Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(VJM @ 2006 01 24, 15:21)
Man tai panašu į mušimą į vienus vartus.  O kur žmogaus teisė apsiginti?  Linčo teismas, regis, teisiškai nereglamentuotas mūsų šalyje.  Ar  neatrodo, kad neišsiaiškinus viską iki galo, negalima tokių dalykų rašyti.    Be to, viešinti asmeninius duomenis ir perdavinėti nuotraukas be to asmens sutikimo yra nusikaltimas.

jei jau pradėjai apie Teisę, tai gal pasakysi, ar apgaule išvilioti daiktai, pinigai ir kitas turtas, kuris viršija 1Mgl normalu - ar už tai negalima patraukti baudžiamojon atsakomybėn? na bent administracinę baudą prisiteisti - argi tai nėra reglamentuota mūsų teisinėje valstybėje?
O ką manai apie viešą ižeidinėjimą ? - už tokiu žodžius,kurių buvo primėtyta į mano daržą - taip pat jeigu gerai išmanau Konstituciją, galima prašyti atlyginti moralinę žalą, plius dar grąsinimai... (nors ir nieko ten tokio..)
o kas yra NUSIKALTIMAS,gali čia nepasakoti, ne durnių laivas susirinko, kam reikia ir kas nori - žino.
O ką galima rašyti - ko ne - čia manau jau ir moderatorių darbas sužiūrėti, jei dar nepastebėjai,nebuvo pradėta kalbėti šia tema viešai ir atvirai, tol kol nežinojom tiesos, o skorpiukas, ir pati kalta,kad jei yra tikrai visiškai svetima - auka irgi - tada, nereikejo meluoti,kai jau buvo pradėta spausti... melavo - todėl taip ir išėjo - jei ji nekalta visai - tada kaip viešai užpuoliau- taip pat viešai ir atsiprasysiu
Atsakyti
QUOTE(happymother @ 2006 01 24, 16:04)
Krysta internetas yra vieša vieta kur bkiekvienas turi teisę išsakyti savo nuomonę

