benamės istorija tapo būdu pasipelnyti
Kristina Kučinskaitė

Dvi lietuvaitės sugalvojo pasipelnyti kūdikius auginančių mamų sąskaita. Mažus vaikus auginančios moterys apsimetėlei nelaimėlei ne tik aukojo drabužėlius, įvairius mažai dėvėtus daiktus, bet ir pinigų.
Viena iš istorijos dalyvių maždaug prieš savaitę pagimdė kūdikį, o antroji jaučiasi apgauta ir pati patekusi į spąstus.

Pranešimas internete
Per Kalėdas maždaug 4 valandą ryto internetiniame portale www.supermama.lt pasirodė pranešimas, kad skurdžiai gyvenanti ir mažą vaiką auginanti moteris nori padėti kitoms kūdikių besilaukiančioms ar naujagimius jau turinčioms, bet vienišoms motinoms. Ji pagagino tą padaryti ir kitas portalo lankytojas. Skorpioniuku prisistačiusi vilnietė tvirtino kursianti fondą likimo nuskriaustosioms, o visiems aukojantiems pateiksianti ataskaitą.
Kad internete naršančios moterys būtų dar labiau skatinamos aukoti, ,,fondo steigėja” sukurpė graudžią istoriją (kalba netaisyta): ,,Jei ne kai kurios aplinkybės prieš pat gimdymą, čiut neatsiradau lauke be kąsnio duonos ir net be jokio moralinio palaikymo. Tiesiog išvijo mama iš namų, kad, jos manymu, neatlikau valymo. Dabar nuomoju butelį, auginu puikų sūnelį ir puikiai suėjau su vaikučio tėveliu. Taip, trūksta nemažai ko, bet… susitvarkysiu. Aš ne dėl to rašau. Dabar dar priglaudžiau panašaus likimo panelia, ji niekur iki to nedirbo, sausio 13 d. turi gimdyti. O įvyko taip, kaip visada – išėjau vakare pasivaikščioti su sūneliu. Stotelėje sėdėjo panelė 19 m. su pilveliu ir verkė. Pasirodo, motina ją išvarė iš namų ir ji neturėjo kur eiti, kišenėj nė cento, alkana. Prisiminus save net pradėjau iš skausmo verkti, tad dabar ji gyvena pas mane. Nežinom dar kas gims, bet savo sūnelio drabužėlius, čiulptukus, kai kuriuos žaisliukus duosiu jai ir kuo galėsiu pasistengsiu padėti, juk vaikas tai visiškai nieko kaltas. Kai gims vaikutis, ją priglaus karitas”.

Aukojo daiktus ir pinigus
Ši graudi istorija tapo puikiu pasipelnymo šaltiniu. Pradėjusios aukoti drabužėlius, voneles, vežimėlius, žaisliukus, moterys nepašykštėjo ir pinigų. Nemaža dalis www.supermama.lt lankytojų yra užsienyje gyvenančios lietuvės. Jų piniginės perlaidos buvo gana solidžios – nuo 300 litų.
Portalo lankytojos buvo susitikusios su nuskriaustąja Aukse Šemėnaite iš Jekelių kaimo ir jos globėja Vilma Papinigyte.
Viena iš portalo lankytojų Skorpioniuku pasivadinusios V.Papinigytės priglaustai gimdyvei pasiūlė pastogę, o jos būsimo vaiko tėčiui – 1000 litų atlyginimą. Iš namų išvarytai devyniolikmetei suteikta galimybė su kūdikiu įsikurti nuosavame name netoli Vilniaus. Darbas šalia būtų nesunkus ir gerai mokamas. Tačiau Skorpioniukė gimdyvės vardu atsisakė netikėto dosnaus pasiūlymo. Tai siūlytojai sukėlė įtarimų, nes atsisakiusi dovanai duodamo būsto ir lengvai uždirbamų pinigų neturinti kur gyventi moteris tikrai negalėtų.

