Nu kagi mielosios mamos,aš gerai apmasčiau ir ne verta man su jumis pyktis tuo labiau kad man visai tai ne i nauda,galiausiai nenoriu kad ateiti mano zhmogiuka badytu pirštai
Tad atsiprašau visu ka izheidzhiau,atsiprašau uzh mela kuris suteiktas tik pradinės zhinutės dalies pusėje,pasizhadu yrodit kad ne iš piktu kėslu tai padaryta,ir jokio aferizmo čia neplanuota
Pradėsiu nuo pat pradzhiu,nuo senesniu laiku-poto istorijos pradzhia-ir jos galas
Pradzhiai aš kadaisia mokiausi su jos seserimi vienoje grupėje,prieš šešis metus buvau pas juos svečiuose vienam vakarui-tada ten buvo viskas gerai,4vaikai,namas,savas ukis
Su aukse draugės nebuvom,bet ja pazhinojau-ji i mane kreipdavosi kai pakliudavo i kokia beda-kuo galedavau padėdavau
Praita pavasary apie balandzhio geguzhės mėnesi Auksė atėjo su tokia bėda kad laukiasi-prieš mėnesi prarado darba,(ligoninėje,kur buvo nuvesta greitaja pagalba dėl pilvo skausmu ji suzhinojo kad laukiasi ir kad kiaušidėse cistitos ar kaškas tokio-reikia skubiai i poliklinika)taip kaip ji buvo bedarbė jos poliklinika Antakalnio nepriėmė(mat mokama viskas ir pasakė kad visose poliklinikose taip bus)tada ja nuvedzhiau i bedarbiu birzha registruot(bet ten rajoniniu neregistruoja-na tai kas kad ji gyvena Vilniuje)kad gaut pazhyma ir vėl eit i poliklinika-pasakiau kad praneštu vaikinui,bet ji tada pasakė kad nelabai nutuokia nuo kurio laukiasi(taip kaip išsiskyrė su senesniu vaikinu netrukus suėjo su vaikystės meilia ir ,,,nezhino
Tada neliko kitos išeities kaip ja siust namo pas savuosius
Dar ja mačiau kai manajam suneliui buvo apie mėn,tada ji jau gyveno su dabartiniu vaikinu-viskas lyg kaip ir čiki
Po to gruodzhio kazhkur po 10dienos arčiau kalėdu ji man parašė kad susipyko su saviškiu ir kad kaime,vėliau prasidėjo sms kas vakara kaip jai blogai,tėvas geria kiekviena vakara kelia jai skandalus,motina neatsilieka +guja iš namu,ramybės nėr baisu kad kokia diena išvarius nepriims atgal,lauke zhiema,aš kaime prapulsiu,grasina ir susidorojimu,,,tada pasiteiravau ar pasiruošė mazhulio gimimui,visiškai ne nieko neturiu tik ka tu perdavei per sese ir tiek
Viena vakara parašė kad ja išgujo-paskambinau,pasakiau kad vazhiuotu pas mane jei neturi kur eit,kad mano vyras ne prieš,padėsim kuo galėsim, o kol atvyksi galiu paskelbt forume supermama dėl pagalbos su daikčiukais,ji neprieštaravo tik paprašė kad pakeisčiau istorija ir tata kada tai ivyko,kad niekas nesuprastu jei kas iš pazhystamu netyčia internete apie tai perskaitytu-mat jei labai gėda ir nenorinti kad kiltu kaime pletkai,kad ateity kas jai neprikištu kad ji prašė pagalbos
Tad istorija kas parašyta jus jau zhinot
atleiskit tikrai ne piktais kėslais
Paskelbta gruodzhio 26diena
Toliau situacija rituliavosi taip kai jau jos laukėm ji man pranešė kad ja jau priėmė atgal-sms ryte gavau-bet vakare vėl ėjo sms kaip jai ,,,,ir panašiai
