Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 09, 12:38)
Nieko nepazadu, bet gal iseis pasiimti ja su kudikiu pas save  4u.gif
man reikia dar pasitarti ir tada konkreciai zinociau, nes nesinori kad tokia atrodo tikrai nuosirdi mergina liktu tuose namuose arba is vis nezinia kur ...

Ingakalni, Tu saunuole thumbup.gif Su Brooke svarstem, kas galetu buti tarpininkas tarp musu ir Aukses(Skorpiuko globotines), kai ir Brooke is Lietuvos isvaziuos. Jei mergina apsigyventu pas Tave, kaip jai sekas , is Taves suzinotume. Ir galetume padedinet smile.gif
Atsakyti
suprantu kad nerupi, bet is jo piniguciai vaikucio islaikymui rupi ar nerupi vis tiek priklauso
Atsakyti
Vaiko tėvas atsirades jis tik ka susirado darba ir įnirtingai jau jieško butuka ar kambarį bet uzh nedidelius pinigus 300-400lt
Atsakomybe pasiruošes priimt prašosi pabandyt sukurt bendra gyvenima
Bet Auksė tyli -galiausiai jos nuomonės nezhinau pakolkas nepavyko pralaušt jos man darosi sunku su ja bendraut taip kaip ji pradėjo jaust gėda ir pati nesusigaudyt ko nori g.gif
Kazhka nutyli apie praeiti su tečiu bet nesako man unsure.gif
Aš nesistengiu lyst į jos gyvenima bet man pradėjo sunkiai su bendrautis g.gif
Atsakyti
na tada mano pagalbos su gyvenamaja vieta nereikia... 4u.gif
Atsakyti
na as taija suprantu. o kas gali garantuoti kad tas tecio entuziazmas nedings vaikui gimus ir jis nepabegs i krumus ?

skorpiukas del buto nuomos ryt pakalbesim mirksiukas.gif su brooke ir linciuxx atveshim tai ko jai prireiks po gimdymo ir kaikuriu higienos priemoniu leliukui zirklutes sukytes bepanteno espumizana ir t.t..
Atsakyti
kalusimux, o tai ji gyveno su mama tik?ar ir tetis?tai ten jos tevai asocialus ar kaip?nes as nelabai isivaizduoju kaip savo vaika normalus zmogus is namu isvaryt gali?nes is niekur nieko tokie dalykai nevyksta, agl galima placiau sita situacija? o be to jei atsirado vaiko tetis tai jis gi ir turi turet tevus?kaip jie?
Atsakyti
Dar ir kaip gali sad.gif Zhinau konkretu atveji, kai ishsilavine ir inteligentishki zhmones ishvijo savo septyniolikmete dukra ish namu, kai suzhinojo, kad ji neshchia... Apie metus laiko glaudesi pas drauges, kol tevai atlyzho ir atgal pasikviete namo...
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2006 01 11, 14:17)
kalusimux, o tai ji gyveno su mama tik?ar ir tetis?tai ten jos tevai asocialus ar kaip?nes as nelabai isivaizduoju kaip savo vaika normalus zmogus is namu isvaryt gali?nes is niekur nieko tokie dalykai nevyksta, agl galima placiau sita situacija? o be to jei atsirado vaiko tetis tai jis gi ir turi turet tevus?kaip jie?

Galiu teigt dad tėvai jos asocialus
Šeima gausi 6 vaikai prieš pusmetį tėvas suvazhinėjo motina tad ji dabar su dideliu gipsu negana to pradėjo gert blink.gif
Tėvas geria irgi tuo labiau jis gėdijasi savo dukters taip kaip kaime prasidėjo dideli pletkai 4u.gif jam jau dzin kad tai jo dukra blink.gif
Patikėk manim dar ir kaip gali išvaryt-dar negilioj pra eity mane mama irgi išstatė uzh duru apsoliušiai be nieko tad labai sunkiai teko pradėt gyvenima praktiškai taip kaip išlindau į šį pasauli+tik tie rubai kurie buvo ant manes verysad.gif kaip supranti nuo nulio blink.gif bet aš jau daug mazh susitvarkiau ir kuo puikiausiai suprantu ja nestuke.gif iš savos karčios patirties
Tiesa vaiko tėtis irgi ne iš turtingos šeimos-net galiu teigt kad jie stinga dauk ko blink.gif net kaime name stinga vietos saviem ka jau šia kalbėt apie nestuke.gif
Bet dabartine versija greišiausiai jie ja ir priglaus tik dabar ju teigimu ruošia jai kampeli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiukas: 11 sausio 2006 - 19:02
Gal kas iš skaitančių šią temą turi nereikalingą lovelę, kurią galėtų padovanot? Auksei ji labai praverstų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 12 sausio 2006 - 01:16
Merginos,
na as tai tikrai nelabai suprantu, jeigu tikrai striuka su viskuo, kaip galima atmesti mano pasiulima (o si mergina nenorejo i kaima -as siuliau isikelti i 2kambariu buta, pilnai ja kiek galeciau islaikyciau, ji butu ten viena seimininke) tikrai viskuo aprupinciau, bet netiko, na kad sake kaip su malkom - tai juk taip pat sakiau gaus ta vienkartine pasalpa, kiek ten jom reikia ,pora simtu ir ziemai malkom uztektu..na bet cia kiekvienos teise ringtis... bet nesuprantu - jeigu neturi kur gyventi o tau siulo viska, bet ne vln o 50km nuo jo, ir beje,ne vienkiemyje, apie 1000zm gyvena, parduotuves kelios,pastas, med.,biblioteka..nu kaimas - tikrai ne miestas bet ..kai nera kur dingt ir dar be jokiu savanadisku paskatu is visos sirdies..tai likau nesupratusi, nu tikiu kad sunkiau kaime, bet as juk sakiau kad aprupinsiu , o beje ir mano mama ten priesais gyventu tai pagelbetu..bet nenorejo..tai va...
idomu, na bet gal yra geresnis variantas kitur ax.gif
o jeigu atsiras vyras tai manau ir pagalbos nebereiks- ar kaip - nes dauguma seimu gimus leliui gyvena is vienos algos ir nieko, nu neprabanga bet gyvent galima...
tai vat - idomu kaip tai merginai seksis gimus Angeliukui, tai SKORPIUK kur ji eis, juk tu jos nebegalesi po gimdymo priimt... o su tuo vyru ir tuo kampu kur nori jai atlaisvint kaime tai ka as zinau... na tikrai idomu butu kaip bus..kaip yra..jeigu gali - informuok 4u.gif
Atsakyti
Brook tu super thumbup.gif Ačiu uzh sumanuma drinks_cheers.gif
Man reiktu pasimokyt iš taves tiesumo 4u.gif
Atsakyti
del loveles tai turiu tokia nu ji nera madinga ar kazkokia grazi,bet gal galesiu ir as tuo pasirupint,nu bet tai bus matyt 4u.gif
Atsakyti