Moterys tapo seklėmis
Interneto lankytojos ėmėsi tyrimo ir išsiaiškino, kad labdarą renkanti Vilma gyvena Vilniuje, yra ištekėjusi už azarbaidžaniečio, turi septynių mėnesių sūnelį.
O nuskriaustoji mergina, kuriai rinkti pinigai ir daiktai, turi mylinčius tėvus, puikų būstą bei dirbantį vaikiną. Moterims apsilankius Jekelių kaime, paaiškėjo, kad Auksė ne tik gerai gyvena, bet ir yra išvažiavusi gimdyti į Vilniu, o kol tai įvyks, neva apsistojusi pas draugę.
Internete pasiskundusi vos nelikusi be vyro, Vilma ,,Mamos žurnalui” davė interviu apie nepaprastą jos ir azerbaidžaniečio Vusalio meilės istoriją. Šeima gyvena bendrabučio tipo daugiabutyje. Pinigų pragyventi jiems užtenka.
Vilma internetinėms draugėms teigė šventai tikėjusi Auksės nelaime ir atsiprašė visų drabužius, daiktus ir pinigus aukojusių mamų.

Jaučiasi apgauta
,,Respublika” telefonu vakar pasikalbėjo su Vilma. Ji sakė, kad Auksė maždaug prieš savaitę pagimdė berniuką. Auksė tebėra ligoninėje Vilniuje, nes jai atlikta cezario pjūvio operacija. Kol kas 22 metų gimdyvė nežino, kokį vardą duos sūnui.
Vilma pasakojo, kad internete naršančios mamos buvo pas ją atvykusios ir atsiėmė beveik visus daiktus: ,,Atidavėme daiktus. Pinigų buvo pervesta nedaug. Bet , manau, paskubėta iš Auksės atsiimti tai, kas buvo duota”.
Vilma tvirtino, jog dauguma paaukotų daiktų buvo visai nauji, o Auksei ir jos vaikui sukrautas toks kraitis, kokio negali įsigyti nereta mama.
,,Auksei reikėjo pagalbos. Bet ji apgavo mane, o aš internete apgavau mamas. Pati to nenorėdama apgavau… Todėl daiktus grąžinau”, - kalbėjo Vilma.
Ji ,,Respublikai” sakė anksčiau pažinojusi Auksę. Vilma tvirtino tebetikinti Auksės istorija. ,,Nors jos šnekos dažnai keičiasi, tebemanau, kad Auksei reikia pagalbos. Buvau jos aplankyti ligoninėje. Jei jos šeima ir vaikinas būtų normalus, argi Auksė neturėtų mineralinio vandens, maisto, vaikui reikalingų priemonių? O ji net sauskelnių neturi…” – sakė Vilma.
Moteris tame pačiame internetiniame portale paragino mamas apsilankyti pas Auksę ligoninėje ir įsitikinti, kad ji vaiko gimimui tikrai nėra pasiruošusi.
Vilma viliasi, jog kartą apgautos ir melagingą istoriją išgirdusios mamos apsigalvos. ,,Auksės vaiko tėtis nelanko jos ligoninėje. Kiek žinau, jos kaime tikrai niekas nelaukia grįžtančios”, - vakar pasakojo moteris.
Vilma sako nuslėpusi tik tai, kad pažinojo Auksę ir kad ji pati kreipėsi pagalbos. Be to, internete Vilma netiksliai nurodė gimdyvės metus.
Vilnietė tvirtino, jog internete paskelbusi graudžią Auksės istoriją nenorėjo pasipelnyti mamų sąskaita. Vilma tvirtino tikėjusi Auksės sunkia padėtimi, norėjusi padėti, o mamų atlikto tyrimo rezultatai ją pribloškė. ,,Manau, kad nėra viskas taip, kaip mąsto aukojusios mamos”, - pridūrė Vilma.