Šis forumas vadinasi "Paremkime vaikus", todėl aš tik pasiūliau išsakydama savo asmeninę nuomonę susilaikyti nuo emocijų ir vieni kitų įžeidinėjimų. Tiesiog kantrybės truputį. Emocijos jau liejasi per kraštus. Yra toks forumas "Paplepėkime", ten galima apie ką nori. Žinau, kad moderatorių darbas reguliuoti, todėl aš dar kartą kartoju, kad išsakau tokią savo nuomonę. Pritariu, kad linčo teismo nereikia, remiantis emocijomis galima padarti daug neteisingų išvadų.
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 06:11)
Kagi merginos aš pati likau be zhado
Tai ka pati čia perskaičiau mane šokiravo
Man pačiai buvo šiandien labai keista kai Aukse paskambino iš ligonines ir pasake kad jos buves vaikinas laukia prie mano namu apačioje-nuveš daiktus pas močiute
Neleidau nes buvo zhadeta kad nuveš jos dede,taip pat pasiteiravau-juk jus išsiskyre,per tiek laiko jis ne kuo nepadejo,nieko neturi ir dabar jau net daiktus gali nuvezht
Bet ne tai esme
Ash ja ish tiesu priglaudzhiau pas save kaip visiškai nepazhystama zhmogu,kuris neturejo kur eit,buvo alkanas ir nieko su savimi neturejo,tik po kurio laiko kol gyveno pas mane mes išsiaiškinom kad kadaise mokiausi su jos sese siuveju ir automechaniku profteke,kad prieš 6metus esu net buvusi pas jos sese ir ja svechiuose,bet jos nepamenu nes ji buvo dar visai mergaičiuke
Kas dejosi mano namuose nerašiau i saita nes nemaniau kad tai butina - kad nebutu jos adresu apkalbu(aš jos istorija tikejau aklai)
Tad dabar galiu viska parašyt ir jus mane suprasit:
Aukse sutikau stoteleje vakare verkenchia-pasiteiravau kas-išvare iš namu,,,
Palikusi ja paskambinau vyrui ir papasakojau visa istorija-vyras liepė gryzht ir su savim ja pasiimt namo,mes ja priglausim o kaip toliau zhiuresim
Tad taip ji pas mane ir atsirado,ji pasakojo kad su vaikinu nieko neaišku(bandzhiau aiškintis su juo),kad nieko neturi ir kokia ji vargšė
Namuose sėdėdavo virtuvėje ant sofos ir net nenorėdavo bendraut-te nie galvojau ir taip jai sunku ka lysiu jai i širdi(aš kadaise buvau tokioije situatsijoje tad bandzhiau ja suprast iš savo gyvenimo patirties),galiausiai daviau savo mobiliuka ji isistatė korta(savo iš savos striukės kišenes),nieko namuose nepadėdavo(tik paskutines dienas pradėjo padedinėt šiek tiek buityje)jai ir gaminau,ir padėdavau po nosim,ir nurinkus suplaudavau indus-trumpiau tariant buvau tarnaite verysad.gif
Prasidėjo pas ja kiaurus vakarus susirašinėjimai mobiliuku-teigdavo,kai paklausdavau su kuo,su vaikinu,sesėm aišinasi arba su vienintele pusesere Lina bendrauja-giliau nesistengiau lyst(nors dabar suprantu,kad bendravo greičiausiai ir su tėvais ir su visais kitais)
Buvau nusiuntusi ,kai mano brolis vazhiavo i musu kaima(musu kaimas pakeliui Kaltanenai)uzhsukt pas save pabandyt susitaikyt su tevais,jei nepavyks vazhiuok su mano broliu i musu kaima pailsėk ,grynu oru pakvepuosi(prieš naujuosius)gryzho po nauju,brolis man pasakė kad jos mama lovoje su gipsu,tėvo nebuvo(Auksė teigė kad greičiausiai kur valkiojasi,geria)teigė kad šalia lovos matė soske nuo alaus(greičiausiai ir ji geria)
Bandzhiau susisiekti su vaikino tėvais,bet jie nelabai leidosi i kalbas bet jei jau taip gal ja ir priims po gimdymo,bet nelabai norėjo
Vėliau nemuose buvo nesusipratimu daug,viena vakara Auksė išėjo tipo pasivaikščiot,apie 17valanda vakaro gryzho tik kitos dienos popiete-bandzhiau jai dasiskambint bet mobilus buvo išjunktas,jos vaikino taippat-visa nakti pamainom su vyru prasibaladojom po visa miesta(nes pas mane mazhas vaikas6,5mėn,o palikt neturiu kam)taksui nemazhai pinigu išleidom verysad.gif
O ji kaip niekur nieko gryzho ir net nesiteikė pasiaiškint(taip ir nezhinau kur ji buvo)pradėjus kelt skandala mane vyras sustabdė(mat ju papročiais negalima nervint nieščios moters,jos išvaryt ar mušt-tai vienos didzhiausiu nuodėmiu,bet pasakė kai tik pagimdys ji čia daugiau negryš)
Vakarai tesėsi toliau-ji ir toliau bendravo tik savo mobiliuku,sms ezhys nemokami i visus tinklus,negana to kai viena vakara su vyru nusprendėm pabandyt palaukt kol ji uzhmigs,kad galėtume kambariuke pabandyt meile uzhsiimt,tai likau be zhado-nes kai viskas prasidėjo mes pajutom lišnas rankas,prdzhiai net nesusigaudzhiau kas vyksta,o ji -aš irgi noriu blink.gif vyras apsirengė ir išėjo,poto kai gryzho po poros dienu nebendravo-tik pasakė,kai gims viskas!!!!!!!1
O ryte ji man pasakė kad nieko nepamena greičiausiai lunatikavau ir labai apgailestavo,raudonavo 4u.gif  blink.gif
Velnei rautu bendravau su savo vienintele drauge ir jai guodzhiausi,Viktorija-kuri barniu ikarštyje tarp musu neiškentusi prisijunge ir pabandė mane gint bet jus mane apkaltinot kad tai aš kitu niku unsure.gif
Dabar galiu teigt kad ji išties rukė ir nemazhai po pakeli i diena,o ne po dvi cigaretes kaip teigė mano namuose Renaksui ir LaimaiA(nedaviau,pati naglai imdavo nuo stalo-nejaugi slėpt,paaiškinau kad kenkia bet draust ne mano valia,o atsakyt neštukei negalima)
Kai pasipylė iš jusu visokie pasiulymai pagalba dėl gyvenamos vietos ji (dabar suprantun apsimesdavo)tipo negalėdavo apsisprest,viena diena taip kita kitaip,taip ir jus klaidindavotės,taip kaip aš viska kas vyksta skelbiau forume,o kai galiausiai nusprendėt ja tikrint pasakė man kad priims vaikino tėvai ir nenorinti skandalo savam kaimė ar gųdos ir apkalbu
Tiesa dar pamiršau pasakyt kad ji tiksliai nezhino nuo ko laukiasi,taip kaip išsiskyrusi su ankstesniu vaikinu greit susibičiuliavusi su savaja vaikystės meile-jis tai zhino

