Atsirado naujų faktų, taigi temą atidarau. Tik labai neįsijauskit komentuot
QUOTE(mamulia @ 2006 02 06, 17:36)
Atsirado naujų faktų, taigi temą atidarau. Tik labai neįsijauskit komentuot
QUOTE(boruzka @ 2006 02 06, 17:58)
visi daikteliai jau pas Aukse bet apie skorpiuka as geriau patylesiu ...
Tai kas ten dar atsitiko?
Specialiai Mamos žurnalą nusipirkau, tokia faina šeimyna pasirodė
QUOTE(Agotukas @ 2006 02 06, 18:05)
Tai kas ten dar atsitiko?
dar sestadienio respublikoj yra straipsnis apie visa sita istorija.
tada as parasysiu savo nuomone.panasu kad skorpiukas pasinaudojo Aukses istorija ir jos naivumu, savo geram vardui uzsitarnauti.Aukses klaida buvo ta kad ji laiku nepasake tiesos.
QUOTE(boruzka @ 2006 02 06, 18:32)
dar sestadienio respublikoj yra straipsnis apie visa sita istorija.
tada as parasysiu savo nuomone.panasu kad skorpiukas pasinaudojo Aukses istorija ir jos naivumu, savo geram vardui uzsitarnauti.Aukses klaida buvo ta kad ji laiku nepasake tiesos.
o iš kur visa ta informacija? ar čia pati Auksė prisipažino?
Pabandysiu atspauzdint veliau aukses laiska , ilgas labai .
Niekada negalvojau kad imanoma taip , bet pasirodo imanoma.
Aukse su leliuku jau namuose pas vyro tevelius . Skorpiuk turek sazines ir neliesk jos dabar , ir negazdink . Tu tik man pasakyk kodel tas zaislas kuris pirktas uz Laimos pinigelius buvo pas tave . Ir iki kiek nebaisu meluot ?
Viskas mano atzvilgiu si istorija issemta .
Niekada negalvojau kad imanoma taip , bet pasirodo imanoma.
Aukse su leliuku jau namuose pas vyro tevelius . Skorpiuk turek sazines ir neliesk jos dabar , ir negazdink . Tu tik man pasakyk kodel tas zaislas kuris pirktas uz Laimos pinigelius buvo pas tave . Ir iki kiek nebaisu meluot ?
Viskas mano atzvilgiu si istorija issemta .
Merginos, labai prašau, netrukdykite Rasmos savo laiškais, ji turi gyvenime dabar didesnių reikalų, nei forumo gyvenimas
Kaip ten yra su tais suaukotais daiktais?
Kaip ten yra su tais suaukotais daiktais?
Man irgi įdomu laiškas, nes kol kas girdėjom tik skorpiuko versiją.
Gal kas gali atspauzdint uz mane duociau kopija , pas man 38 temperatura ir dar kelione vakare i latvija , baigiu nukvakt .
Tikėjausi nuskanuoti ir įdėti, deja neveikia skaneris Atspausdinsiu ir įdėsiu...