P.S. Internetinės svetainės nemokama reklama.
Atsakyti
supermamytės, bendravusios su abiem herojėm, pasakykit, jei jau supratot - tai kuri iš jų meluoja toliau? bash.gif
Atsakyti

. Nemaža dalis www.supermama.lt lankytojų yra užsienyje gyvenančios lietuvės. Jų piniginės perlaidos buvo gana solidžios – nuo 300 litų.

Iš kur tie pinigai ? kiek aš žinau pelenė 300 lt buvo persiuntus į saskaita forumietei . o ar dar kas siuntė ? Ar šita istorija pagražinta g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2006 02 07, 08:27)
supermamytės, bendravusios su abiem herojėm, pasakykit, jei jau supratot - tai kuri iš jų meluoja toliau?  bash.gif

Pagal mane skorpiukas wink.gif , bent man asmeniskai ji melavo .
Atsakyti
man irgi atrodo, kad skorpiukas g.gif jau toks juokingas pasirodė tas jos naivumas schmoll.gif
Asmeniškai aš pamačiau šią temą, perskaičius skorpiuko sukurtą temą, apie vaikų vardus ir ten nukreipimą į šią temą, kad tipo pažiūrėkit, kokia ji gerutė. Ir nuo pat pirmų eilučių susidomėjusi skaičiau (bet tema jau buvo uždaryta), nes kilo įtarimas vien perskaičius, kad sutiko verkiančią stotelėje schmoll.gif galvoju prasideda serialas, ne kitaip doh.gif g.gif
Atsakyti
Skorpiukė yra melagė, tai jaučiasi.
Atsakyti
Merginos, o čia neįžvelgiate patologijos? Va , kad ir Auksės žodžiai, kad skorpiukas, bet kokiu būdu nori įsteigti tą fondą. Tik va klausimas, ką tas fondas rems?
Apmaudu, kad naudojasi kitų gerumu, kaip priemone praturtėti ar parodyti savo svarbumą.
Smagu, kad vaikučiu bus pasirūpinta, aš renax žodžiais tikiu.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 02 07, 12:50)
Merginos, o čia neįžvelgiate patologijos? Va , kad ir Auksės žodžiai, kad skorpiukas, bet kokiu būdu nori įsteigti tą fondą. Tik va klausimas, ką tas fondas rems?
Apmaudu, kad naudojasi kitų gerumu, kaip priemone praturtėti ar parodyti savo svarbumą.
Smagu, kad vaikučiu bus pasirūpinta, aš renax žodžiais tikiu.

koks dar fondas, ar ji kliedi? nori aukotis, aukoti - čia pilna žmonių, kurie tuo užsiima... ta pati Renax - ji tikra šaunuolė!Nori padėti - padėk jai, išvežiojimuais, surinkimai, informaijos surinkimais.. o ne ..

ajk jau.. negaliu, pikta kad net rankos dreba...
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 17:04)
Ir priedo koks gi tu ZHEMAS KIRMINAS INGAKALNI tershdamas kitus mano visai nekaltus ir su tuo nesusijusius forumiukus-tu tiesiog šiukšlė kuri buvo išmesta savartynan(nes tada auksei netiko tavo pasiulymas) ir su tuo negalėdama susitaikyt bandai isikasti sau uodego lotuliukas.gif
Anegi tau turbut iprastas raustis mėšle-nepilnavertiškumo kompleksas
PADUGNĖ

Tik siandien pamaciau sia tema. O siaube, koks baisus zmogus ta skorpiuke,kiek pykcio turi. Kai prigauta, tai ir pyksta labiausiai ant ingakalnio. Kosmaras, tai kokia ji mama?
O tau, ingakalni, didziuliai palaikymai is pajurio!
Atsakyti
Kažkokia nesąmonė, nepatikėčiau, kad dar ir taip būna doh.gif
Nu negi buvo tikima, kad neišaiškės? Kažkaip tokiais pavieniais atvejais ir nepasitikiu "turiu draugę, kuriai reikia..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita02: 07 vasario 2006 - 12:30