Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

o kodėl dar tas scorpiukas negavo bano? mastau.gif cool.gif
Atsakyti
kaip gaila, kad už gerą širdį buvo taip atlyginta sad.gif labai tiktų šiai istorijai patarlė: devynis kartus atmatuok, dešimtą kirpk. Šaunuolės mamos, kad viską išsiaiškino mirksiukas.gif
Atsakyti
o spaustuvėje jau nebegali įterpt kokio komentariuko, juk dauguma mamų tikrai neturi interneto verysad.gif
Arba jei ten bus duota banko nuoroda, galima paprašyt banko ją blokuot, na net nežinau, kyla minčių, bet realiai nesusidūrus neįsivaizduoju ar jos įmanomos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2006 01 23, 12:50)
per vėlu, jau spaustuvėj  verysad.gif

Nekas tada unsure.gif

QUOTE(Čili @ 2006 01 23, 12:51)
o kodėl dar tas scorpiukas negavo bano? mastau.gif  cool.gif

Kam tas banas, man tai smagu paskaityti kai ji cia raso, tesisinasi ir painiojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Spaustuvėj spausdina, taisyt nebeįmanoma.
Sąskaitos nr., kaip supratau, nebus. Bet, kad steigia fondą ir kviečia prisijungti, tai taip. Palauksim, paskaitysim.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2006 01 23, 12:50)
per vėlu, jau spaustuvėj  verysad.gif

tai gal kas zhino, ar jau turi Aukse VAIKA?????
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 23, 11:56)
Kam tas banas, man tai smagu paskaityti kai ji cia raso, tesisinasi ir painiojasi lotuliukas.gif

man tai šlykštu, kad tokios akiplėšos dar turi teisę čia po apgavystės tupėti pašnekesiuose..
Blecha, yra mamų, kurios visaip stengiasi leliukus išlaikyti, pačios valgo tik bulves, kad vaikui nupirktų dešrelę ar bananą.. Ir tai nesiskundžia, visaip stengiasi.. unsure.gif o čia.. trūksta žodžių.. schmoll.gif

Beje, šitų aferisčių turbūt baudžiamojon ats. traukt negalima be akivaizdžių įrodymų ane?..
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 01 23, 11:51)
o kodėl dar tas scorpiukas negavo bano? mastau.gif  cool.gif

Nėra tikslo. Tegul skaito, mąsto apie savo elgesį. Kiti tegul paskaito, kad daugiau ant jos neužkibtų.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 01 23, 13:00)
man tai šlykštu, kad tokios akiplėšos dar turi teisę čia po apgavystės tupėti pašnekesiuose..
Blecha, yra mamų, kurios visaip stengiasi leliukus išlaikyti, pačios valgo tik bulves, kad vaikui nupirktų dešrelę ar bananą.. Ir tai nesiskundžia, visaip stengiasi.. unsure.gif o čia.. trūksta žodžių..  schmoll.gif

Beje, šitų aferisčių turbūt baudžiamojon ats. traukt negalima be akivaizdžių įrodymų ane?..

Ji pati pabegs, nereikes ir bano.Paziurek, avatara jau nuemus, nuorodas i savo foto svetaine panaikinus lotuliukas.gif
Atsakyti

Teks kam nors atsakomąjį straipsnį parašyt . Reikia butinai i ###### idėt perspejimą kitoms mamoms . Kad neklaidintu kitų mamų .
Atsakyti
QUOTE(JelenaT @ 2006 01 23, 11:59)
tai gal kas zhino, ar jau turi Aukse VAIKA?????

gal reiktų paskambunti į VGN ir paklausti gal pasakytų g.gif
Atsakyti
gaila kad taip isejo... truksta zodziu...
Atsakyti