Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(jovitele @ 2006 01 24, 14:19)
Man keistas noras mamyčių sužinoti kaip ta Auksė laikosi.Taigi ji aferistė, kam iš vis dar gilintis į šią istoriją.Paimti daiktus iš Skorpiuko ir palikti forume šią temą kaip pamoką.Nes tikim mes Skorpiuku ar ne - jokio skirtumo , visos turim laisvą valią pasirinti, nieko nauja čia nepridiskutuosim.

mums idomu ne pati Aukse o jos leliukas schmoll.gif
Atsakyti
Mindira , Tu tikriausiai iš pradžiu nematei , kaip kaip tema vadinos . Nes mamulia ją pakeitė . Kad vaikai neatsidurtu vaikų namuose . Už tai taip žaibiškai mamytės ir suregavo . Ir viską jai sunešė. Jai neesi buvęs kada vaikų namuos tai siulyčiau tau i juos nueit . Už tai nepažįstamai merginai buvo siulomas net gyvenamas plotas ingakalnio .Kad tik vaikiukas neatsidurtu vaikų namuose . O pasirodo čia tik nekaltas [COLOR=red] Melas pagal tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happymother: 24 sausio 2006 - 14:55
QUOTE(Karna @ 2006 01 24, 14:33)
ne, nu bet tikrai, negi taip sunku patikėti, kad dauguma mūsų nesugebėtų suregzti tokios "romatiškos" istorijos, ypač tokiu tikslu?????  bash.gif

Aš tik norėjau pasakyti, kad yra nemalonu prašyti pagalbos (juk visokių žmonių yra, vieniems nieko tokio prašyti pagalbos, kitiems tai nemalonu)
Pati kažkada buvau atsidūrus panašioje situacijoje ir taip pat teko sulaukt pagalbos, man tas nebuvo malonu schmoll.gif , tad aš tokį melą suprasčiau ax.gif ,kai nenori visko pasakyt apie save, tik čia jau kita situacija, įdomu būtų pamatyti tą Auksę, ką ji pati pašnekėtų, kodėl taip durnai elgėsi g.gif g.gif , juk nemažai būna skelbimų, kur prašoma padovanoti vaikiškų daiktų, ir kur dovanoja, tai nemanau, kad čia koks pasipelnymas ax.gif
Atsakyti
Aš manau, kad neetiška dabar kiekvienai aptarinėti kas kaltas, kas ne, juk yra mamų, kurios dalyvavo šitoje akcijoje, viską išsiaiškino, o Skorpiukas paskelbė paliaubas 000189.gif
Gal palaukim, kol mamos surengs Skorpiuko ir Auksės akistatą ir mums papasakos - viena yra skaityti apie viską, kita - akis į akį kalbetis ir išsiaiškinti. O dabar visos susirinkę puola kaltinti, smerkti arba ginti. Visada iš šalies yra lengva ir paprasta apie viską nuspręsti tame nedalyvaujant. Kantrybės, tiesa bus išsiaiškinta iki galo! Ir ji nepriklausys nuo mūsų aptarimų. Juk kuo daugiau emocijų, tuo sunkiau viską suprasti.
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2006 01 24, 15:37)
mums idomu ne pati Aukse o jos leliukas  schmoll.gif

sakiau daugiau cia nesikisiu, bet...
mamos jus pacios sau priestaraujat! vienam poste, reik viska atimt, palikt vaikuti ir mama su nuogu uzpakaliu, atsiprasau uz issireiskima, kitam, jau rupi leliukas...
Atsakyti

Krysta internetas yra vieša vieta kur bkiekvienas turi teisę išsakyti savo nuomonę
Gretuti, Aukse turi artimuosius jie ja pasirupins jos draugas dirba . ji tikrai nebus nuoga basa ..