Merginos aš tikrai aklai ja tikėjau ir gyniau ja nes nenorėjau kad ji "vargshele"nervuotusi(esu buvusi panašioje situatsijoje-tik gal šiek tiek lengvesnėje nei ji vargšelė,,,,tiesiog zhinau koks mano mazhulis gimė nervuotas tad nenorėjau kad nukentėtu dar vienas vaikas verysad.gif )uzhtad per viska lysdavau su jumis i konfliktus,gindama ja aklai
Pati patikrint jos negalėjau taip kaip neturiu kam palikt savo mazhiaus(jau minėjau)ir mašiniuko neturiu verčiuosi ,neslepiu,nelengvai pati tik tiesiuosi ant koju po savo gyvenimo išbandymo
Per papildomo zhmogaus atsiradima namuose nesusimokėjau net uzh praito mėn komunalkes ir skoloj likau draugei 100Lt-tai pačiai Vikai
Gal gyvenu nepasiturinčiai,bet nevogiu ir melu neuzhsidirbinėju kad pragyvenčiau
Ir kam man pačiai rubeliai kurie jau  mano mazhiui netinka,taip pat ir pampersai ar lovyte kuria turiu pati,ir zhaisliuku mano mazhuliui netruksta
Auksės ligonin nebuvau aplankyt taip kaip lauke per šalta,kad galėčiau su mazhium viešuoju transportu ten nuvykt,bet kai nuvyksiu jai jau tikrai mazha nepasirodys,per ja-net su vyru susipykau kai ji išvyko i ligonine,tad jai shakutės ir nuo manes
Visas gėris kuri sunešėt guli grazhiai sudėlioti maišiukuose,nič nieko iš ten nėra prapuole , net surašyta ko ir kiek

O juk mane perspėdinėjo Renata555 kad buna mamyčiu apie kurias net tu neisivauzduoji-NEEEEEEEE NEMANO,o kas iš to gavosi
Aš jusu nuoširdzhiai atsiprašau,ir patikėkit ne dėl to kad grasinat teismais,o dėl savo naivumo ir aklizmo
MAN TAI GERA BUVO PAMOKA,bet upo nepraradau atidaryt globos namus ir aš juos atidarysiu-BET NEBEBUSIU TOKIA AKLA

nu zinokit man tas pasakojimas apie lisnas rankas tai cia jau virsune ir jinai tipo taip ramiai atreagavo g.gif jau tikrai pasaku pasaka
Atsakyti
Nesupratau kas ten dėl straipsnio susinervino. Jis yra rašomas skorpiuko užsakymu ir niekas nespėjo nieko sulaikyti tongue.gif Taigi niekas nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VJM @ 2006 01 24, 15:21)
Mamulia, Labai gerbiu tave už tavo pagalbą vaikučiams, ypač angelėliui Juliukui, 4u.gif  bet ar neatrodo, kad perlenkėt lazdą su ta istorija Mamos žurnale.  Man tai panašu į mušimą į vienus vartus.  O kur žmogaus teisė apsiginti?  Linčo teismas, regis, teisiškai nereglamentuotas mūsų šalyje.  Ar  neatrodo, kad neišsiaiškinus viską iki galo, negalima tokių dalykų rašyti.    Be to, viešinti asmeninius duomenis ir perdavinėti nuotraukas be to asmens sutikimo yra nusikaltimas.

Nelabai supratau ką turite omenyje?
Aš neturiu nieko bendro su žurnalu "Mamos žurnalas". Aš dirbu žurnalo "Mažylis" redaktorės pavaduoja.
Jokio straipsnio apie skorpiuką nerašiau, nerašau ir neketinu to daryti.