Galiausiai per naujuosius ji man praneša kad motina ja išvarė apvadinusi ***** ir ne tik,dėl to kad norėjo išeit pasivaikščiot laukan 18val vakaro,dabar randasi pas kaimynus,vėl pasitariau su savo vyru ir pasakiau kad gali vazhiuot pas mane,kad aš jos parsivezht negaliu bet sumastyk kaip atvazhiuot ir laukiu jau nors ryt,bet ryt jos nebuvo-parašė kad nieks nevazhiuoja i Vilniu,net autobusai nes nedarbo diena,dar kita diena jau vazhiavo pas mane-nustebino tai kad ja atlydėjo vaikinas
Ji paaiškino kad ja vezhe pazhystami kurie ji pazhinoje ir kai atvezhė i Vilniu pradzhiai susitikt su juo kad išsiaiškintu santykius,tad paliko savo nediukes 2tašeles išėjo pasivaikščiot i rimi(taip kaip pas mane negalima ateit su nerimtais vaikinai,kad mano vyrui nekiltu pavydo scenos)ir aiškintis santykiu,pradzhiai nelindau,manydama kad ko nesugadinčiau
Vakare pasakė kad bus viskas gerai,kad jis pradės jieškoti buto,kad vaika pripazhysta,kad verkė ir ttt
Pas mane ji sėdėdavo kiaurus vakarus ir susirašynėdavo sms(kaip pati teigdavo su Vilmantu ir pusesere Lina)
Kita diena aš nuėjau i Carita bet man pasakė kad reikalinga ji,tad dar kita diena atėjau jau su ja,ka ten kalbėjo nezhinau taip kaip aš jos laukiau lauke,dar kita diena vėl ėjo ji susitikt jau su Carito direktore
Kiekviena vakara vis keisdavosi istorijos,jos planais ir mėtymasis-taip kaip aš rašydavau kompu(nes ji nemoka)planai vis keisdavosi ir jusu ekrane
Mamos kas kuo galėjo padedinėjo,kaupėsi mazhyliui kraitelis,jai higiena ir drabuzhiai,aš taip pat kuo galėjau padedinėjau,ruošėmės mazhyliui
Su vaikinu nieko gero ji kiekviena vakara bardavosi(taip kaip ji teigė man)sms
Tad teko rimčiau pradėt ieškot gyvenamosios vietos(dėl to kad ji man praktiškai nepadedinėjo-tik paskutinėm dienom-nemelavau,taip kaip ir dėl rukymo,naktinio pasivaikščiojimo-kuris kaip poto man aiškino,kad buvo su vaikinu pas jo mama gimtadieni,bandė suderint gyvenama vieta,naktinio bludijimo namie irgi nemelavau)tai ivyko sausio 7-8nakti
Galiausiai ja išsiunčiau i vytenio45,tačiau ji taip ir nenuėjo gryzhus pasakė kad jai skambino vaikinas ir atkalbėjo ja ten eit,taip kaip ji gyvens pas jo mama,tačiau jau ta pati vakara ji verkė-nes vaikinas viska čia metė ir išvazhiavo i kaima,jis toks ir anoks,,,jie vėl pradėjo bartis(kaip ji man teigė)sms-ais
Seserys nieko padėt negalinčios-vyresnioji sesuo skolinga man200Lt dar nuo rudens kita šalai tabalai kazhkur neaišku kur
Tiesa kai atsirado forume Ingakalnio pasiulymas dėl gyvenamos vietos,ji pasimetė
ilgai mastė,kai pradėjot domėtis konkrečiau ir uzhsimanėt ten nuvykt ji labai pasimetė-pradėjo teigt kad nenori viešo skandalo,pletku ir kaip jai po visko reiks gyvent-verkė,prašė viska padaryt kad jus nevazhiuotumėt(vėlgi zhinutes rašiau dauguma nuo jos,taip pat gyniau ja aklai,nes buvo be galo jos gaila(o v drug ka padarysit ne taip,vdrug pakenksit to pačios nenorėdamos mazha ka-taip masčiau ir aš paskatinta jos ašaru)
Galiausiai kai buvot pas mane Renaks,LaimaA ir Brook ir pasakė viska ka mano,tada ir aš jai liepiau kaip ir jos vizdėlto paskambint jo tėvams ir nesliapiant viska pasakyt,galiausiai kad nėra laiko ilgiems mastymams ir laikas apsisprest
Lyg ir butu viskas gerai,bet situacija galiausiai jau visa toliau zhinot
