Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(*sm* @ 2006 01 24, 11:36)
Na man perskaičius skorpiuko paaiškinimą vis tiek neaišku su tuo lindimu į lovą. Na kokia bebūtų situacija, ir jei kažkokia k.... būdama pas mane namuose lįstų prie mano vyro tą pačią akimirką būtų atia visiems laikams.  schmoll.gif
Arba čia ne Auksė lindo, kad viskas toliau rutuliojasi draugystės-pagalbos forma, arba aš kažko visiškai nesuprantu doh.gif

Iki lovos nedaėjo,bet buvo atidarytos durys ir pareikšta kad ir ji nori
Sureikšminta-nes nervai nelaikė,kita ryt iš ties prisipazhinėjo kad nepamena,kad lunatikavo,o kaip iš ties te Die zhino
Atsakyti
Nu man Skorpiuko pasiaiskinimas normaliai skamba. Argi visos gyvenime elgiames be klaidu ir teisingai? Svarbu laiku atsitoketi, susivokti. Manau tiek kiek Skorpiukas isgyveno atskleidus afera, pakankama bausme visma gyvenimui.

Kas be nuodemes, tegul meta i mane akmeni. Ar ne taip yra pasakyta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2006 01 24, 10:52)
Nu man Skorpiuko pasiaiskinimas normaliai skamba. Argi visos gyvenime elgiames be klaidu ir teisingai? Svarbu laiku atsitoketi, susivokti. Manau tiek kiek Skorpiukas isgyveno atskleidus afera, pakankama bausme visma gyvenimui.

Kas be nuodemes, tegul meta i mane akmeni. Ar ne taip yra pasakyta?  4u.gif

Paaiškinimas paaiškinimu - bet pati pripažysta kad pagrąžino ir pakeitė istoriją - tai jau melagystė ir apgavystė sąmojinga ....... Praradus pasitikėjimą - jo atgauti nebeįmanoma.......
Atsakyti
perskaičiau viską nuo A iki Z, kaip kažkas ir rekomendavo doh.gif
klaiku unsure.gif
o didžioji Skorpuko paklodė, atseit turėjusi viską sustatyti į savo vietas g.gif
tikrai galėjo būti taip, kaip ji paaiškino, bet...
...galėjo vėl kažką pagražinti
...arba toliau meluoti, sukdama uodegą

kaip lengva patikėti nepažįstamo niko sukurtai nerealiai istorijai, bet kaip sunku patikėti apsimelavusio šiek tiek išaiškėjusio niko, atrodytų, logiškiems paaiškinimams unsure.gif
Atsakyti
Zinai,kad ir kaip bebutu - yla visada islenda is maiso mirksiukas.gif
O del pasitikejimo - schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Į šią temą pakliuvau atsitiktinai, nes labai jau suaktyvėjo šį tema pastaruoju metu, o pavadinimas net didžiosiomis raidėmis parašytas. Čia nesiimu vertinti ar sąmoningai ar nesąmoningai buvo klaidinta.

Vienas pastebėjimas dėl fondo (supratau apie tai artimiausiu metu bus spausdinama žurnale). Kuriant fondą gerų norų neužtenka. Fondo kūrėjams reikia ir gyvenimiškos patirties, ir tam tikros išminties ir gal net išsilavinimo, kad nepakliūti į panašias situacijas.

Šiuo atveju gan akivaizdu, kad viso to tikrai dar trūksta. Deja, išmintis per vieną dieną neįgyjama (čia jeigu būtų kontrargumentas, kad va praregėjau ir daugiau į tokias situacijas nepakliūsiu). Situacijos bus kitokios ir joms vėl reikės išminties.

Manau, kad (priklausomai nuo to, kaip atrodys straipsnis), šios temos pratęsimas būtinai turėtų būti tam tolimesniame žurnalo numeryje.
Atsakyti
Manau, kad Skorpiuko paaiškinimas visai realus. g.gif Bus pamoka, kad pagalbą turi teikti tie, kas turi kompetencijos, o ne visus nelaimėlius temtis namo.Nežinau, aš bijočiau priglausti merginą, nors ir nestuke.gif , kuri nežino nuo ko laukiasi.Aišku visiems visko būna, bet juk jos niekas neprievartavo, todėl pati ir turi atsakyti, gaila tik mažylio, kurio ateitis jau nuo pat pradžių nieko gero nežada.
Atsakyti
Skorpiukas tipo nekalta ir ja apgavo tai ka tada reiskia tokie jos zodziai :

Ir priedo koks gi tu ZHEMAS KIRMINAS INGAKALNI tershdamas kitus mano visai nekaltus ir su tuo nesusijusius forumiukus-tu tiesiog šiukšlė kuri buvo išmesta savartynan(nes tada auksei netiko tavo pasiulymas) ir su tuo negalėdama susitaikyt bandai isikasti sau uodego
Anegi tau turbut iprastas raustis mėšle-nepilnavertiškumo kompleksas
PADUGNĖ
Atsakyti
Aš ingakalnio atsiprašiau ir galiu dar karta atsiprašyt iš visos širdies,tiesiog neatlaikė nervai visos šios itampos o pripazhint kad melavau (nors tai dariau iš geru paskatu) neleido manasis ego 4u.gif Esu gan uzhspirto charakterio ir nors širdy pripazhinus zhimiai anksčiau savaja klaida,bet nekilo ranka viska iš kart prisipazhint (man buvo begalo gėda, ir ne tik kad visa tai atsitiko, aš ne kaip negalėjau patikėt ir pripazhint savo akim kas čia daros ir kad iklimpau i toki ššš nesava pikta valia,o norėdama kaip geriau-o gavosi viskas tik kaip blogiau)
Atsakyti
Šlykšti tema brrrr... Nors ko gero skaitomiausia biggrin.gif
Vivjanos pacituota Skorpiuko žinutė neleidžia tikėt jokiais naujais pasiaiškinimais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 24, 12:41)
Aš ingakalnio atsiprašiau ir galiu dar karta atsiprašyt iš visos širdies,tiesiog neatlaikė nervai visos šios itampos o pripazhint kad melavau (nors tai dariau iš geru paskatu) neleido manasis ego  4u.gif Esu gan uzhspirto charakterio ir nors širdy pripazhinus zhimiai anksčiau savaja klaida,bet nekilo ranka viska iš kart prisipazhint (man buvo begalo gėda, ir ne tik kad visa tai atsitiko, aš ne kaip negalėjau patikėt ir pripazhint savo akim kas čia daros ir kad iklimpau i toki ššš nesava pikta valia,o norėdama kaip geriau-o gavosi viskas tik kaip blogiau)

MELAS yra MELAS, nesvarbu iš kokių paskatų schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif esi bjauri melagė ir džiaugiuos, kad su tavim neteko artimiau susipažint schmoll.gif
Atsakyti
kam idomu Aukses leliukas tai katik skambinau i VGN . Aukse jau perkelta i gimdykla bet da nepagimde. bet sake jau neuzilgo
Atsakyti