Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

Na ir x failai cool.gif
Atsakyti
Nu ir ilgai skaiciau, bet viska perskaiciau doh.gif

Siaip tai as tikiu skorpiuku, juk kiekvienam zmogui gali taip nutikti, o jei dar koks naivesnis esi, tai ir patiki visu melu.

O ji tik padeti norejo, tai kas cia blogo jei pamelavo apie jos padeti(be to jos pacios prasymu). Ir kaip kazkuri rase, tai ar labai jau cia daug kainuoja viskas, juk gaus 1000 lt vienkartine ir susipirks viska, o be to yra ir zmoniu kurie dovanoja ivairius daiktus, tad skorpiukei ju nereikia schmoll.gif

Cia kalciausia pati Aukse, ir as tikrai net nebuciau laukusi kol ji pagimdys schmoll.gif , buciau visa tiesa isrezusi jai i akis bash.gif
Tikrai blogai pasielge, be galo pati apsimelavo blink.gif

Gerai, kad viska isaiskinot mirksiukas.gif bus kitiems pamoka, kad nereikia pasitiketi aklai schmoll.gif

Beje jums skorpiuke pasiule nuvaziuoti kartu i VGN, ten ir paziuresit kas ka melavo, tada tikrai bus aisku viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2006 01 24, 14:29)
O ji tik padeti norejo, tai kas cia blogo jei pamelavo apie jos padeti(be to jos pacios prasymu).

kas blogo? atsakau - sugriovė pasitikėjimą žmonėm, besikreipiančiais pagalbos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2006 01 24, 14:29)
o be to yra ir zmoniu kurie dovanoja ivairius daiktus, tad skorpiukei ju nereikia schmoll.gif

beje, ar atkreipėte dėmesį, kad Skorpiukas kitoj temoj prašė, prisidengdama savo priglausta nelaimėle, kad atiduotų vežimėlį iš Vilniaus sandėliuko jos vaikui (nes jie atseit brangiai kainuoja), o savąjį, kaip nebereikalingą, ji atiduos Auksei. ar tai nėra naudos ieškojimas sau schmoll.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2006 01 24, 13:52)
kas blogo? atsakau - sugriovė pasitikėjimą žmonėm, besikreipiančiais pagalbos verysad.gif

Na, o man įdomu, kaip pačios elgtumėtės tokioje situacijoje? g.gif
Jau visos nejaugi ir nepameluotumĖt g.gif , jeigu pati Aukse prašė jos visos tiesos nesakyti?
Lengviausia yra pasmerkti žmogų, nors ir iki galo visko neišsiaiškinot schmoll.gif
Juk daiktai niekur nedingo, pinigai yra, tai koks cia aferizmas g.gif

O pasitikėjimo nesugriovė, tik ši situacija parodė, kad nereikia aklai pasitikėti visais, o visų pirma išsiaiškinti kaip yra iš tikrųjų, ir tada jau suteikti pagalbą 4u.gif
(juk dauguma parašė, kadnuo pat pradžių matė, jog ši situacija keista -nešvari, tai ir reikėjo išsiaiškinti 4u.gif , o ne paskui užsipulti viena kitą, ir nervus visoms gadintis)
Atsakyti
as pritari mindirai kad vistik reik paiimti daiktus is scorpiuko.jei gimines ja lanko tai pamazu sunesh viska gavus 1000lt nusipirks ir lovyte ir sauskelniu ir t.t
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2006 01 24, 14:05)
Jau visos nejaugi ir nepameluotumĖt g.gif , jeigu pati Aukse prašė jos visos tiesos nesakyti?
Lengviausia yra pasmerkti žmogų, nors ir iki galo visko neišsiaiškinot schmoll.gif
Juk daiktai niekur nedingo, pinigai yra, tai koks cia aferizmas g.gif

O pasitikėjimo nesugriovė, tik ši situacija parodė, kad nereikia aklai pasitikėti visais, o visų pirma išsiaiškinti kaip yra iš tikrųjų, ir tada jau suteikti pagalbą 4u.gif
(juk dauguma parašė, kadnuo pat pradžių matė, jog ši situacija keista -nešvari, tai ir reikėjo išsiaiškinti 4u.gif , o ne paskui užsipulti viena kitą, ir nervus visoms gadintis)

Kokioje tokioje? Situaciju manau betkuri galejo prigalvot dar ne tokiu, vienas dalykas nesakyti visos tiesos, o visai kas kita meluoti ir prisigalvoti istoriju g.gif O daiktai ir pinigai nedingo tik todel, kad laiku spejo viska suuosti. Aklai nieks ir nepasitikejo, tik norejo padet greit, nes juk vaikiukas bet kada galejo ateit i pasauli, jei butu dar koki pora men like, manau butu dar nuodugniau viska issiaiskinta...
Atsakyti
Man keistas noras mamyčių sužinoti kaip ta Auksė laikosi.Taigi ji aferistė, kam iš vis dar gilintis į šią istoriją.Paimti daiktus iš Skorpiuko ir palikti forume šią temą kaip pamoką.Nes tikim mes Skorpiuku ar ne - jokio skirtumo , visos turim laisvą valią pasirinti, nieko nauja čia nepridiskutuosim.
Atsakyti
Manau kad sazininga butu kad parasytu kas nori atsiimt daikciukus ir kad kuri dave ta ir atsiima , o ne viena ar dvi nusprendzia ir atsiimam visus .
Mano nuomuone kad tikrai yra vertingesniu kam butu verta atiduot daiktus bet cia tik mano nuomuone .
Jei planuojam atsiimt tai geriausia padaryt vienu kartu .
Turiu pranest tetis nera niekur dinges , ir ji nera vargse ir vienisa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2006 01 24, 15:23)
Manau kad sazininga butu kad parasytu kas nori atsiimt daikciukus ir kad kuri dave ta ir atsiima , o ne viena ar dvi nusprendzia ir atsiimam visus .
Mano nuomuone kad tikrai yra vertingesniu kam butu verta atiduot daiktus bet cia tik mano nuomuone .
Jei planuojam atsiimt tai geriausia padaryt vienu kartu .
Turiu pranest tetis nera niekur dinges , ir ji nera vargse ir vienisa smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tiesiog, tai yra moteris plevesa, nezinanti kas tai yra motinyste ir nevertinanti to, kas pas ja po sirdele gyvena. Zema, slykstu naudotis mazyliu, norint pasipelnyt melu.
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2006 01 24, 15:05)

ne, nu bet tikrai, negi taip sunku patikėti, kad dauguma mūsų nesugebėtų suregzti tokios "romatiškos" istorijos, ypač tokiu tikslu????? bash.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitele @ 2006 01 24, 14:19)
Man keistas noras mamyčių sužinoti kaip ta Auksė laikosi.Taigi ji aferistė, kam iš vis dar gilintis į šią istoriją.Paimti daiktus iš Skorpiuko ir palikti forume šią temą kaip pamoką.Nes tikim mes Skorpiuku ar ne - jokio skirtumo , visos turim laisvą valią pasirinti, nieko nauja čia nepridiskutuosim.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Paimkit tuos daiktus ir nuvežkit tiems, kam reikia 4u.gif
paskelbkit naują temą, kad dovanojat kraitelį vaikui, ir nuvešit į tokią šeimą, kuriai tikrai reikia pagalbos, beje ir pačios matysit, kad reikia, nes susitiksit mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif ir nebus jokių intrigų biggrin.gif
Atsakyti