Atsakyti
Tik įdomu būtų sužinoti kai tiesa tikra išaiškės 4u.gif

kada galvojate vykti į ligoninę blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(happymother @ 2006 01 24, 16:04)
Krysta internetas yra vieša vieta kur bkiekvienas turi teisę išsakyti savo nuomonę
    Gretuti, Aukse turi artimuosius jie ja pasirupins jos draugas dirba . ji tikrai nebus  nuoga basa ..

tai koks tikslas toliau dometis jos vaikeliu, jei niekas nesiruosia toliau padet tam mazyliui?
Atsakyti
QUOTE(gretulis @ 2006 01 24, 15:14)
tai koks tikslas toliau dometis jos vaikeliu, jei niekas nesiruosia toliau padet tam mazyliui?

Smalsumas tongue.gif
Atsakyti
Nežinau, merginos, tokį ažiotažą sukėlėt blink.gif Skaičiau ir man pasirodė, kad tiesiog su malonumu narstot Skorpuką po kaulelį, vieną už kitą gražesnius komentarus rašot. Negaliu pamatuoti (jūs taip pat) Skorpuko kaltės, nes nežinau, kaip ten viskas iš tikrųjų vyko, o teisėje sakoma: kol faktai neįrodyti, asmuo yra nekaltas. Šiuo atveju niekas negali įrodyti faktų ar jų patikrinti. Viskas remiasi tik jūsų prielaidomis ar spėjimais.
Mamulia, Labai gerbiu tave už tavo pagalbą vaikučiams, ypač angelėliui Juliukui, 4u.gif bet ar neatrodo, kad perlenkėt lazdą su ta istorija Mamos žurnale. Man tai panašu į mušimą į vienus vartus. O kur žmogaus teisė apsiginti? Linčo teismas, regis, teisiškai nereglamentuotas mūsų šalyje. Ar neatrodo, kad neišsiaiškinus viską iki galo, negalima tokių dalykų rašyti. Be to, viešinti asmeninius duomenis ir perdavinėti nuotraukas be to asmens sutikimo yra nusikaltimas.
Atsakyti
QUOTE(VJM @ 2006 01 24, 15:21)
Nežinau, merginos, tokį ažiotažą sukėlėt  blink.gif  Skaičiau ir man pasirodė, kad tiesiog su malonumu narstot Skorpuką po kaulelį, vieną už kitą gražesnius komentarus rašot.    Negaliu pamatuoti (jūs taip pat) Skorpuko kaltės, nes nežinau, kaip ten viskas iš tikrųjų vyko, o teisėje  sakoma: kol faktai neįrodyti, asmuo yra nekaltas.  Šiuo atveju niekas negali įrodyti faktų ar jų patikrinti.  Viskas remiasi tik jūsų prielaidomis ar spėjimais. 
Mamulia, Labai gerbiu tave už tavo pagalbą vaikučiams, ypač angelėliui Juliukui, 4u.gif  bet ar neatrodo, kad perlenkėt lazdą su ta istorija Mamos žurnale.  Man tai panašu į mušimą į vienus vartus.  O kur žmogaus teisė apsiginti?  Linčo teismas, regis, teisiškai nereglamentuotas mūsų šalyje.  Ar  neatrodo, kad neišsiaiškinus viską iki galo, negalima tokių dalykų rašyti.    Be to, viešinti asmeninius duomenis ir perdavinėti nuotraukas be to asmens sutikimo yra nusikaltimas.

Nusikaltimas viesinti a.k. o gimimo data galima, varda pavarde irgi manau galima ci agi neslapta info.
Cia juk forumas kas ka nori tas ta sneka, diskutuoja bando kazka issiaiskint, neisikertu kur cia beda g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretulis @ 2006 01 24, 15:00)
sakiau daugiau cia nesikisiu, bet...
mamos jus pacios sau priestaraujat! vienam poste, reik viska atimt, palikt vaikuti ir mama su nuogu uzpakaliu, atsiprasau uz issireiskima, kitam, jau rupi leliukas...

Leliukas juk neliks nuogas kaip tu sakai jo mama yra pajegi pati viska susipirkti tik kad per tingini ir savo ambicijas to nepadare tai jau jos reikalas
Atsakyti