Aukse Semenaite 1983-06-29 manau nieko tokio kad viesai, jos cia irgi viesai mane meslu apmete
Sekiau šią temą nuo pat pradžių... Tiesą sakant nuojauta kuždėjo, kad per didelis jau tokios jaunos moters užsidegimas, bet galvoju - gerai - pažiūrėsim........ Tikrai nesitikėjau tokios pabaigos......
Vis tokių norinčių pasipelnyti atsiranda - prieš naujus juk irgi buvo panaši viena istorija, Mamulia žino apie ką kalbu ........ Kai pradėjome "kapstytis" - buvom apjuodintos ir t.t.........
Taip kad praktika dar kartą įrodo - prieš padėdamas - patikrink .........
Vis tokių norinčių pasipelnyti atsiranda - prieš naujus juk irgi buvo panaši viena istorija, Mamulia žino apie ką kalbu ........ Kai pradėjome "kapstytis" - buvom apjuodintos ir t.t.........
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 01 23, 14:18)
norint ko nors pasiekti, reikia jaunam pradėti (pagalvokit apie sportininkus, mokslininkus ir t.t.), patobulės žmogus (kaži, ar galim žmogum pavadint ), po kažkiek metų prasuks rimtesnę aferą, o mes galvosim, na kurgi ją matėm
Tiksliai kur as buvau kai jauna buvau dabar nors gyvenciau ir zvengciau
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 23, 14:36)
Aukse Semenaite 1983-06-29 manau nieko tokio kad viesai, jos cia irgi viesai mane meslu apmete
Gerai, kad paviesinai.
O uz ta meshla tai mano charakteriu as jai pora kapliu tikrai ismalt noreciau. Pati kalta ir dar kitus taip vadina.
Kartais nelabai pavyksta patikrinti.Dažnai veiksmas vyksta kitam mieste Apmaudu, kad visos sudėjo gerą, širdį, gerus norus o gavosi ..... Ech....
siaubas, kokiu mamu pasitaiko... Si istorija gera pamoka, netik del paramos, bet ir del meet'u, pirkimo per SM, ka jus zinot, kas per fruktai atvyksta pas jus i namus, o vis dar MAMOS Per tokias dingsta pasitikejimas zmonemis
TAI VA, SKAMBINAU I vgn , DAR NERA ZINIU, VAIKELIS NESKUBA
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 01 23, 14:30)
prieš naujus juk irgi buvo panaši viena istorija, Mamulia žino apie ką kalbu ........ Kai pradėjome "kapstytis" - buvom apjuodintos ir t.t.........
Kažkaip iš tolo aferistus užuost imu. Gaila, kad į šią temą nuo pat pradžių neįsigilinau, nes turėjau daug savų reikalų ir darbų
QUOTE(mamulia @ 2006 01 23, 15:53)
Kažkaip iš tolo aferistus užuost imu. Gaila, kad į šią temą nuo pat pradžių neįsigilinau, nes turėjau daug savų reikalų ir darbų
Nezinau kodel, bet man is pat pradziu tema pasitikejimo nesukele, bet kadangi jokiu irodymu, isskyrus savo nuojauta, neturejau, tai ir nesireiskiau. O dar prisiminus saulytesxxx pamineta atveji...
QUOTE(Linutemamyte @ 2006 01 23, 12:46)
As tai visa nakti galvojau apie sia situacija, Kazkaip galvoju viskas buvo nesama , perkama, pinigai siunciami Auksei, o su ja jus po viso issiaiskinimo su ja kalbejot ? Saket jai kad parisot?
Kai buvot pas jos tevus, saket kad ju dukra sitaip meluoja, kad tevus alkoholikais skelbe?
O cia viskas Skorpiukui skiriama, baudziat ja, o kaip viskas buvo skiriama Auksei. Arba as ko nesuprantu
O apie Aukses kudikeli galvoju taip- jei cia taip buvo noreta pasipelnyt is gero, ar Dievulis leis tam mazyliui gyvent su tokia motina
Kai buvot pas jos tevus, saket kad ju dukra sitaip meluoja, kad tevus alkoholikais skelbe?
O cia viskas Skorpiukui skiriama, baudziat ja, o kaip viskas buvo skiriama Auksei. Arba as ko nesuprantu
O apie Aukses kudikeli galvoju taip- jei cia taip buvo noreta pasipelnyt is gero, ar Dievulis leis tam mazyliui gyvent su tokia motina
Taigi sios temos nieks ir netrins.
O del to, kad visi varo ant skorpiuko, tai cia situacija dviprasmiska, gal skorpiukas irgi uzkibo ant Aukses kabliuko, tai nusvilo ji.
Ir tie daiktai, pinigai ir t.t. suaukoti, juk gali but nebutinai Auksei, ji juk norejo steigt labdara, daryt gera darba...
Cia tiek priestaravimu, kad ohoho... o komentuoti, tik perskaicius paskutinius puslapius irgi nesamone, reiktu visoms perskaityt sia tema nuo A iki Z, o tada daryt isvadas.
O del to, kad visi varo ant skorpiuko, tai cia situacija dviprasmiska, gal skorpiukas irgi uzkibo ant Aukses kabliuko, tai nusvilo ji.
Ir tie daiktai, pinigai ir t.t. suaukoti, juk gali but nebutinai Auksei, ji juk norejo steigt labdara, daryt gera darba...
Cia tiek priestaravimu, kad ohoho... o komentuoti, tik perskaicius paskutinius puslapius irgi nesamone, reiktu visoms perskaityt sia tema nuo A iki Z, o tada daryt isvadas.