Straipsnį apie skorpiuką rašė "Mamos žurnalo" žurnalistės, kurios, be kita ko, paminėjo ir steigiamą skorpiuko labdaros paramos fondą, bei jos kvietimą prisidėti visus norinčius. Išaiškėjus kai kurioms detalėms, išties paskambinau "Mamos žurnalo" redaktorei ir perspėjau, kad istorija turi neaiškumų ir pan., tad pasiūliau jai šiuo klausimu pasidomėti.

Tiek. Taigi toliau sekančius man metamus kaltinimus linčo teismu ir duomenų viešinimu, nuotraukų skelbimu ir pan. - atmetu. Neturiu su tuo nieko bendro.
Atsakyti
gimdymas prasidėjo smile.gif nestuke.gif
kaklelis atsidares ja tris keturis cm
sarėmiai kas tris dvi mionutes
suleisti nuskausnamieji

PALAIKYKIM VISOS MINTIM MAZHAJI ANGELIUKA smile.gif JAM BUS ZHYMIAI LENGVIAU IŠLYST I ŠI PASAULI wub.gif wub.gif wub.gif
DABAR REIKIA GALVOT APIE VYKSTANTI STEBUKLA _JUK TAI TIKRAS DIEVO STEBUKLAS wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ne viska skaiciau, bet nesuprantu paskutines zinutes g.gif Ji ten ka, su kompu prie gimdyves sedi ir apraso veiksma doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 24, 21:17)
gimdymas prasidėjo smile.gif  nestuke.gif
kaklelis atsidares ja  tris keturis cm
sarėmiai kas tris dvi mionutes
suleisti nuskausnamieji
PALAIKYKIM VISOS MINTIM MAZHAJI ANGELIUKA smile.gif JAM BUS ZHYMIAI LENGVIAU IŠLYST I ŠI PASAULI wub.gif  wub.gif  wub.gif
DABAR REIKIA GALVOT APIE VYKSTANTI STEBUKLA _JUK TAI TIKRAS DIEVO STEBUKLAS wub.gif  wub.gif  wub.gif

Skorpiuk, Tu tundra...Ta moteriškė tave į tokią padėtį
pastatė, o tu jos gimdymą transliuoji doh.gif doh.gif doh.gif .Nu negaliu, kokia naivuolė...
Atsakyti
Man nusispjauti kas ir kaip ten bet vaikutis cia niekuo detas
ash ji kiekviena vakara jauciau glosciau klausiau kalbejau ir dainavau
tad jis cia jis cia niekuo detas jis Dievo dovana stebuklas
Atsakyti
[quote=skorpiukas,2006 01 24, 22:46]
Man nusispjauti kas ir kaip ten bet vaikutis cia niekuo detas
ash ji kiekviena vakara jauciau glosciau klausiau kalbejau ir dainavau
tad jis cia jis cia niekuo detas jis Dievo dovana stebuklas

Ar ne per dažnai Dievas minimas šitoj bjauriuoj istorijoj?Skorpiuk, nebijai gaut sprigtą į kaktą nuo Kūrėjo už piktžodžiavimą?
Atsakyti
Gal baigiam , nes toks pasikoliojimas nei vienai pusei nedaro nieko gero .
Siuo metu ateina i pasauly labai daug kudikiu , paprasciausiai kadangi ta mama uzgavo kitas mamas manau nelabai ydomu joms , tai siulyciau neastrinti diskusijos ir tiek. Kudikis nekaltas ,bet nesidziaugiame juk kad dabar kazkur afrikoje gimdo . Paprasciausiai baigiam , viskas issispres susides taskai , ir bus ramybe musu kaime .

Atsakyti
QUOTE(renax @ 2006 01 24, 23:02)
Gal baigiam , nes toks pasikoliojimas nei vienai pusei nedaro nieko gero .
Siuo metu ateina i pasauly labai daug kudikiu , paprasciausiai kadangi ta mama uzgavo kitas mamas manau nelabai ydomu joms , tai siulyciau neastrinti diskusijos ir tiek. Kudikis nekaltas ,bet nesidziaugiame juk kad dabar kazkur afrikoje gimdo . Paprasciausiai baigiam , viskas issispres susides taskai , ir bus ramybe musu kaime .

umn.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti