o kodėl dar tas scorpiukas negavo bano?
kaip gaila, kad už gerą širdį buvo taip atlyginta labai tiktų šiai istorijai patarlė: devynis kartus atmatuok, dešimtą kirpk. Šaunuolės mamos, kad viską išsiaiškino
QUOTE(mamulia @ 2006 01 23, 12:50)
per vėlu, jau spaustuvėj
Nekas tada
QUOTE(Čili @ 2006 01 23, 12:51)
Kam tas banas, man tai smagu paskaityti kai ji cia raso, tesisinasi ir painiojasi
Spaustuvėj spausdina, taisyt nebeįmanoma.
Sąskaitos nr., kaip supratau, nebus. Bet, kad steigia fondą ir kviečia prisijungti, tai taip. Palauksim, paskaitysim.
Sąskaitos nr., kaip supratau, nebus. Bet, kad steigia fondą ir kviečia prisijungti, tai taip. Palauksim, paskaitysim.
QUOTE(mamulia @ 2006 01 23, 12:50)
per vėlu, jau spaustuvėj
tai gal kas zhino, ar jau turi Aukse VAIKA?????
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 23, 11:56)
Kam tas banas, man tai smagu paskaityti kai ji cia raso, tesisinasi ir painiojasi
man tai šlykštu, kad tokios akiplėšos dar turi teisę čia po apgavystės tupėti pašnekesiuose..
Blecha, yra mamų, kurios visaip stengiasi leliukus išlaikyti, pačios valgo tik bulves, kad vaikui nupirktų dešrelę ar bananą.. Ir tai nesiskundžia, visaip stengiasi.. o čia.. trūksta žodžių..
Beje, šitų aferisčių turbūt baudžiamojon ats. traukt negalima be akivaizdžių įrodymų ane?..
QUOTE(Čili @ 2006 01 23, 11:51)
Nėra tikslo. Tegul skaito, mąsto apie savo elgesį. Kiti tegul paskaito, kad daugiau ant jos neužkibtų.
QUOTE(Čili @ 2006 01 23, 13:00)
man tai šlykštu, kad tokios akiplėšos dar turi teisę čia po apgavystės tupėti pašnekesiuose..
Blecha, yra mamų, kurios visaip stengiasi leliukus išlaikyti, pačios valgo tik bulves, kad vaikui nupirktų dešrelę ar bananą.. Ir tai nesiskundžia, visaip stengiasi.. o čia.. trūksta žodžių..
Beje, šitų aferisčių turbūt baudžiamojon ats. traukt negalima be akivaizdžių įrodymų ane?..
Ji pati pabegs, nereikes ir bano.Paziurek, avatara jau nuemus, nuorodas i savo foto svetaine panaikinus
Teks kam nors atsakomąjį straipsnį parašyt . Reikia butinai i ###### idėt perspejimą kitoms mamoms . Kad neklaidintu kitų mamų .
QUOTE(JelenaT @ 2006 01 23, 11:59)
tai gal kas zhino, ar jau turi Aukse VAIKA?????
gal reiktų paskambunti į VGN ir paklausti gal pasakytų
gaila kad taip isejo... truksta zodziu...