Tiesa kai man Ingakalnis parashė iAZ ir pasakė kad ji zhino kas ir kaip,kad per vng suzhinojo ir kad juokiasi tas kas juokiasi paskutinis-nesupratau kas tas vng,tad pamanius kad kokia iskaita pasiteiravau Auksės gal ji kur iskaitoj kokioj stovi ir ka ji dar gal prisidirbus,bet ji atsakė neee
Kai išsiunčiau ja ligoninėn jos daugiau nemačiau ir praktiškai nebendravau
Tai ka perskaičiau toliau forume mane labai šokiravo viska ka ten perskaičiau,šokiravo tai kad ten kaime viskas gerai,kad visa kas vyko pas mane tai melas ir daugiau nieko,aš ne kaip negalėjau suprast dėl ko kam to reikėjo,o prisipazhint pačiai buvo gėda,nes tikrai visa tai dariau iš neblogu paskatu,negalvojau kad visa tai taip uzhsisuks,negalvojau kad galiausiai kalta busiu aš(aš kalta dėl pakeistos istorijos,dėl aklo jos ginimo ir dėl izheidimo kai kuriu forumiečiu)bet ne dėl to kad norėjau tipo tuo sau uzhsidirbt ar kas panashaus
Man tikrai visa ka jus atnešėt to nereikia,tai buvo rinkta jai ir tik jai
Iš kart buvo kilus idėja ir sukurt labdaros paramos fonda-globos namus nėštukėm ir mamoms,taip kaip kadaise čiut ten nepapuoliau tik per plauka išvengiau šios situacijos,pamasčiau jei yra dar tokio likimo tarp mano pazhystamu tai kiek gi tokiu reiškias yra dar,tad tokiu paskatu ir papildomai pranešiau mamos zhurnalui-taip kaip ir taip turėjo išeit straipsnis apie mano šeima,ten duotas mano emeilas kad jei atsiratu bendraminčiu butu šaunu,bet ne koks saskaitos numeris kaip jus apie tai manot
Tiesa su tuo vezhimuku - tai nebuvo slėpta nieko,berots mana zhinutė yra vilniaus sandėliuko forume ir boruzhėlė viska zhino
Siulau,kad yrodičiau savo gerus kėslus:
Pakolkas Auksė nieko nezhino kas čia toliau vyksta taip kaip nenoriu kuo pakenkt jos leliukui ar jai,po to kai ji pagimdys noriu bendrai su kai kuriom nueit pas ja,pradzhiai nesakysiu kad zhinau jog mane apgavo o paprašysim kad papasakotu istorija kuri dėjosi pas mane be apgaulės,kad tai girdėtu ir tuos kurios atėjo,tik tada pasakysiu kad viska zhinau,lai pabando man ir kitom paaiškint kodėl ji taip elgėsi-nes mano protui tai tikrai nedaeina
Aš nezhinojau kad ji savuosius perspėjo kaime kad kas gali atvazhiuot,tad atleiskit,negalėjau šios istorijos ir patikrint(tuo labiau nemaniau kad mano pazhystama mane galėtu taip pakišt)taip kaip neturiu mašiniuko ir nėr kam palikt mazhulio,o su juo per toli autobusu,tuo labiau nemaniau kad taip viskas iš tiesu
Kad rašiau jos zhinutes galėsiu irodyt nes liko vienas lapas su jos rašysena,bet dazhniausiai ji diktuodavo-galėsit patikrint jos rašta
Visus numerius nusiunšiau Renaksui i AZ
Kad Carite buvau ir ne viena kart galim ten nueit ir galėsiu yrodyt
kad Auksė buvo Vytenio45 irgi galėsim patikrint
Tad dar karta atsiprašau tikrai nepiktybiniu paskatu tai viska organizavau,pagrazhinau istorija-tiesiog tikrai galvojau kad ji neturi kur eit ir likus visiškai viena
Beje kas dabar vyksta forume neskaičiau nes nelaiko nervai,kai atvėsau supratau kad man nėra ko visos šios istorijos slėpt,nėra ko su jumis bartis ir jusu izheidinėt,nėra ko nes ir aš nukentėjau-galiausiai mano vardas ir pasitikėjimas
DEVYNIS KARTUS ATMATUOK-PO TO KIRPK